- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılDizilerde filmlerde reklamlarda guzel yakisikli insanları oynatıyorlar bunları gören gençler de akılları bir karış havada. bunlar gibi insanlarla evleneceklerini sanıyorlar oysa hayat çok acımasız kimlere kalacaklarını bilsinler kafayı yerler. Yaşları ilerledikçe pişmanlıklar başlıyor
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Kalbi güzel olsun yeter
- +1 yıl
O derece ha
Çok mu tipsizsin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Elbet cikmistir karsina seni beğenen biri kiymet bilmemissindir
Soran+1 yılSende beni sövmeye mi geldin
Tam tersi beni sevmediler- +1 yıl
Ne sövmesi ya
4 yil sonra sana yetişiyorum 😊
Soran+1 yılKurabiye yapmayı biliyor musun
- +1 yıl
Şekeri biraktim
- +1 yıl
Bulfun mu birini
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle düşünmeyin kısmet denen şeyin ne zaman ortaya çıkacağı hiç belli olmaz, arada herhangi bi duygu olmaksızın iki insanın birlikte yasayabiliceni düşünüyorum bu huzur evinde kalırken arkadaş olması gibi, illada iki insan birbirine aşık olucak eş olucak sevgili olucak diye bisey yok, ama toplumsal tabular örfler adetler öyle bi sarmalamiski bizi, bence kısmetiniz kapalı değil bi ara bende öyle düşünüyordum, suyun akışına bırakın kendinizi olmadı gereken olur
00 Yorumla
Yalnızlık insan fıtratına aykırıdır. Yalniz yaşamak daha iyi diyenler de evlerinde yalnız olabilir dışarda ise aslında herkes kendi gibi birini aramakta. Bu işin yaşı olmaz insan her yasda kendine bir eş ister kimi bunu evlilikle yapar kimi de evlilik dışı.. Tabiiii bence 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Yalnızlık hiç güzel değil
40 yaş çok uygunsuz bir yaş değil bence. Ben denk gelse evlenirim. Çünkü hayat tecrübesi var tripsiz sorunsuz akıllı olur. Şimdi ki kızlar yemek yapmayı bilmiyor neredeyse.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Bulamaz diye bir şey söylemek doğru olmaz. Ama bu yaşa kadar evlenmeyen birinin beklentileri de hayli yüksek olur, bu saatten sonra armudun sapı üzümün çöpü derken zaten bir aday bulması neredeyse imkansız gibi.. Bunları biliyorum çünkü ben de aynı moddayım, açıkçası bu saatten sonra evlenip ne yapacağım diye kendi kendime soruyorum. Yalnız daha mutlu ve huzurluyum..
34 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel...
Güçlü birisiniz
+1 yılKısmet dediğin şey bir kapımıdır ki , hayır 🤭 bir ilişki için , emek ve sabır gerekir ve denemeniz gerekir yani birileriyle görüşmelisiniz, kaşıkçı elması gibi fanusta durursanız sizi kimse görmeyecektir ya da çok sert ve asık suraktlıysanız da insanlar yaklaşmaya çekinir vs vs
00 Yorumla
+1 yılHayır bunun rakamla alakası yok. Bu onun tercihidir. Gecmiste yaşadığı kötü sonuçlanan iliskileri sayesinde güveni kırılmıştır. Insan kırıldikca icine kapanir. Ama icine kapandıkça da kendini cezalandırır. Bu kadinda kendini yalnizlik ile cezalandirmis.
00 Yorumla
+1 yılKendi tercihiyle evlenmediyase kapanmistir hayat karsisina o kisiyi cikarmadiysa kapanmistir yani her turlu kapanmistir bu konu da burada kapanmistir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. selam.. sanırım biraz daha seciçi oluyor yaş itibarıyla ve cok küçük dedaylara bile takılır hala geliyor bir yerden sonra. sonucta yaş geldi gidiyor mantıgı ve hata yapmama gerek düşüncesi var oluyor insanda..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBulur isterse, 60 inda su an evlilik eşiğinde olan kadın var tanıdığım... Amaç kişiye göre değişir, guncel için yanıt ise hayatın içinden ve sıradışı bir soru çünkü...😉
03 Yorumla- +1 yıl
Çirkinim diyip diyip duruyorsun, at bana resmini, ne kadar iyi ya da kötüsün dediğin kadar varmısin söyleyeyim. Bence abartiyorsun...
Soran+1 yıl😂😂 Sen beni evlendirmeden rahat etmicen 🤣
- +1 yıl
😅 çöpçatanlık boşa gitmesin tabii, bak o kadar aday içinden birini denemeye al
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılHayat trenini kaçirmışsan bir kere geri gelmez maalesef.
