Gerçekten çok güvendiğim bir sevgilim var bundan 3 4 sene önce f*ck olmuş. Geçmişi olduğu için bi şey söylemek haddim değil ancak aşırı kötü hissettim. Şuu an böyle bir insan değil asla. Sevgilinizin geçmişte böyle şeyler yaşamış olması sizin için sorun teşkil eder miydi
Güncellemeler
+1 yıl
f*ck olmuş diye düzeltmiş f*ckbuddysi olmuş olucak doğrusu.
Sevgilinizin geçmişinde f*ckbuddysi olduğunu öğrenseniz napardınız?
Aynı durumu bir ilişkimde yaşamıştım o eskiden fb olan kız yazmıştı benımleyken kıza yazmamasını söylemiştim bir daha özür diledi ve bir daha yazmadı sorun yaşamadık
ben yaşamadığımdan kaynaklı sanırım biraz. eski sevgilileriyle cinsel anlamda her şeyi yaşamış deneyimlemiş bir insan ve bu beni aşırı rahatsız hissettiriyor ne düşünmem lazım ne yapmam lazım geçmişi diyorum olabilir böyle şeyler diyorum kendi düşüncelerime engel olamıyorum
Bende yaşamamıştım o zamanlar. Ama sana ters gelıyorsa yediremıyorsan devam etme ama sevgilisi olsaydıda bseyler yaşayacaktı onun icin aynı sey gibi düşün sadece duygusal bir şey olmamış
Ben ne yaşadıysam karşı tarafı da o şekilde kabul edebilirim. Diğer türlüsü kişinin inisiyatifine ve ilişkinin bağına kalmış.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben yaşamadığımdan kaynaklı sanırım biraz. eski sevgilileriyle cinsel anlamda her şeyi yaşamış deneyimlemiş bir insan ve bu beni aşırı rahatsız hissettiriyor ne düşünmem lazım ne yapmam lazım geçmişi diyorum olabilir böyle şeyler diyorum kendi düşüncelerime engel olamıyorum
Henüz her şey için çok erken. Herkesi evleneceğiz gözüyle değerlendirmen normal. Ben o yaşlarda ohoo neleri bahane edip ayrıldım. Ciddi düşünce kafasındaydım ama evleneyim desem bile en az beş seneye ihtiyacım vardı.
Bu yüzden kendinizi bu denli yıpratmayın. İstemediğiniz bir durum oluştuğunda görmezden gelmeyin içinizden ne geliyorsa yapın. Umarım mutlu olursunuz ☺️
geçmişi yüzünden yargılamak istemiyorum sonuçta geçmişi diyorum, şu anda ve benimle tanıştığında böyle bir insan değildi diyorum. Geçmişi yüzünden sevdiğim insandan ayrılmak saçma geliyor sonuçta bi hata yapmamış bana karşı. Ama düşüncelerime de engel olamıyorum...
Bende kötü hissederdim görmezden gelmeye çalışırdım ama olmazdı yapamazdım sanırım
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
peki f*ckbuddy yapmaya yeltenmesi kötü hissettirir miydi ve görmezden gelebilir miydin bi ara arkadaşı ayarlamış yapıcakmış ama arkadaşıyla kavga etmiş ve olmamış vs bu konuda ne hissederdin ve ben napmalıyım
Nerden bileceksin.. Özünde o iş için beraber.. Çağırsın yine gider
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
hayır beni sevdiğinden şu anda eminim böyle bi şeyi yapmaz ancak rahatsız ediyor geçmişinde böyle şeylrr deneyimlemiş olması ne düşünmem lazım bilmiyorum geçmişi diyorum düşüncelerimi susturmaya çalışıyorum olmuyor
Yol verilir ya da ciddi düşünce varsa tam tersine dönüp olay benim için de f@ck işine döner
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zor yani empati yapınca ben kabullenemem sevsem de yüzünü vurur huzursuz olurum. Baştan takıyorsan bana göre uzatman yersiz bitireceksin öyle veya böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olabilir normal ilişkisinden pek bi farklı olmazdı gözümde
Aynı durumu bir ilişkimde yaşamıştım o eskiden fb olan kız yazmıştı benımleyken kıza yazmamasını söylemiştim bir daha özür diledi ve bir daha yazmadı sorun yaşamadık
Bende yaşamamıştım o zamanlar. Ama sana ters gelıyorsa yediremıyorsan devam etme ama sevgilisi olsaydıda bseyler yaşayacaktı onun icin aynı sey gibi düşün sadece duygusal bir şey olmamış
şimdi bahsettiğim sevgilisi zaten cinsel anlamda tecrübeli biriyle olmak kötü hissettiriyor sadece
Evet zaman zaman aklına gelıyor duygusall olanlar daha sinr bozucu aslında. Ama çoğu erkek tecrübeli biliyorsun cok nadir. Onun için çok takma kafana
teşekkür ederim takmamaya çalışacağım bakalım halledebilecek miyim
Ben ne yaşadıysam karşı tarafı da o şekilde kabul edebilirim.
