Askerde gelen kız mülteciler?

Seninle güzel vakit geçirmek için sana askerde yaptıklarını vs anlatıyor işte , bunda evham yapılacak bir şey yok. Sende ona eşlik et , mutlu vakit geçirin :)
Kızlar güzel de olsa çirkin de olsa bu bişeyi değiştirmez ki. Onlara sana anlatması , seninle konuşurken gülmesi sana bağlılığını gösterir. Onlar güzel de olsa çirkin de olsa bakmaz merak etme
Evet anladım zaten senin o yüzden sinir olduğunu da biliyorum 😂 Sevdiğine bağlı bir erkek askerde de olsa uzakta da olsa yokluktan başka kızlara bakmaz. Seni gerçekten seviyorsa sana bağlıysa başka kızda gözü olmaz , mastürbasyon yapar yatar yatağına ama yine de başkasında gözü olmaz gerçekten seven bir erkeğin.
Öyle yani ben mesela sevdiğime bağlı biriyim , sevdiğimde de gerçekten severim. Ama sevgilim uzaktaydı , ben o uzakta diye başka kızlara yazmıyordum etmiyordum. Tamam sohbet ediyoruz ama aşk meşk üzerine aklımdan bişey geçirmiyorum. Cinsel ihtiyacım olduğunda da kız arayışına düşmüyordum , sevgilimle konuşarak ya da kendimce birşeyler yapıp ihtiyacımı gideriyordum. Ama şu an ayrıldık ailesi istemediği için. Herneyse , gerçekten seven erkeğin gözü dışarda olmaz emin ol :)
Onların işi o sinir etmek 😂 Çekemeyenler oluyor yani. Ama için rahat olsun , eğer onun sana olan sevgisinden eminsen kalpten inanıyorsan güveniyorsan , gözü dışarıya kaymaz.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Knka yataga atmıyor sakin bişeyler ogretiyor ve senden gizlemiyor sanada söylüyor. Boş yere evham yapıyon yataga atacak olsa sana söylemez zTen.
Begenmez seven insan karsısına dünyanın en güzel kızıda gelse bakmaz kendimden bilyom. Güvenyosan ona gerisi boş
gelen multecilerin en güzeli ne kadar olabilir ki allah askina Afganlar iste aozwldjwoxjsi j
Hatları belirgin olur yani dikkat çeker
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş