Evlilik ve çocuk sizce şart mı, yoksa ömür boyu bekarlık mı?

Yaslılık olmasa sart olmazdı. Ama yaşlılığı da var bunun. Evlilik ve çocuk geç de olsa şart..
Yaşlanınca kim bakacak
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sevmek şart bence evlilik ya da çocuk. Değil
Tercih meselesi.
Mesela Annen ve Baban da senin gibi düşünse idi bu satırları yazamazdın. Hayatta olmayacaktın.
Dediğim gibi tercih meselesi. Bazı kişiler hayatlarına birini almayı istemezler. Buna saygı duymak gerekir. İlla insan evlenmek zorunda değildir.
Eğer evlilikte her şey yolunda gidiyorsa ve çocuk yalnızca istenildiği için yapılacaksa yapılmalı bence. Evliliği kurtarmak için çocuk yapmak çok yanlış bir durum.
Eğer güzel giden bir birliktelikse çocuk fikrine sıcak bakılabilir
Aslında Birgün Birini Seversem Hayatımı Birleştirmeyi İsterim.
Ona Ve Bana Benzeyen Bir Miniklede Ailemizi Süslemekte İsterdim.
Lakin Bu Konuda Asla Israrcı Davranmam Ancak O Da Kabul Ederse O Minikle Süsleriz.
Valla fakir ve çirkinim diye hiçbir kadın benimle arkadaş ve sevgili olmak istemiyor. Yüzüne bakılacak bir tipim olmadığı için evlilik defterini sonsuza kadar kapattım.
Doğru insanla evlenirsen evlilik daha güzel bence, çocuk konusunda çok kararsızım hem istiyorum hem de böyle bir dünyaya çocuk getirmeli mi insan çok kararsızım yoksa tabi ki şart değil ikisi de
Evlilik ve çocuk sıkıntı da yalnız bi ömürde geçmiyor. Keşke biri olsaydı en azından gezip tozabileceğin.
Karşına hayatımın anlamı diyebileceğin biri çıkarsa evlilik tabi ki güzel şey ama hayatını anlamsızlaştıran biri çıkarsa bekarlık daha güzel...
ömür boyu bekarlık aklımı peynir ekmekle yemedim mk evlenip kendimi ateşe atim ülkede bi tane evli mutlu çift mi var sanki hepsi sorunlu
Her ne kadar bekarlıkta kafa daha rahat olsa da insan bazen sevmek, sevilmek istiyor yaradılış gereği
Elbette şart değil ve insan nasıl isterse o şekilde yaşamını sürdürür. Yalnız ille çocuk olmasa da en azından benim hayalim bir Türk kadını ile evlenmek var.
Evlenmek için minimum 250 bin ₺ lazım
O paraya yatırım yapmak çok çok daha mantıklı
30 da evlenirim yapmam gereken işlerim var 30 da anca biter kaldı 7 sene 😂🥳
Çoluk çocuk yapmak isteyen gelsin önce iki yaşımdaki yeğenime baksın. Kimse yapmak istemez. :d
çocuğu falan geçtim de bekarlıktan sıkıldım birini bulup evlenmem lazım
Parası cok olan için mantıklı belki, ama fakir ya da az kazanan uzak durmalı evlilikten
Zenginsen bekarlık hayatını yaşamak durumun yoksa mecbur evlilik ve çocuk fakir avuntusu
Kadınlara güvenim sıfır. O yüzden evlilik gözümü epey korkutuyor.
Hayırsız olduktan sonra, ikisine de gerek yok. Yalnızlık evlâdır...
iyi bir kadın bulabilsem evlenip çocuk yapıcam ama şans nerdee
En İyi Kız Görüşleri