Flörtüm sürekli beni sevdiğini söyledi iyi gidiyorduk sonra bi anda ben kimseyi sevemiyorum falan dedi ayrıldı?

Kaç defa bana çıkma teklifi etti ben dedim biraz daha tanıyalım birbirimizi falan ama zaten sevgili gibiydik bağlanmıştık birbirimize sinemaya falan gittiğimizde de senden asla vazgeçmem vs diyordu ama ben onu sevdiğini bile söylemedim bana bu mesajı yazdı watsaptan ben ilk ne oluyor dedim sonra işte ben kimseyi sevemiyorum Allaha emanet ol dedi bende görüldü attım yazmadım sonra instasını kapattı 2 gün sonra yine açtı kuzenimle arkadaşlar, kuzenim yanına gitmiş sürekli ismimi sayıklıyormuş ve kuzenime de onu yani beni asla bırakmayacağını söylemiş ben İnstagramını dondurdum dersten kaynaklı ama Instagram hesabını açık yaptı gizliydi ben gizli uygulamadan baktım bana hediye ettiği şarkıyla bi fotosunu paylaşmış bugün de yine gizli yapmış hesabını yani anlamıyorum bu çocuk ne yapmaya çalışıyor kuzenim, bazı arkadaşlarım yaz diyor ama bende aşırı gururluyum beni bırakan o bu yaptıkları da etik değil peşinden koşmamı falan mi istiyor anlamadım yani beni saçma bi bahaneyle bırakmış gibi görünüyor ama sanki beni de seviyor ve ben onu özlüyorum ne yapmalıyım yaa
Flörtüm sürekli beni sevdiğini söyledi iyi gidiyorduk sonra bi anda ben kimseyi sevemiyorum falan dedi ayrıldı?