Bir aylık sevgilimle hafta sonu tatile gittik onun kazandığı paranın 10da 1'ini kazanma rağmen masrafların çeyreğini ben ödedim. Buraya kadar sorun yok. Eve gittikten sonra parasının bittiğini söyleyip borç istedi, ben de son paramı ona verdim ama bu durumun hoş olmadığını söyledim. (Sonuçta erkek arkadaşlarından veya akrabalarından alabilir bana gelene kadar) Sanırım alındı ama bunu yapmam gerekiyordu bence. Siz ne düşünüyorsunuz hata mı yaptım?
Tatile gidenin parası olması gerekiyor erkek adam sevgilisine hesap ödetmez tüm her şeyi kendi karşılar tüm harcamalarını hesabını yapar öyle gider. Erkek adam sevgilisinin nasıl durumda olduğunu kazancını bilir ona göre davranır. Borç isteyecek duruma geleceğini bilen kişinin zaten tatilde işi ne arkadaş.
Rica ederim ne demek ama şunu anlamıyorum paran var tatile gidiyorsun sonra paran bitiyor borç alacak duruma düşüyorsun neyin kafası bu ya gerçekten bu kişilik bana göre rezil biri hemde çalışıyor kredi notu yüksek olmalı kredi kartı mutlaka vardır tuhaf ya 🥴
Kredi kartı var ama borçlu araba kiralama mevzusunda kredi notu sormuşlardı benimki 1650 puan çıktı dedim bana benim 900 puan şu an bana kredi çıkmıyor dedi anlamadığım o kadar çok kazanıp nasıl bu kadar tutarsız olabiliyor 🤦
Anladım batakçı zevk düşkünü bu kişi hesapsız kitapsız biri bana göre yarınsız yaşıyor öncelikleri değil de keyfine düşkün galiba arabası da yok kiralıyor ama tatile gidebiliyor olaya bak ya ne diyeyim işin zor uğraş dur böyle ile inan böyle kız arkdaşım olsun s*kt*r ederim
Arabası yok ama kendine ait evi var şu an sanırım çok kazandığı için düşüncesiz harcıyor bir süre bakacağım bakalım uyarılarla toparlarsa olur yoksa ben de istemiyorum sevgilime para yüzünden laf söylemek
Çok kazanıyor ama borçlu borçdan korktuğum kadar hiç birşeyden korkmadım anlaşılan bu kişi yeni parayı görmüş geçmişin acısını çıkarıyor ne diyeyim sana inşallah borç takmaz 😂
Ben de ailesinden borç isteyen nişanlıma öncelikli olarak benden isteyebilirsin demiştim. Bana daha doğru geliyor böyle. Yine de durumunun olmadığını biliyorsa tabii başka birinden isteyebilirmiş.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nişanlılık farklı bir boyut ama daha yeni ilişkide garip geldi insan alışkanlık haline getirir mi diye düşünüyor ister istemez
En İyi Cevaplar