- Para & Ekonomi konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır tabi ki de benim sevgilim ile benim aramda en küçük para lafı yapmam ben zaten sevgilim yok da hani bir gün sevgilim olsaydı bile kesinlikle bunları dert etmek istemezdim ben çünkü insan sevdiği zaman parayı değil kalbi sever ne kadar param varsa sevgilim için kullanırdım ya da ortak olurdu birbirimiz için her şeyi yapardık ama maalesef günümüzde Sevgililer arasında para konusu tartışmaların ve problemlerin kaynağı olabilir. Özellikle ilişkinin ilerleyen dönemlerinde, finansal konularda ortak bir anlayışa sahip olmak ve para yönetimi konusunda ortak bir strateji belirlemek önemlidir. Ancak, her çiftin para konusunda farklı ihtiyaçları ve beklentileri olabilir. Bazı çiftler için para çok önemli bir konudur ve sürekli olarak finansal konular üzerinde konuşurlar. Diğer çiftler ise para konusunu pek gündeme getirmezler ve ilişkilerinde önemli bir yer tutmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para & Ekonomi konusunda 426 cevap paylaştı. Yemek yencekse biseyler icilcekse otele gidilcekse olmamali. Hayatima giren ilk adam (pardon adam dedim) o kadar cimriydi ki…Parasi olmasa bisey demiycem ama parasi da vardi sadece harcamak istemiyodu. Karnim acikirdi buna ragmen gel bi yere gidelim yemek yiyelim demezdi. Tabi bendeki de mallik en basitinden seni ac gezdiren bi adamla niye beraber olursun ki? Evde ekmek arasi biseyler yiyip karnimi iyice doyurup oyle giderdim bulusmaya. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ otele gidelim dedik bana en ucuzunu seccez dedi. sectigi yerde o zamanlar geceligi 75 tl olan bi oteldi yatagin her tarafinda bocekler geziyodu. Hala aklima geldikce utanirim. Sanirim yaptigim tek yanlis tercih oydu bu hayatta 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
15 Yorumla
Bizim aramızda hiç lafı olmadı ama o sanki takılıyor gibi hissediyorum... Yapım gereği ihtiyacım olsa bile bir kere dahil istemedim ya da beklentim olmadı , ben de hep içimden gelerek ödeme konusunda atılgan davrandım ama onda böyle bir şey olsa o böyle yapmaz gibi hissediyorum kötü bir his.
00 Yorumla
+1 yılOlur tabi. Evli olsalar anlarım da neden sevgilim bana para versin veya onun parası benim gibi olsun.
Şahsen yanımdaki eşim olmadan abartılı harcama yapmam da yaptırmam da. Onun dışında zaten illa ki gezerken harcamalar olur o da ortak ödenir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Para & Ekonomi konusunda 65,3b cevap paylaştı. Paranın lafı olmaz diyip tüm hesabı erkeğe ödeten kizlar 🤣
54 Yorumla- +1 yıl
Hwbahaha
- +1 yıl
Paranın lafını yapma demek istiyor onlar aslında 😂
- +1 yıl
@BilgiBağımlısı aynen seviyorlar
Paranın lafı olmaz. Yeri gelince bir bankta oturup bir simit bile yemek gerekebilir. Eğer bir ilişkiye ekonomik kaygılar giriyorsa. İşte o zaman işin rengi değişmeye başlayacaktır. Benim param onun parası mantığı ile yaklaşırım.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle yaklaşıyorum senin paran benim param
- +1 yıl
Öyle olsa keşke
+1 yılOlmamalı.
Yemek yenilecekse kimin parasi varsa o öder illa erkek ödeyecek diye bir şey yok.
Pahalı hediyeleri erkek alacak diye bir kaide de yok, kendinin veya ailenin almadığı bir şeyi sevgiliden istemek bana göre değil.
Kaldı ki günümüz şartlarında herkesin yaşam standartları düştü diyebiliriz.
Önemli olan para varken de yokken de kişiliğimizi koruyabilmek.
Benim gibi düşünen kızların değeri de bilinmez ama olsun 🙂
39 Yorumla- +1 yıl
@enesayar düğün bile istemeyen birisiyim ama tabi ailem buna izin vermez😅 ben arkadaşlarımla eglenecegim küçük bir organizasyon hayal ediyorum mesela. Düğünüm de hiç görmediğim tanımadığım insanları neden eğlendirmek için para haecayayim 😅gelenler de zaten oğluna/kızına/torununa eş bakmak için geliyor ve hiçbir şekilde memnun olmuyorlar ama işte ailem istemez 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılgercek sevgi ise olmaz benim eski sevgilimden bir anin aklima geldi anlatmak istedim
bir gun kafeye gidelim dedik dedi yok paran cok gider gitmeyelim otururuz bir yerde daha iyi dedi neyse israr ettim tamam gidelim ama disardan abur cubur alalim dedi bende onu dinledim aldik kafeye gittik kafe sahibi geldi ne yapiyorsunuz olum dedi bir sey diyemedik yasak boyle olmaz dedi falan sonra kalkip gittik00 Yorumla
+1 yılPaylaştığın resimdekileri alan var alamayan var. Ramazan ayında olduğumuz bir günde keşke dikkat etseydin.