10 Yorumla
+1 yılHayır kapanmadı sadece ömürlük kişiyi aramıştır diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo gayet de bulur. Ayrica Allah cc belli bi yastan sonra kısmeti mi kapatiyormus vunlar halkın cahil cahil sözleri. Eski yengem gecen yaz evlendi en az 45 yaşinda
10 Yorumla
+1 yılKendi yaşlarında birisi ile evlenmek istiyorsa eğer maalesef
10 YorumlaBulabilir. Cevremde sana göre bekar erkekler var bakalım istersen :))
10 Yorumla
+1 yılYaşta sıkıntı yok 40_50 arası bekar dolu ama adamına denk gelmek işte o biraz şans işi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı. Belkide cok secici birisiniz o yuzden boyle olmustu4
10 YorumlaYok 40 yaşına kadar gelip halen evlenmeyen ya dengesizdir ya da gri eşofmanı daha eskimemistir
21 Yorumla
Soran+1 yılCevabını sen ver
+1 yılKader kısmet işidir bu saatten sonra Rabbim hayırlı olanı iyi olanı çıkarsın karşına bulursun niye bulamazsın ki
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sadece kendini bir erkeğin kadını hissetmeyecek bir yapıdadır ondan güvensizliği kendini o yaşa kadar yalnız getirmiştir.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
Soran+1 yılDeğilim, soğuk ve tipsizim
O yüzden hep yalnız kaldım
Yaşlılığımı beraber geçirecek bir insan istiyorum sadece
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Beyaz atlı presnses beklediği için ve o zamanlar yollar camurluydu şimdi asfalt oldu artık hızına yetişemez bir 40 sene daha beklese 😁😂🤣
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birini beklemedim
- +1 yıl
Zenginlik değil ama yani herkes yanıma yakışan olsun der, normal bu
Soran+1 yılHerkes bir şeyler diyor işte. Neyse yapacak bir şey yok.
- +1 yıl
@Hayatgercek çoğu paraya baktığı için yakışıklı olsun demiyor :)
- +1 yıl
Yakışıklılık diyen de vardır ama konu bu da değil denklik ve uyum yakışmali insan yan yana da karakter olarak da, en önemlisi karşılıklı kalp atmalı
- +1 yıl
@Hayatgercek nice kalp atanların sonu boşanma oluyor evlilik nasıl masada varlıkta yoklukta diye söyleniyorsa en ufak tokezlemede ayrılık kavga aile araya girme ve sonunda olan çocuklara oluyor cokbasik olupta bosananlarida gördüm
yüzden yalnızlık en güzeli
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evlenmemiş ya da evlenememiş artık her neyse, hayırlısı olmadıktan sonra hiç olmasın daha iyi…Boşveeerrr
10 Yorumla
+1 yılMilyon tane insan içinden biriyle evlenemediyse beceriksizdir.
18 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşma.
- +1 yıl
Tabi sen buna kısmeti kapanmış desen de olur.
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Sonuç olarak hala bekar
Soran+1 yılNeyse olmasa da oluf
- +1 yıl
Bu saatten sonra çürükler kalmıştır zaten boş ver
Soran+1 yılAslında tam tersi de bunu sana anlatmakla uğraşamam biraz daha yaşlanman lazım.
- +1 yıl
Çaresizlik seninki de işte ne yapalım
Beklentilerin yüksek değilse evlilik istiyorsan bulma olasılığın yüksek. Günümüzde bu yaşlarda çok kişi var bekar olan.
00 YorumlaBelki kendisi kendi elleri ile kısmeti kapatmış olabilir çabası kalmamıştır belki, BELKİ o insan çıkmamıştır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kısmeti, kişinin kendisi kapatır. Kapıyı aralamadan, ardında kim vardır bilemezsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aralıcam
- +1 yıl
İlla ki çevrende seninle tanışmak isteyecek birileri çıkacaktır. Sadece fırsatları değerlendir.
Artık çocuk yaşlarda değiliz. Bu saatten sonra da sırma saçlı eli ayağı düzgün insan bulmak biraz da zor. İnsan yaşı gereği daha da seçici oluyor. Kriterlerini esnetmek zorundasın. Hiç bir şey imkansız değil ama dört dörtlük birini bulmakta zor.
Hayat akıp geçiyor. Bir su misali. İnsan mutlu olacağı zamanlarını ömrünü çöpe atarak tek başına harcıyor. Kıymetini de işte bu yaşlarda daha da iyi anlamaya başlıyor. İnsanın çevresin de sevdikleri bir bir azalıyor ve yalnızlığa her geçen gün yaklaşıyor. İnsanın tek kalabilme korkusunu yaşaması çok kötü aslında.
Kapıyı nasıl aralarsın bilemem. Ama tanışmak isteyenler otur konuş. Karşında ki insanda güzellikler yakalamaya çalış. Hiç kimse dört dörtlük değil. Ne sen ne de karşındaki insan.
