- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanır tabi neden yaşanmasın ki.. Belki nasibin o senin, seni sevene orada rastlayacaksın bilinmez..
Ne kadar istemem, olmaz desen de o arandaki çekime, elektriğe bağlı olabiliyor..062 Yorumla
Soran+1 yılZaten herkes aramizdaki elektriğin farkin da. şu an aramizda bir sey yok, ama eminim herkes var zannediyor.
Soran+1 yılşu an bile aramizda bir sey yok ona ragmen cok dikkat cekiyoruz onun bana karsi tavri davranisi benim ona karsi tavrim davranisim o benden heyecanlaniyor ben ondan birbirimizden hoslaniyoruz ve ona artik soyliyicem hayat bizi beklemiyor ölümün esiginden dondum o yuzden daha cok dank etti bana hayat gurur yapmaya beklemeye gelmiyor tum riskleri goze aldim
- +1 yıl
Söyle söyle hiç bir şey olmaz merak etme...
Soran+1 yılGecen gün mesaj attim sizinle bir sey konusucam diye dinliyorum dedi dedim belki bu soyliyecegim sey prensiplerinize ters dusebilir benimle yollarinizi ayirmak isteyebilirsiniz ki, bunu ben istemem ama soylemek istiyorum artik dedim. Oda ne oldu hayirdir dedi sonra korktum soyliyemedim dedim cok ozurdilerim ama biraz daha dusunup ondan sonra soyleyebilir miyim? Anlik vermiş oldugum kararda degildi ama zamani degilmis şu an zamani gelince soylerim dedim oda betul anlat dedi ben sana rahat ol diyiyorum rahat bir sekilde dile getirebilirsin dedi bende o zaman yuz yuze soylerim dedim goruldu atti yarini bana cok iyiydi insanlarin yaninda soguk basbaşa sicak davrandi ama sormadi ne soyliyicektin diye
Soran+1 yılAnlamişmıdır sizce ne soyliyecegimi az çok işle ilgisi yok dedim oyle dusunmeyin dedim
- +1 yıl
Tamam yüz yüze söylersin. Daha etkili olur öyle..
- +1 yıl
Anlamıştır.
Soran+1 yılPeki sizce nasıl dile getiriyim. Ve beni kovarlar mı bu sebepten patronum karsi ve onun kulagina giderse kovar
- +1 yıl
hAYIR kovmaz... direkt söyle hiç bir şey olmaz. Gözünden düşmezsin. Ya da cepte görünmezsin rahat ol.
Soran+1 yılPeki burası iş yeri bu mümkün olamaz felan derse ya da kardeşim olarak gordum derse buyuk hayalkirikligi olur benim icin ama enazindan netlige kavusur her sey
- +1 yıl
Yok yok demez ya.
Soran+1 yılCalistigim yer biraz Muhavazakar kendiside oyle
- +1 yıl
Olabili. r
Soran+1 yılYuz yuze soyliyecegimi soyledim ama ofis hic musait degil bunun icin sizce mesajda soyliyim mi? ya da ariyip şu an
- +1 yıl
Tamam dışarı çağırır seni ya veya molada falan söylersin rahat ol.. Bir şey olmaz merak etme.
Soran+1 yılBeraber molaya cikmiyoruz daha cok dikkat ceker ve Şu an bile cok dikkat cekiyoruz oyle molaya beraber cikma gibi ya da beraber disari cikma gibi durumumuz hic yok o yuzden dedim zaten musait degil aslinda cok musaitti gecen hafta maalesef diyemedim. Patronumda gelicek heryerde kamera var patronum izliyor elemanlar zaten gozleri bizim uzerimizde
- +1 yıl
Sen merak etme müsait olur o..
Soran+1 yılYüz yüze söyliyim o zaman
- +1 yıl
söyle.
Soran+1 yılşu an arayip soylesem olur mu
- +1 yıl
Sen bilirsin..
Soran+1 yılCok korkuyorum
Soran+1 yılAşirı
Soran+1 yılYarın işede gidivem ters bisey olursa yuzune bakamam
- +1 yıl
Hiç bir şey olmaz korkma.
Soran+1 yılKovulursam
Soran+1 yılPatronuma soylerse patronum tutmaz beni onuda goremem artik
Soran+1 yılMesaji attim tek tık sonra herkesten sildim
Soran+1 yılKorktum
- +1 yıl
Yaaa bir şey olmaz..
