Sevgilinizin erkek kardeşi hem sizin hem de ablasının karşısında diyor ki:
Ablamın geçen seneye kadar kötü alışkanlıkları ve uygunsuz arkadaşlıkları vardı. Güzellikle sözden anlamadı sözümü dğnlemedi; ben de mecburen döve döve hizaya getirmek zorunda kaldım.
Ablam iyidir hoştur ama özgür bırakılınca kendine zarar vercek tercihleri oluyor. Bu yüzden özgürlüklerini elinden aldım. Sizi de iyi biri olarak gördüğüm için görüşmemize izin verdim. Ancak madem ilişkiniz ilerliyor artık yavaş yavaş onun sorumluluğunu üstlenmeniz gerekiyor.
Eğer ona eskisi gibi özgürlüklerini geri verecekseniz bu ablam için iyi olmayacağı için onu eskisi gibi özgür bırakacak biriyle görüşmesini istemem.
Hatta yasakları kaldırmasanız bile uslu durmadıpında canını yaklamayacağınızdan emin olursa yine baş kaldırmaya yasakları delmeye kalkar.
Yani onunla birlikte olup sorumluluğunu alacaksanız benim gibi sert tavrınız olmalı. Öyle kendi bedeni kendi akciğeri ister sigara içer ister kafayı çeker istediğiyle görüşür diyen biri iseniz sizinle de görüşmesini yasak ederim...
Ne yapardınız böylesi bir durumda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söyledikleri gerçekten sorgulanması gereken cümleler. Birinin özgürlüğüne bu denli müdahale etmek ciddi sıkıntılar yaratabilir. Ablasını korumak amacıyla hareket ettiğini düşünüyor olabilir, ancak bu şekilde yaklaşım hem sağlıklı bir ilişkiyi hem de bireyin özgürlüğünü baltalar. Sevgilinle oturup bu durumu açık bir şekilde konuşmak çok önemli. Kendi hayatına ve kararlarına saygı duyması gerektiğini nazikçe ifade edebilirsin. Kimsenin, sevgilinin ya da senin hayatını kontrol etmeye çalışmasına izin vermemelisin. Sağlıklı bir denge kurarak durumu sakin ve net bir şekilde çözebilirsin. 🌿 Unutma, özgürlük ve bireyin saygı görmesi daima öncelikli olmalı! ✨