Sevgililer arasında birlikteyken paranın lafı olmaz ama ayrılık olunca çok harcayan kimse keşke harcamasaydımın pişmanlığı olur.
01 Yorumla- +1 yıl
insanların kendi fikri ama yediği herşeyi atmaları bana çok saçma geliyor
- Para & Ekonomi konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılPara muhabbeti hoş değil ama biz zaten öğrenciydik sevgililikte. Parasızdık ikimiz de 😊 birimiz zengin birimiz fakir olsa idik ve zengin olan taraf, fakir olana destek olmasa idi üzücü olurdu.
00 Yorumla
+1 yılVallahi ben hangi erkeğe paranın lafını etmediysem sı*tı ağzıma para yiyen kızlar daha kıymetli
55 Yorumla- +1 yıl
Yanlış erkeklere denk gelmişsin. Bütün hesapları ödeten kadınların yanında kendini kullanılmış ve enayi gibi hisseden, hesaplara ortak olan kadınları el üstünde tutan erkekler de var.
- +1 yıl
Ben para hesabını yapmam asla inan bir çöp aldırmam parası gitmesin diye ama tüm erkekler aynı hiç kusura bakmayın
- +1 yıl
Erkeklerin hepsi yanlış değil, ama kadınların erkek seçimleri yanlış. "Kendisi için para harcatan kadınlar hep el üstünde tutuluyor" diye düşünerek "benim yanımda kimse hesap ödeyemez uleeyyn" kafasındaki erkeklerin egosunu şişirmeye devam ettiğiniz sürece de aynı yanlış seçimleri yapmaya devam edersiniz.
İlişkinin ciddiyetine göre olmamalı. Çünkü bazıları maalesef sırf parasını yemek için birlikte oluyor… Sende öyle bir izlenim bırakmadıysa para konuşacağınız en son konular arasında olsun. ( Tabiii her seferinde de tek taraflı olmamalı örneğin en basit örnek bir iki gün yemeği sen ödediysen diğer gün o ödemeli )
11 Yorumla- +1 yıl
Helal 😊👏🏻👏🏻
Ciddi ilişki moduna geçene kadar
Abartılı para harcamak tan kaçınılmalı
Çünkü
Eski mutlu anıların para yüzünden Yok olabilir
Yeniden barışma ihtimalide Yok olur10 Yorumla5 yıl önce olmazdı, şimdi olur. Hepimiz zaten üç kuruşu bir araya getirip yaşamaya çalışıyoruz. Herkes kendinden mesul artık. Kimsenin hesabını ödeyemem, kimseye kendi hesabımı yükleyemem.
10 Yorumla
+1 yılEvet olmalı. Kötü niyet ile değilde bir tedbir bakımından. Dünyanın her türlü hali var arkadaşlar ne olur ne olmaz. Yanlız bunu yaparken kibar ve karşınızdaki şahısı incitmeyecek bir şekilde yapmalısınız. Good luck to you and thank you for reading my advice.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Paranın lafı olmaz ama şöyle düşünüyorum illaki o ödicek bu ödicek alıcak falan lafı yapmaktansa ilişkide paylaşma gibi bir durumun olması hoşuma gider
00 YorumlaAsla lafı olmaz her şeyimi veririm ona karşılıksız. Ama bu herkese yapılmaz çok çok değerli bir insan çıkarsa karşınıza o zaman yaparsınız. Yoksa diğer türlü enayilik olur.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal de sevgiliyken olmaz ama işin ucunda türk kızı olunca oluyor gerçi her halt oluyor bir tek bu degil o yüzden lafını yapacaksın ki bilecek
00 Yorumla Yok tabiki de ben iliskimde sevgilimle bir bulusma sen bir buluşma ben diye anlasirdik bu şekilde kadın bağımsız olduğunu göstermeli kendi ayaklarınin üstünde durduğunu göstermeli bu arada şimdi bir soylemeden biz aynı parayı oduyorduk şimdi sen kesin az oduyordun denmesin 😅 yani parasal mevzular önemsiz önemli olan gerçek kalpten sevginin olması yani para sevgisinin olması değil 😉
00 Yorumla
+1 yılEşimle aramda olmaz bu sadece, sevgilimle de olmaz sıkıntıya ya da dara falan düşerse ve ben de varsa her türlü yardım ederim ama ben istemem, o rahatlıkta biri değilim.