Soran+1 yıl... bey iyi akşamlar. Geçen gün ki, konu hakkinda konuşamamiştım. 2 saat sonra müsaitseniz sizi arayabilir miyim? Konuşmak için. Diye yazdim😟😟😟😟
Soran+1 yılGoruldu atmis
- +1 yıl
Süper, söyle hemen
Soran+1 yılNesi süperki goruldu yapmiş
Soran+1 yılArayabilirsin felan dememis
- +1 yıl
Bekle belki işi vardır..
Soran+1 yılAramamda zaten o aramaz mesaj atmazsa
Soran+1 yılPeki buyuk ihtimal iki saat sonra ariyicak
Soran+1 yılNasil konuya girecegimi ne soyliyecegimi bilmiyorum
- +1 yıl
Bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum ama artık içimde tutamıyorum de.. Seni çok beğeniyorum, çok hoşlanıyorum, sürekli aklımdasın kendime engel olamıyorum de..
Soran+1 yılİsten kovabilirler ama
Soran+1 yılTahmin ediyor ne diyecegimi o yuzden goruldu atti ama o gun neden soyle diye israr etti
- +1 yıl
Hayır hiç bir şey yapamaz.
Soran+1 yılPatronuma giderse bu konu kovarlar
- +1 yıl
Ne zamandır orada çalışıyorsun? 1 yılın doldu mu?
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBana karsida iyiydi halbuki şimdi neden boyle yaptiki
- +1 yıl
Sen merak etme döner o...
Atamazlar seni tazminat vermek zorundalar ki bu kötü bir şey değil ki senin yaptığın.
Soran+1 yılEvet ama onlarin prensiplerine ters olabilir ama geçen gun bana iyi davranmazdi ya da kardesim derdi yolumu keserdi soyle diye israrda bulunmazdi doner dediginiz gibi
Soran+1 yılIyi aksamlar tabinarayabilirsin dedi kalbim cikicak yerinden
- +1 yıl
Ara bir şey olmaz.. Ya merak etme yaa aman...
Soran+1 yılYarı evli sayilirim dedi 😭😭😭😭😭😭😭😭 bana demistiki bekarim
Soran+1 yılAfganistanli
- +1 yıl
Ne afganı ya? Ne oldu, söyledin mi?
Soran+1 yılSoyledim dedi yari evli sayilirim 😭😭😭😭😭😭 bana daha once demisti bekar biri olarak soyluyorum😭😭😪
- +1 yıl
canım yaa... Onun mallığı demek
Soran+1 yılDedim kusura bakmayin olabilir dedi sana ne diyecegimi bilmiyorum dedi
Soran+1 yılYemin ederim kafamda kurmadim bana karsi ilgiliydi
- +1 yıl
Doğrudur bu ilgi işi belli olmuyor bazen kadınlar da da bu oluyor. Hiç ilgili gibi görünmüyor ama ilgil oluyor aslında çekiniyor, kimi de ilgili gibi oluyor ama manitası çıkıyor hatunun oluyor öyle şeyler yani.
Sen en iyisini yaptın. Cesur bir kadınsın. TEBRİK EDERİM Seni.. Medeni cesaretinden dolayı kutlarım..
Soran+1 yılBeni patronumda kiskaniyordu bana bekarim demisti 😭😭😭😭 yarın nasıl gidip yuzune bakicamki işi bırakıcam
- +1 yıl
boş ver özgüvenli ol. Rahat ol
Soran+1 yılYarin istifami vericem nasil yuzune bakarim ve kimbilir hakkimda ne dusundu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılAşkın nereden geleceği hiç belli olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor gercekten insanin elinde degilki kalbine soz geciremiyor
Soran+1 yılGecen gün mesaj attim sizinle bir sey konusucam diye dinliyorum dedi dedim belki bu soyliyecegim sey prensiplerinize ters dusebilir benimle yollarinizi ayirmak isteyebilirsiniz ki, bunu ben istemem ama soylemek istiyorum artik dedim. Oda ne oldu hayirdir dedi sonra korktum soyliyemedim dedim cok ozurdilerim ama biraz daha dusunup ondan sonra soyleyebilir miyim? Anlik vermiş oldugum kararda degildi ama zamani degilmis şu an zamani gelince soylerim dedim oda betul anlat dedi ben sana rahat ol diyiyorum rahat bir sekilde dile getirebilirsin dedi bende o zaman yuz yuze soylerim dedim goruldu atti yarini bana cok iyiydi insanlarin yaninda soguk basbaşa sicak davrandi ama sormadi ne soyliyicektin diye
+1 yılYaşanır, ama işe yansıtmamak lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an bile aramizda bisey yok beden dilimiz duygularimizi yansitiyor herkesin dikkatini cekiyoruz ve herkes eminim dusunuyordu aralarinda birsey var diye heyecanlanip sal×klaşıyoruz
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaşanır ama dikkat gerekir
040 Yorumla
Soran+1 yılşu an bile aramizda bir sey var zannediyorlar birbirimizden hoslaniyoruz ister istemez halimize tavrimiza yansiyor cok dikkat cekiyor
Soran+1 yılBen kendisine açilicam iliski yasarsak daha cok dikkat ederim
Soran+1 yılAma elimizde olmadan birbirimize karşı heyecanlaniyoruz o bana dogru gelirken koltuga carpiyorum ben ona dogru giderken o masaya vuruyor bacagini yanlislikla yani elimizde olmadan heyecanlaniyoruz
Soran+1 yılAma o herkesin yaninda soguk davraniyor yuzume bile bakmiyor basbasayken daha samimi gozlerime felan bakiuor cogunlukla kaciriyor tabi
Soran+1 yılAma bu kişi yoneticim müdürüm bana karsi begenisi olsa bile kabul etmez gibi
Soran+1 yılBencede ama çok sacmaliyoruz canım canım davraniyoruz
Soran+1 yılDuyulursa onun prestiji bozulmaz mi?
Soran+1 yılAma sizce anlamismidir ona soyliyecegim seyi ve işle ilgisi yok demistim onun yarini zaten bana karsi cok iyiydi ve mutluydu
Soran+1 yılYuz yuze soyliyecegimi soyledim ama ofis hic musait degil bunun icin sizce mesajda soyliyim mi? Hemde ya da ariyip
Soran+1 yılMusaitseniz arayabilir miyim geçen gün ki konu hakkinda konuşamamistim dedim tek tıktı cok korktum herkesten sildim mesajı
Soran+1 yılTekrar attim ayni mesaji görüldü attı
Soran+1 yılYarı evli sayilirim dedi 😭😭😭😭😭😭😭😭
Soran+1 yılBana bekarim demisti ve ilgisi vardi simdi yarin nasil yuzune bakicam 😪😪😪😪
Soran+1 yılTabikide var. Mesaj attim simdi cikisimi yapabilirmisiniz isi birakiyorum diye
Soran+1 yılKonustu birakmami istemiyor saglikli karar vermiyorsun dedi
Soran+1 yılBugun konustuk
Soran+1 yılYoneticime hislerimi soyledim ama yemin ederim onunda vardi herneyse yari evliyim dedi peki dedim yarin işi biraktigimi soyledim Çagirdi beni ve dediki işi birakicam demissin neden diye sordu bende artik kalmam dogru olmaz dedim oda sen muneccin degilsinki nerden biliceksin evli oldugumu evli oldugumu ozel arkadaslarim bile bilmiyor buradaki kisiler patronum bile bilmiyor 7 yil icinde olmama ragmen sadece sen biliyorsun sanada soylemek zorunda kaldim işin içindesin diye kağit ustu bisey yok imam nikahli evliyim o baska sehirde zaten ben baska yerdeyim. Dedimki bekarim demistiniz bana ben o yuzden cesaret edip hislerimi soylemek istedim oda dedi ozelimi kimseye demek zorunda degilimki ben zaten bekar evinde yaşıyorum dedi
