Erkek arkadaşım çok çekingen, ayrılmalı mıyım?

Selamlar,
Yani bilemeyiz belki çekingen belki de seni kaybetmek istemiyor. Çünkü bazı zamanlarda kadınların ne istediğini erkekler anlamakta zorluk çekiyor. Şimdi elini tutsa belki de tepki göstereceğinden korkuyor o yüzden de böyle bir hamle yapmak istemiyor. Sonuçta her şeyi erkeklerden beklememek lazım sen tut onun elini ne olacak ki. Hem de biraz cesaret vermiş olursun. Bazen bazı erkeklere kadınların öncülük etmesi gerekiyor. Bunu da yanlış bir şey yok emin ol.
Bir şey sormak istiyorum Neden her şeyi ayrılığa bağlıyorsunuz Yani bu insanlar Daha ne yapsın acaba Tamam bu çocuğun bir özelliği olabilir Sen bunu o şekil kabul ettin de hayatını aldın Öyle değil mi Yok onu bilmiyordum etmiyordum falan filan bu işleri geçeceksiniz bir insanla tanıştığın zaman zaten o insanın hal ve hareketleri karakteri Kendini ele verir sen bunu biliyorsun Şimdi niye olayı ayrılığa getiriyorsun anlamıyorum en ufak iş şeyde zaten ayrılın yok millet Ağzıyla kuş tutsa size yaranamaz yani
Seviyor Utancından Ötürü Tutamıyor,
Neyseee Birgün Karşına Elini Gayet Sağlam Tutan Hatta İşi Daha Da İleri Taşımak İsteyen Abaza Biri Çıktığında Değerini Anlayacaksın.
O Masum Temiz Kalpli İnsanlardan Çok Az Kaldı.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Nereye kadar gidecek ki öyle
Fırlama olsa daha mı iyiydi.
Belki ileride özgüveni gelir bunun için ayrılmak ta saçmalık, böyle saçma sapan bahane yüzünden ayrılacak iseniz insanlara umut verip hayatınıza almayın lütfen
Erkek arkadaşın ya moron, ya da seninle ilişkisini kafasında oturtamamış ve seninle el ele tutuşmaktan utanıyor
Yani daha boyle aksiyon falan istiyorsan ona o firsati ver ona ragmen yapmiyorsa aslinda duzgun seven erkek o ama yok diyorsan da ayril
Ulan ne zaman beni telefonla ararsan sana bunlari ilk defa duymus gibi tepki veriyon ha paramedikci 😂😂
Hahaha bu ne yaaa çok pasif kqrakterli birisi ozman
Ohoo yapışacak sana direkt dimi fdasg olm bu kızlar çok garip :D
Çekingen olduğu için tutmuyor ama yinede lehinize bence günahtan kurtulmuş oluyosunuz😂.
Niye her şeyi ayrılmaya bağlıyosunuz ki bulmuşsun masum birini ne ayrılması
Çekilmez bence ayrilmalisin. Herkes dengiyle olmalı.
Ay Allahım ya sevdiği için utanıyor bende aynısıyım ne şimdi mert benden de mi ayrılsın
Ben öyle biriyle yapamazdım ama belki bir başkası yapabilir kişiden kişiye değişir yani
Nedense bizim karşımıza böyle temiz seven çıkmıyor nerde bir abaza varsa gelir bizi bulur
Yok yani gerçekten anlamıyorum lafım senden dışarı çekingen olurr ezik derler Atılgan olurlar sapik derler yani milletin gerçekten isim takmadığı bir hareket var mı Çok merak ediyorum ama psikolojide bir laf vardır hani ne yaparsan yap Mutlu olamama Kendi iş hayatından örnek vereyim bizim müdürümüzü gerçekten Ne yaparsak yapalım adam hiçbir şekilde mutlu olmuyor çünkü psikolojik sorunlu bir de bu soruyu sana arkadaş da bence bir psikiyatriste gitse çok iyi olacak
Sen ne olursan ol ne yaparsan yap insanlar zaten konuşur. Çünkü dili olan konuşuyor onların üstüne vazife olmasa da konuşurlar. Ki ayrıca tüm işverenler çalışanlarından asla memnun olmuyor bizimde öyleydi ama bizimki öyle böyle değildi gerçekten haddini aşacak şeyler söyledi bende işten ayrıldım 6 7 aydan sonra belge alacaktık 2 ayım kalmıştı dayanamadım artık ayrıldım işten
Bizim müdür de öyle ya Neyse şimdi konu iş hayatı değil hani ben iş hayatından örnek verdim kendimce insanlar gerçekten ne yaparsan yap mutlu olmuyor yani ben genel olarak bunu söylüyorum ya ben şahsen açık açık söyleyeyim yanında gezen Her kim olursa olsun son derece rahatsız oluyorum niye diye soracak olursan acaba bende ne bulacak acaba benim hangi huyuma kapacak hangi bahaneyle karşıma gelecek Uzun lafın kıssası Hani Bunların hepsi Çünkü birer Bahanedir Çünkü insanlar hep bahanelerin arkasına sığınacak kadar basit yaratıklar olduğu için en iyisi diyorum hayatıma hiç kimseyi almamak boş ver
Senin işin ne üzerine merak ettim acaba adam psikolojisini işle mi kaybetti 😀 neyse dediğin gibi konu iş değil ama gerçekten insanlar iyi insanı elinin tersiyle itiyor nerde cıvık kendini bilmez terbiyesiz abaza varsa o onlara daha samimi geliyor anliyacagin insanlar nerde işe yaramaz varsa ona gönlünü kaptırıyor
Yok yani ona abaza derler buna ezik derler ee ne istiyorsunuz yani ne dimi ama knk takip attim işimi anlatayım sana sende tkp at
Ben olsam elimi tutardım Eskiden çekingendim şimdi maçoyum
Sen maço ol biraz ver şan şu elini de tut gitsin 😅
Siz de yani bir sapık erkek dersiniz
Bir çekingen
Ne güzel efendi çocuk işte
Bende çok çekingenim zaten bu yaşıma kadar hiç sevgilim kız arkadaşım bile olmadı
Kadınların gözünde pic olmayan hiçtir kuralı işliyor gibi...
Içindeki Allah korkusundandır doğrusunu yapıyor belli mesafelerde olmalı. Bence bırakma yani çocuk iyi niyetli anladığım kadarıyla önemli olan sevgi...
açıkça konuşup sebebini sormalısın bence.
çekingendir muhtemelen...
ayrılık sebebi değil bu direk evlilik sebebi. bu zamanda böyle bir adamı bulmak zor. el üstünde taşı ama bırakma. yazık edersin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş