Kızkardeşinizi 💓 mutlulugum ❤️ diye kaydeder misiniz?

Arkadaşlar iki gündür biriyle konuşuyordum işyerine geldiğimde bana bir kez çikolata aldı sonra ertesi gün yolda karşılaştık numara aldı konuşmaya başladık akşamda bir cafede çay içtik sohbet ettik evlenmiş ayrılmış kendisi bende ona bana e devletten göster inanayım dedim oda gösterdi 10 dakika sonra kalp ❤️ içinde mutluluğum ❤️ yazan biri aradı bende gördüm asa mutlulugun arıyormuş dedim oda kızkardeşim dedi sonra konuşurum onla dedi benim içimde kuşku kaldı ertesi gün ona mesaj attım içimden bir ses sana güvenmemem gerektiğini söylüyor konuşmayalım dedim o bana neden dedi mutluluğun varmış dedim kızkardeşim dedi bana tamam o zaman boşanmış olduğunu ispatladigin gibi kızkardeşin olduğunu da ispatla dedim yanımda konuş dedi hayır dedi bana güvenmeyen insanla ben konuşmam dedi iki gündür tanıdığım insana nasıl güvenebilirim güveni senin vermen lazım dedim küfür etti yazma dedi ama hala numaramı silmemis ben bundan ne anlamaliyim numaram neden silinmedi o kadar küfür etmesine rağmen ve kim kızkardeşini mutluluğum diye kaydeder?
Kızkardeşinizi 💓 mutlulugum ❤️ diye kaydeder misiniz?