00 YorumlaAslında olmaz ama bazıları karsındaki banka niyetine kullanmaya başlıyor böyle bir durumda sıkıntı olur yani
11 Yorumla- 6 ay
Yaşandı
+1 yılOluyorsa ticaret ilişkisi başlamış demekttir
Siz tahmin edin en iyi ortaklıklar bile ne yüzünden biter10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalı. Her şeyi erkeğin (veya ikisinden birinin) ödediği ilişkiye sevgililik denmez. Kimsenin öyle bir görevi, yükümlülüğü olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar sürekli sömürmesin bir zahmet ve pahalı şeyler istemesin
Belki tasarruf yapicam ibiineker00 Yorumla
+1 yılOlmamalı ama erkekler her şeyi kendileri ödemek zorunda değiller herkes Alman usülü ödesin bence bazı durumlar hariç
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden çok para harcamak istemem bunda çok bir şey yok ama. oyle büyük hediyeler almam ya da para vermem gibi
00 Yorumla
+1 yılBorç asla vermem yüklü miktarda
Ama yeriz içeriz ortak ödenir o ayrı.
10 Yorumla
+1 yılOlur lafı olmaz diye de
Bir tarafa sürekli yüklenilmez.10 Yorumla
+1 yılEvet olur eşim olmayan birine çok para dôkmem ayrılınca pişmanlık olur
10 Yorumlaiş sevgiliyi yolmaya gidiyorsa olur. paranın lafını ettirmemwli iki tarafta...
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlur. Sevgili diye birinin sırtından geçinmek olmaz. İki tarafta elinden geleni yapmalı
10 Yorumla Sevgiliyken evet herkesin kesesi kendine bence ama evli olunca değil tabiki
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır olmamalı. Yeri gelir o öder yeri gelir diğeri. Önemli olan kadir kıymet bilmek.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Parayla yürüyen bir sevgililik gerçek değil anca gündelik ilişki mertebesinde olabilir.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 18,3b cevap paylaştı. Gerçek bir sevginin olduğu yerde başka şeylerin lafı olmaz.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılOluyor oluyor kim nederse desin oluyor evlendikten sonra takı evlenmeden önce hesap oluyor
00 Yorumla olmaz bence, olmamalı, borç harç ve abartı olmadığı , iyiniyeti suistmal olmadığı sürece
00 Yorumla
+1 yılEğer o ödeyecekse evet lafı olur ama ben ödeyeceksem hayır lafı olmaz.
00 YorumlaOlur. Sürekli bir tarafa yüklenilmesi işin samimiyetini gölgeler.
Bedenini kullanan ve bunu ödül/ceza olarak sunan kadınlar var.
10 Yorumlaben paranın lafını hiç etmem sıradan biri için bile
00 Yorumla
+1 yılparanın lafı tabikide olmaz iki tarafında yeri geldiği zaman birbirine yardımcı olmalı tek bir kişiye yuklenmemeli bazen ucuz yersiniz bazen pahalı para geçici bişey önemli olan icinizdeki sevginin saygının geçmemesi.
16 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılTabii ki paranın lafı olmaz
Sevgilimin parası benim param, benim param benim paramdır10 YorumlaErkeklerin mesajında paranın lafı olmuyorken kızların hemen hemen %90 ı paranın lafını yapıyor ne diyeyim yazık
00 Yorumla
+1 yılÇok seven o sıra sadece sevdiğini izler düşünür para yerin dibine girsin aşk olsun
00 Yorumla
+1 yılerkek çalışıyosa ben öğrenci olduğum için ona ödetirim yoksa eşit bölüşürüz
00 Yorumla
+1 yılBenim için lafı geçmez
10 Yorumlabence olmamali benim icin olmaz
10 Yorumla
+1 yılKarşındanın kişiliğine bağlı
10 YorumlaEvet ben varken elini cebine atamaz
00 YorumlaOlmamalı hiç hoş değil
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAbartılmadigi sürece lafı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBence ciddi ilişkilerde olmaz
00 Yorumla
+1 yılYok olmamalı en azından
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ama bir taraf çok fazla harcama yapmamali
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla lafı edilmez. Ancak aile arasında olur
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalı. Edilmemeli. İlişkiyi çok yaralar.
00 Yorumla
+1 yılOlmamalı bence para köpeği olsun sevgilimin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılolur
kocam değil
sevgiliye değer vermiyorum01 Yorumla
+1 yılTabi ki olur hele ki şu devirde.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olmaz ama hesabı hep ben öderim...
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şekilde olmamalı
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 655 cevap paylaştı. hayır tabii ki de paranın lafı olmamalı.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeye olduğuna bagli
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kullanılmadığın sürece olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat