Arkadaşlar merhaba
1.5 senelik bir ilişkim var başlarda çok güzel giden fakat ortalara doğru erkek arkadaşımın kıskançlık krizlerinden dolayı patlamaya başlayan bi ilişkim var o kadar bunalmıstım ki her soruyu sorun etmeye başladım son zamanlarda ayrılmak istediğimi söyleyip defalarca kez de kavga ettiğimiz oldu şu an hala beraberiz.
Ama eskisi gibi aramıyor yazmıyor ben hep ondan bu kadar bunaltmamasını istedim ayrılmayı bile istemişken şu an benden soğuduğunu düşünüp çok üzülüyorum ne yapmalıyım?
1.5 senelik bir ilişkim var başlarda çok güzel giden fakat ortalara doğru erkek arkadaşımın kıskançlık krizlerinden dolayı patlamaya başlayan bi ilişkim var o kadar bunalmıstım ki her soruyu sorun etmeye başladım son zamanlarda ayrılmak istediğimi söyleyip defalarca kez de kavga ettiğimiz oldu şu an hala beraberiz.
Ama eskisi gibi aramıyor yazmıyor ben hep ondan bu kadar bunaltmamasını istedim ayrılmayı bile istemişken şu an benden soğuduğunu düşünüp çok üzülüyorum ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Peki kıskanmasının sebepleri neler seni hangi konularda bunaltıyor?
Her gittiğim yerden fotoğraf istiyordu yavaş yavaş bunu aştık 2 hafta oldu belki aşalı aile evindeyken bile nerde olduğumdan hep emin olmak istiyordu bende çok arkadaşı ve ortamı olan sosyal bi kızda değilim ya açıkçası şöyle söyleyeyim köy hayatı yaşıyorum bir gün bir işi 5 dakikada yaptıysam bugün aynı işi 10 dakikada yapsam süpheleniyordu o 5 dakika ne yaptın diye soruyordu
Bunun başka bi açıklaması olamaz ama sana güvenmiyor ve zaten bi kadına güvenmediğini bu denli belli etmek en büyük hakaretlerden biridir. Aynı zamanda bi buçuk yıl olmuş insan güvenmediği biriyle bi buçuk yıl geçirilmemeli zaten sana hem güvenmiyor hem de bırakmak istemiyor. Ona yalnızca şunu sorun güvenmiyorsa neden hala seninle birlikte. Üzgünüm ama bu işin sonunu hiç iyi görmüyorum.
Ben çok dobra bi insanım zaten böyle olduğum için de hep sorun çıkartan gözüyle bakılıyorum. Bunları defalarca kez dile getirdim bana güvenmiyorsun bunu biliyorum neden benimle birliktesin dedim güveniyorum diyor ama sadece sözde galiba
Bi insan neden değişmek zor gelir ki bunun ikimize de zarar verdiğini bildiği halde
Bi zamanlar ben de öyleydim hatalar yaparak öğreniyor insan işte güvenilmediğini hissettiğim yerde sen ne kadar kalabilirsin kendine bunu sor bence
Hissettiğin pardon
Şu an ne yapmalıyım sence soğuk mu davranmalıyım adım mi atmalıyım yoksa her şeyi affedip değişmesi için ona şans verip buna inanarak yeni bi sayfa mı açmalıyım
Gerçekleri söylemekten kaçınma yeni bi sayfa aç ama aynı zamanda onunda bişeyleri fark etmesini sağla yani eğer böyle devam ederse ona olan sevginin biteceğini söyle düzeleceğini çok düşünmüyorum içten içe senin hakkında kafasında kurduğu dürtüleri seni kaybedene kadar geçmicek ama yine de bi şans ver
Bakalım verdiğim 374747374. şans da boşa gidecek mi
Boşa giderse ait olmadığın bi yerde kalmanın da bi mantığı yok sonuçta bi buçuk yıl geçmiş bu kadar zamanda güvenmeyen insan artık hiç güvenmez ben uzun zaman olmuş verilen bi emek var heba olmasını istemediğim için söyledim
Birlikte oldunuz mu hiç
Cansel hayatımız gayette olması gerektiği gibi
Nasıl yani
Haftada kac kere oluyor
Cinsel* olarak düzelteyim öncelikle
Anladım zaten
Acaba ilişkiniz sadece cinsellik üzerine mi kurulu
Şöyle devam edeyim her şeyimi ona verdim o merkezli bi hayat yaşıyordum olması gerektiği kadar da sevişiyor ve sırf beraber kalmak için planlar yaptığımız oluyordu ama bu kadar fazla bunaltıcı olduğu için 3 günün biri sürekli sorun çıkıyordu ve ne zaman kavga etsek eski kırgınlıklarım da dile geliyordu istemeden
2 3 haftada bir bu fırsatımız oluyordu
Hm anladım peki bakirelini bumu bozdu
Sevgili oldukdan kac gün sonra ilişkiye girdiniz
3 haftada bir cok az oluyormuş uzak mesafe ilişkisi mi yaşıyorsunuz
Evet ikimiz de öğrenciyiz uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz bakireliğimin bozulmuş olabileceğini düşünüyoruz birlikte olmadık sadece sevişiyorduj
Hm anladım peki arkadan yapıyor musunuz
Peki nasıl tanıştınız siz
Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim ama soruma cevap alamıyorum
İlişkiniz analiz ediyorum ona göre yorum yapacam çünkü cevap versene sorularıma
Aynı okuldan mezunuz
He anladım okulda tanıştınız sevgili oldunuz okul bitince kendi memleketinize geldiniz peki dier sorumada cevap versene
Cok geç yazıyorsun
Çok alakasız şeyler soruyorsun
Söyle bi
Ona göre yorum yapacam
Ya iste cok kotu bir durum
Sessiz mi kalsam söylesem bu sefer yine sorun çıkarttığımı düşünecek yarın görüşmeyi düşünüyorduk