Diğer türlüsü kişinin inisiyatifine ve ilişkinin bağına kalmış.
Kaç yaşındasınız? Bu ilişkiniz ne kadar süre oldu başlayalı
20 yaşındayım 6 aylık ilişki..
Henüz her şey için çok erken. Herkesi evleneceğiz gözüyle değerlendirmen normal. Ben o yaşlarda ohoo neleri bahane edip ayrıldım. Ciddi düşünce kafasındaydım ama evleneyim desem bile en az beş seneye ihtiyacım vardı.
Bu yüzden kendinizi bu denli yıpratmayın. İstemediğiniz bir durum oluştuğunda görmezden gelmeyin içinizden ne geliyorsa yapın. Umarım mutlu olursunuz ☺️
geçmişi yüzünden yargılamak istemiyorum sonuçta geçmişi diyorum, şu anda ve benimle tanıştığında böyle bir insan değildi diyorum. Geçmişi yüzünden sevdiğim insandan ayrılmak saçma geliyor sonuçta bi hata yapmamış bana karşı. Ama düşüncelerime de engel olamıyorum...
Bende kötü hissederdim görmezden gelmeye çalışırdım ama olmazdı yapamazdım sanırım
peki f*ckbuddy yapmaya yeltenmesi kötü hissettirir miydi ve görmezden gelebilir miydin bi ara arkadaşı ayarlamış yapıcakmış ama arkadaşıyla kavga etmiş ve olmamış vs
bu konuda ne hissederdin ve ben napmalıyım
Nerden bileceksin..
Özünde o iş için beraber.. Çağırsın yine gider
hayır beni sevdiğinden şu anda eminim böyle bi şeyi yapmaz ancak rahatsız ediyor geçmişinde böyle şeylrr deneyimlemiş olması ne düşünmem lazım bilmiyorum geçmişi diyorum düşüncelerimi susturmaya çalışıyorum olmuyor
Yol verilir ya da ciddi düşünce varsa tam tersine dönüp olay benim için de f@ck işine döner
Erkek tecrübeli olmalı derim de seninkinin olay çok başka ya
öyle ya ne düşüneceğimi şaşırdım geçmişi beni ilgilendirmemeli diye kendimi avutuyorum bakalım nereye kadar
Zor yani empati yapınca ben kabullenemem sevsem de yüzünü vurur huzursuz olurum. Baştan takıyorsan bana göre uzatman yersiz bitireceksin öyle veya böyle
hayır ya şey demen lazım bu geçmişi saçmalama taktığın şeye bak falan demen lazım ayrıl diyosun olmadı bu
senin varmıyor di pompacın eskiden peki
Yani edebilir
Bu böyle seni yiyip bitiricek ilerde evlenseniz bile ki sanmıyorum sürekli o şeyler aklında kalıcak o yüzden kendin gibi birisini bulmalısın
karakter anlamında tam istediğim gibi bir insan ve aşığım. ancak geçmişi kafamı çok bulandırıyor olmaması gerek
Nasıl istersen ilerde soğukluk gelicek iyi geceler dilerim sana
iyi geceler size de
Umursamam.