Erkek arkadaşım benden biraz uzaklaştı ne yapmalıyım?

1buçuk yıllık bir ilişkim var kendisi en yakın arkadaşımın kuzeni, ben 24 o 25 yaşında. Okadar mutlu ediyoduki beni bana sevgiyi saygıyı anlayışı iliklerime kadar hissettirdi. Bu ilişkimden önce beni aşırı yıpratan bir ilişkim oldu. Beni aldatmalarmı dersiniz yalanlar söylemelermi dersiniz çoğu vardı. Ben artık kimseye güvenemem inanamam derken o çıktı karşıma işte. Biz 4ay birbirimizi tanımak için konuştuk sonra bir ilişkiye başladık. Allah var şu 1buçuk senede beni üzmedi kırmadı ben onu nekadar kırsamda üzsemde hep bana sıcak davrandı alttan aldı beni. Bazen napıyorsun sen o bunları haketmiyo deyip kendime çok kızıyodum. Hayatımda gördüğüm en anlayışlı bir olay olduğunda elinin tersiyle itmek yerine çözüm yolu bulan olumlu düşünmeye çalışan bir insan. Ben onu çokseviyorum aslında o kadar farklıki benim için ama korkuyorum işte ona içimdeki sevgimi değerimi göstersem oda bana yanlış yaparmı gene üzülürmüyüm diye.. Geçen sene çok fazla iyiydik aslında benim takıntılarım yoktu acaba beni aldatırmı bana yanlış yaparmı gibi şeyler işte.. ama bu sene bana bir takıntılar geldi. Acabalar geçiyor kafamda.. Arkadaşlarıma onu olduğu gibi anlatmıştım şu an onlara acaba beni aldatıyo mudur beni kandırıyor mudur diyorum.. saçmalama eskisinde yaşadıklarını bu çocukta arama daha karşılıklı oturup konuşmadan ne kadar olgun sana değer veren seni gerçekten seven biri olduğunu anladık hem kendine hemde o çocuğa bu takıntıların yüzünden zarar verme bir yanlışını bile görmediğin bir insandan böyle düşüncelerde bulunmak sadece yıpratır sizi dediler. Enyakın arkadaşım olan kuzeni bile o asla böyle bir şey yapmaz ben kefilim ona dedi. Ben kendisinede bu takıntılarımdan bahsettim.. eskisinde yaşadıklarını benden bekleme ben seni severken başkasına bakacak adam değilim dedi benim bu düşüncelere girmemem için elinden geleni yapıyodu. Hep saygı duydu bana ama bu takıntılarım artık onu yordu biraz uzaklaştı benden, bende kaybetmek istemiyorum onu evet korkuyorum ama çok seviyorum. onun gönlünü nasıl alabilirim
Erkek arkadaşım benden biraz uzaklaştı ne yapmalıyım?