Merhaba arkadaşlar, benim sevgilim var ,1 .5 yıldır sevgiliyiz. Sevgilime en başlarda alkole hem sağlık hem de dini açıdan karşı olduğumu ve içmemesini kendim rica etmiştim. Ailemle tanışmaya geldiğinde annem alkol içmemeniz istiyoruz söz veriyor musun diye sordu evet demişti. Aradan bir veya iki ay geçti. Bu arada ben bir yere giderken illa ki haber vermemi ister vermezsem kızardı. Ben bir gün gece vardiyasında çalışırken alkolle fotoğraf paylaştı. Aradım neden böyle yaptın neden haber vermedin dedim. Ne olacak ya sıkma bu kadar beni dedi sinirlendim konuşmadım bitirmeye karar vermiştim. Bana ailene söz verdim sana söz vermedim o yüzden tutmak zorunda değilim dedi. Ben ayrılma kararı aldım söz sözdür herkese aynı şekilde gerçekleştirilir diye düşünüyorum ancak ertesi gün arıyor açmadım hiç , iş çıkışında geldi arabada konuştuk ağladı tamam dedi söz içmeyeceğim sen istemiyorsun diye tutacağım dedi. İsteme falan oldu arkadaşlar aileler anlaşamadı eltim huzursuzluk çıkardı. Sonra ben hep toplamaya çalıştım ancak kendisi bu sebeplerden kavga ettiğimizi bildiği halde tekrar alkollü mekana gidip fotoğraflar paylaştı ve bana yemin ediyor içmedim diye napmalıyım bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun içip içmemesi değil sana verdiği değeri görmek ve kuzacağımı işlerin kötüye gideceğini bildiği halde alkole sarılması bitmesini ister gibi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer