7 yıllık ilişkim bitti. Evlenme teklifi etmişti her şeyi bütün pürüzleri adeta halının altına atılan pislikler gibi kaldırdık ama olmadı. Nasıl unutulur? Nasıl başa çıkılır bu alışmışlıkla? Olmuyor birlikte yapamıyoruz ama birbirimizi seviyoruz. Hani derlerle onlada onsuzda olmuyor diye o bataklıktayım. Çöktüğümü hissediyorum.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79her şey aşk değil. Deli gibi seviyordum 5yıllık evliliğimi bitirdim. Daha evlenmeden bu hale geldiyseniz evlenince birbirinizi öldürme noktasına gelirsiniz. Aşması zor ama önüne bakacaksın geçmişi düşünmeyeceksin. Zaman herşeyin ilacı.
Benim taktigim görebileceğin her yerden engellemek gozden irak gonulden irak misali. Surekli baktikca unutulmuyor
Bu durumu yasadim hayatından bir çok şeyi degistireceksin ben bir delilik yapıp da kurtuldum ama seni bilemem mesela şarkı film bile önemli a dan Z ye bir çok şey değişecek kendini degistireceksin detay da önemli tabi istersen yardımcı olurum
Hâlâ sevgiden bahsedersen durumu kabullenip, unutman çok zamaninı alır. Oturup sadece olumsuzluklari düsuneceksin bir süre;kafan iyice bu işin oluru olmadigina yatacak. Ondan sonra yeni bir ortam, yeni bir uğraş vs. arayacaksin kendine, gecmisi hatirlatacak şey ve yerlerden uzak duracaksin. Yeni indanlar tanirsan işin kolaylasacak vs. duygusal biriysen ilk senenin zor gececegini kabulleneceksin. Kabullenme, kurtulmayi şağlar.
Nasip kısmet hayatta bunlar var. Moralinizi bozmayın.🙂
Duygusal yıkım dönemi. Çok zor bir süreç. Acı verici..
Her şey alışkanlıklarla alakalı. Zamandan başka çözüm yok
Bende bunu anlamıyorum hem olmuyor hemde seviyorsun bu ne acayip ikilem seviyorsun ama olmayan ne mesela.
Neden olmuyor?
7 sene dile kolay
yaşlar kaç?
seviyorsanız engel ne?
Mantığında oturtamiyorsaniz sevgi bir yere kadar. Bazen vazgeçmek, kabullenmek gerekir ayrıligi. sindirmek...
Kendine bi süre zaman tanı durumun tahlilini yapıp kabullen yaşadığını ve hayatına şarıl
Ne bekliyordun evlenecek miydiniz oy kiyamam
Yeni bir sayfa acin o halde
Tamam
Yaş kaç cinsellik yaşandımı
Zor toparlanırsın