Sürekli tartışıyoruz kendisi beni çok kısıtlayan bir erkek ben onu kısıtladığım için bunalmış boğulmuş sıkılmış. Çok kırıcı konuştu benimle bana beni kendi halime bırak ayrılalım vs diyor. Ben 1 ay önce babamı kaybettim duygusal olarak çok kötü bir hâldeyim ilk defa bir insanın beni bırakmaması için yalvardım o ise sanki babam vefat ettikten sonra daha bi gaddarlaştı daha bi gözden çıkarttı beni hem kendimi çok kötü hissediyorum hem de bi işe bile yaramadı ne yapmam lazım arkadaşlar bir çok şey yazdım aradım bakmadı en son böyle bir mesaj yazdım ne yapayım sizce arkadaşlar?
Erkek arkadaşım uzaklaşıyor benden ne yapmam lazım?
Sen de uzaklaş komple gelirse senindir gelmezse zaten başkasının olmuştur öyle herkesin harcı değil aileden birini kaybedip psikolojik sorunları olan birinin yanında kalabilmek insanlar zoru gördükleri an kaçarlar
Çok fazla üstüne düşme ona, ondan uzaklaştığını belli et senin onu bırakabileceğini anlasın kendini vazgeçilmez zannetmesin merak etme sana geri dönecektir bunları yaptığın takdirde kendi mesafeni koru her zaman
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Dün çok fazla yazdım çok fazla aradım. Bildiğin cepte görüyor beni nasıl ondan uzaklaştığımı belli edebilirim? İnstagram biyografimizde kalp var ikimizin de ben kaldırmalı mıyım?
Kaldırma bence ama daha fazla mesajda atma o sana nasıl cevap veriyorsa öyle cevap ver yazmıyorsa yazma, aramıyorsa arama. Birazda sen ona soğuk yap eğer değiştin derse inkar et senin yüzünden deme sakın
"Sen ne laftan anlamaz insanmışsın ya dün gece beni rahat bırak diyorum yarın konuşuruz diyorum ısrarla yazmışsın" böyle yazmış bana. Hiçbir şey yazmayım mı
İlgiyi kesince eminim yazacak sana ama bana kalırsa böyle erkeklerden uzaklaşın biran önce niye kendinizi yıpratıyorsunuz ilişkiyi tek taraflı yürütemezsiniz iki tarafında bir şeyler yapması gerekiyor sen şu an onu bırakmazsan o seni bırakacak daha fazla üzülmemek adına bırak gitsin. Kolay değil farkındayım bende evlilik teklifi aldığım sevgilimden ayrıldım çok ağladım Allah'a dua ettim ama şu an biraz daha iyiyim
Öncelikle başın sağ olsun, böyle zor bir dönemde duygusal desteğe fazlasıyla ihtiyacın olduğunu biliyorum. Şu an hissettiklerin çok karmaşık ve ağır olabilir. Önemli olan şu an senin ruhsal sağlığın. Biraz kendine odaklanıp duygusal olarak toparlanman gerekebilir. Belki bir süre kendine alan vererek, sevdiklerinden destek alarak iyileşebilirsin. Sevgilinin tutumları seni incitiyorsa, onu zorlamak yerine biraz süre verip kendi duygularını dinlemek iyi olabilir. Unutma, sen de değerli ve önemli bir insansın 💖 Yapabileceğin en iyi şey, öncelikle kendine iyi bakmak ve iyileşmek. Daha iyi hissettiğinde, belki ikiniz için de daha sağlıklı kararlar alabilirsin.
Beni dinlersen kendin için en doğru en dağlıklı adımları atarsın. Sen ona muhtaç olmuşsun oda gözünde basitleştirmiş seni. Sakinleş artık ve geri çek kendini. Üstüne düştükçe senden soğuyacak. şu an artık ayakların yere bassın ve mesafe koy. Ya o adım atsın ya da bitsin. Babanı kaybetmişsin adam olsa sımsıkı sarar seni. Sen o kadar kendini vermişsin ki ona oda basit görmeye baslamış seni
Bana dün beni kendimle bırak yarın konuşuruz vesaire dedi. Ortada hiçbir şey yok sadece bana uyuyorum diyip uyumayıp sosyal medyada gezmesine tepki gösterdim. Yani diyorum ki madem uyumayacaksın ben uyumayacağım biraz takılıp uyurum de yeterli olur diyorum bana diyor ki laf edersin vesaire. Halbuki asla öyle bir yapım yok kendisi herr şeyime karışır günde 50 defa arar beni gıkım çıkmaz. Dün bu mesajları yazıp birdaha hiçbir şey yazmadım ne yapmam lazım sence başka
O yazmadan yazma. Farzet ki ona ihtiyacın yok, farzet ki babanı kaybetmedin, farzet onun dışında bi hayatın uğraşan var. Gözüne sokmadan sessizce böyle davran. Yapabilir misin?
Yaparım. Biz defalarca ayrılan bir çiftiz hep böyle yapıyor sonra ben kendi yoluma bakınca da kedi gibi peşimde dolaşıyor. Bilmiyorum şu an yaptığının sırası değildi bence ama diyorum ya babam vefat ettikten sonra bana karşı iyice gaddarlaştı napacağımı Bilmiyorum
Ona mecbursun sanıyor. Nasılsa seviyo bensiz yapamaz diyor. Adam olsa kıymetini bilir ama karakter zayıf olunca bunu kullanıyor. Seninde kendine saygın varsa bu adamdan olmaz anlamalısın. Ayakların yere basınca, mantıklı düşününce seni hep üzer göreceksin. Yavaş yavaş onsuz luğu kafanda olgunlaştır. Bunu düşünücem dersen ben sana atacağın adımları söylerim.
Aynen öyle ve bu durumları yaşayanlar genelde senin gibiler aslında o erkekten daha kalıteli daha elit saygın oluyorlar eminim sende öylesin. Yani senin ayarın bile olmayan biri için köleye dönüyosun. Senin kalitemde olsa zaten kıymetini bilirdi
Valla şöyle söyleyeyim onun arkadaşları dahil birçok kişi benim ona nasıl baktığımı sorguladı. Ben düzgün bir kızım hem gerçekten güzelim hem de namusluyum. Fakat şu an bana çirkin olduğumu falan söylüyor kendini bulunmaz hint kumaşı sanma diyor
Sonunda Gülmen güzel 😅 Silkelen sen onu hayatından hemen çıkarırsın sen. Onsuz daha mutlu olacağın kesin. Fazla taviz verip bi tarafını kaldırmışsın. O yazmadan yazma, yazıncada ilgisiz davran. Ve senin başka ilgi alanlaronın olduğunu görsün seni kaybetme korkusu yasamalı.
Bu mesajına cevap vermedim. Daha yazacağını da düşünmüyorum. Ya diyorum ya böyle bir zamanda bana yaptığı büyük haksızlık gerçekten insan boş trip olsa bile çeker böyle bir zamanda ben haklıyım ama yine de beyfendi kabullenmiyor