Başka biriyle görüşürken eski sevgilim yazdı ve hesap sordu ben de yalan söyledim, yalan söylemek kötü bir şey evet ama üzülecekti?

Şimdi en başında hesap sorması yanlış biliyorum sonuçta bitmiş bir ilişki aylardır görüşmüyoruz. Nedense yazası gelmiş ben de ilk başta doğruyu söyledim çünkü bu zamana kadar onu hiç kandırmadım sonra bana ağır konuşmaya başladı oysaki bunu yapmaya hakkı olmadığı halde ben de kendimi suçlu ve kötü hissettim beni manipüle etmesine izin verdim. Kendisi de bir çok insanla görüşmüş ama hep beni anlatmış vicdanı ve kalbi rahatmış ben iğrenç bir insanmışım vs vs. Daha fazla dayanamadım ve seni denemek için böyle şeyler uydurdum hiçbiri gerçek değildi dedim yeminler ettirdi her ne kadar tövbe desem de pişman olsam da korkuyorum yemin ettiğim için. Bana bu şekilde davranmaya hakkı yok biliyorum. Şu an aksine içimin rahat olması lazım. Ama değil ne yapmam gerekiyor kendime ne söylemeliyim?
Başka biriyle görüşürken eski sevgilim yazdı ve hesap sordu ben de yalan söyledim, yalan söylemek kötü bir şey evet ama üzülecekti?