Aşk İlişkileri konusunda 885 cevap paylaştı. Ya i kismet kader 40 sene aradigini bulamassin 1 gun sonra esine kavusursun umudu yitirmemek lazim bir sey olmuyorsa daha iyisi olacaktir elbet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılya kırkındada bulur 70 ındade kısmet nerden gelceği belli değil
03 Yorumla
Soran+1 yılYetmişde bulup ne yapacak. Son dakika mezarda mı vakit geçirecekler🤣
- +1 yıl
illa her şey seks değil zaten o yaşa kadar gelmiş bir insan illaki bişiler yaşamıştır yani.
Soran+1 yılSeks için demedim zaten. Genel olarak
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kısmet ne zaman karşına çıkacağı belli değil belki 50 yaşında evlenip mutlu olacaksın Çocuk kısmı sıkıntı olabilir tabi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılben 27 yaşında olamma rağmen 40 45 yaş aralığında biri ile evlenmek isterdim
10 Yorumla Benim bir arkadaşım emekli olduktan sonra evlendi, çok mutlular, umut herzaman var moral bozmak yok
00 Yorumla60 70 yasinda millet evleniyor, bakar birileri sana
00 Yorumla
+1 yılO zamana kadar olmadı ise olmasının pek anlamı yok. Kendimi gördüm lan 😂
00 YorumlaHayatın önemli olan devam eden kısmıdır. Sadece önümüze bakmak lazım yaşımız kaç olursa olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle düşünme bilemezsin aşkın nereden geleceğini yani umudunu yitirmemeye çalış.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Hiç belli olmaz o işler. 43 yaşına kadar bekar kalan bir tanıdığım ablanın bu yaz düğünü var.
00 Yorumla
+1 yılKadın için 40 ileri bir yaş. Her erkeğin tercih edebileceği bir yaş değil
00 YorumlaAmcamın kızı 43 yaşında evlendi. Hatta çocuğu bile oldu
00 Yorumla
+1 yılBenim birader 41 yasinda bekar olanilir hersey neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılBence buna kısmet gözüyle bakmamak gerek, çünkü evlilik doğru kişiyle ve doğru zamanda yapılmalı
03 Yorumla- +1 yıl
@Ben_arıza doğru insanla her zaman tadı olur diye düşünüyorum knk 😊, çünkü birbirini tanımadan, erken evlenip boşananda çok
+1 yılArayan belasını da mevlasını da buluyor net bilgi yayın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmadık, kısmetimiz de kapalı değil. Seçiciyiz. O nedenle yalnızız..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. salt güzellik değil bence dışa yansıttığını farklı kişilik özelliklerin vb de buna etkendir...
00 YorumlaYok öyle bir şey
Korku odaklanma neyse sonuç odur00 YorumlaKısmetin kapanması diye bir şey yoktur
Bulabilir00 YorumlaKısmetim ne zaman geleceği belli olmaz hayırlısı dilemek lazım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Bulunmaz diye birsey yok ama asiri secici olmaman lazim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst bir insan ise,
Ve biraz da şanslıysa,
Bulmayı ve gözlemlemeyi biliyorsa neden olmasın00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe yaşlılığı ya 40 daha çok erken bence tabi orta yaşlar aa hiçbir şey bitmiş değil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılo yaştan sonra dul bir bey ile evlensin. ya da gelsin bana takılsın
00 Yorumla Valla o yaştan sonra evlenen kadınlarda var tanık oldum bilemeyiz yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer yaşta evlilik vardır ama bekar istiyorsun biraz zorlanırsın kadın ve erkek ömrünün sonuna kadar kendine bakmalı evlide olsa bekarda olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKanka kapalı mı açık mı bilmem ama evde kaldık. Çirkiniz 😀😀😀
010 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Yaş 43 mü senin
Soran+1 yılÇirkinlik başa bela
Soran+1 yılÇirkiniz ya hu
Soran+1 yılNerden biliyon
Soran+1 yılTamam öyle olsun:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısmeti kapanmış demeyelim de, nasip değilmiş diyelim.
Bazen hayırlısı böyleymiş demek lazım.10 Yorumla
+1 yılHayır alakası yok ya cok güzeldir ya da kendi dengini bulamamıştır ya da kariyer yapmıstır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen o yasa kadar hic mi evlenmedin yoksa evlendin bosandin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedim
Cevap sahibi+1 yıl:((
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hemen bulalım Bi yol arkadaşı elimde 4 5 tane var 40 artı
05 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılYok sağ ol. Esra erol musun mübarek😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣haha
Hayır onu Allah bilir 50sinde 60ında da evlenebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Bn 29 yaşındayım sevgilim 36 kısmetin ne zaman nereden çıkacağı belli olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılMutluluklar dilerim
Nasip bu işler bulabilir
10 YorumlaYani çocukta olmaz zaten
10 YorumlaBulur neden bulamasın. Olgunlar candır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya.
Kısmet bu işler.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelse kapanmamıştır.
Kimse boş yapmasın herkes dış görünüşe bakar00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat