SOğuk olan kız neden ilgi çekiyor?

Kuaför çalışanları hepsi neşeli cıvıllar ben ruh gibiyim ama hep ismim orada geçiyor müşterinin işlemi bitince mutfağa geçiyorum yine gelip vedalaşıyor (özellikle gelip beni görmek için) aslında muhatap olmak istemiyorum herkesle, bu ego falanda değil karakterim böyle cıvık değilim , soğuğum. Ama herkes benim adımı anıyor orada oysaki soğuk insanlar pek sevilmez sanıyordum patronun sevgilisi yok belimden sarılıyor arkadan , yok birisi öpüyor beni falan patronun erkek kardeşide öyle benim gibi soğuk mesela oda işten ayrıldı arada geliyor oda benle samimi kendisi oldu ama mesela diğer çalışan akraba değil diyemi o kız onunla takılmak isteyince yüz vermez ama beni kırmıyor hatta sen gel bizim dersnaeye diyo saçımı yapıyor falan.
Acaba soğuk olan soğuk karakterli insanlar dahamı ilgi çekiyor?yani bundan bunu anladım. Patronumda bi ara dediki sokakta kimseyi umursamayıp kafan kadar kulaklığı takıp kimseyi umursamaz tavırlarınla dikkat çekiyorsun diye :D gerçekten böyle bir şey sizce var mıdır? Ayrıca bana ilk bakan soğuk sanır ama 3-5 gelişinde ne tatlı kız der ama ben of yine geldi derim içimden de dışıma bir şey söylemiyorum, kimseyi sevemiyorum ama sevdiğim zamanda tabiki içten davranıyorum o ayrı
SOğuk olan kız neden ilgi çekiyor?