Soran+1 yılcok zor bir hayatim oldu hala yasiyorum kaderim bu benimde napiyim dedi. Hem sen kucuksun dedi ben 34 yasindayim burada aile gibiyiz abi karades olarak yaklastim dedi işi birakmakta kararlimisin dedi evet dedim dedi benim yuzumden birakma ben kimsenin ekmeginde. Etmek istemem herkes iyi yerlere gelsin isterim herkese yardim etmek isterim sen cekingensin safsin sana yardimci olmak istedim dedi işten cikmami istemedi
Soran+1 yılOnunla ayni yerde oldugum muddetce onume bakamam işi bırakıcam mesela cok hasta o öksürdükçe benim içim gidiyor
Soran+1 yılAmin
Soran+1 yılAsıl ben tesekkur ederim vaktinizi ayirip yardimci oldugunuz icin🙏😌
Yasanir ama isinize etkisi olmamali
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an bile aramizda bir sey yok ona ragmen cok dikkat cekiyoruz onun bana karsi tavri davranisi benim ona karsi tavrim davranisim o benden heyecanlaniyor ben ondan birbirimizden hoslaniyoruz ve ona artik soyliyicem hayat bizi beklemiyor ölümün esiginden dondum o yuzden daha cok dank etti bana hayat gurur yapmaya beklemeye gelmiyor tum riskleri goze aldim
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yerden yere göre değişir
013 Yorumla
Soran+1 yılMuhafazakar bir yer
Soran+1 yılPeki iş ciddiye binerse mecbur duyulucak olursa
Soran+1 yılPatronum ikimize karşida pek iyi bakmaz ki bu kişi yoneticim
Soran+1 yılYok ne o oyle biri ne ben oyle biriyim
Soran+1 yılKendisine acilicaktim
Soran+1 yılAma yarini bana karsi cok iyiydi ve mutluydu
Soran+1 yılAma ikimizde heyecanlaniyoruz birbirimize karsi ve baslarda bana karsi ilgisi vardi benim yoktu ki dolu olmasa önümü keserdi soyle diye israrda bulunmazdı kardesim felan derdi
Soran+1 yılşu an arayip konusucam zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanır
113 Yorumla
Soran+1 yılPatron karşı bu duruma
Soran+1 yılMuhafazakar bir yer
- +1 yıl
O zaman içinizde yaşayın
Soran+1 yılGizli olmaz mi? Ben birkac gun once ölümün ucundan dondum hayat bizi beklemiyor ona gidip hislerimi duygularimi soyleyip herseyi goze alicam
- +1 yıl
Söyle
Soran+1 yılYuz yuze soyliyecegimi soyledim ama ofis hic musait degil bunun icin sizce mesajda soyliyim mi? ya da ariyip şu an
- +1 yıl
Telefon daha iyi mesaj olmaz
Soran+1 yıl... bey iyi akşamlar. Geçen gün ki, konu hakkinda konuşamamiştım. 2 saat sonra müsaitseniz sizi arayabilir miyim? Konuşmak için. Diye yazdim😟😟😟😟 cok korkuyorum
Soran+1 yılGoruldu atmis
- +1 yıl
boş ver bekle biraz
Soran+1 yılTabiki ara dedi aradim yari evliyim dedi 😪😪😪😭😭😭😭
- +1 yıl
Evliyse bulaşma
Soran+1 yılTabikide bilmiyordumki bana bekarim demisti ve parmaginda yuzuk yoktu daha düne kadar beni patronumdan kiskaniyordu 😪😪😪 yoksa cesaret edermiydim ondan bisey gormesem
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. yaşanır
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an bile aramizda bisey yok beden dilimiz duygularimizi yansitiyor herkesin dikkatini cekiyoruz ve herkes eminim dusunuyordu aralarinda birsey var diye heyecanlanip sal×klaşıyoruz
+1 yılOoo hemde gizli ve heyxanli olan versiyonu
05 Yorumla
Soran+1 yılşu an zaten resmen yasiyor gibiyiz
Soran+1 yılMudurum ona ne soyliyiceksem mesaj atip o sekilde soyluyprum oda hemen bir odada sesini duyuyorum gidip yuz yuze soyliyebilirim ama ben mesaj atiyorum
Soran+1 yılOda herkesin icinde soguk yuzume bile bakmiyor başbasayken gulumsuyor gozlerimin icine bakiyor benden utaniyor heyecanlaniyor bende ondan utanip heyecanlaniyorum
- +1 yıl
Bende stajerimle yasamistim eskiden
Toplum icinde konusmuyorduk sizin gibi
Soran+1 yılBende konusamiyorum mesaj atiyorum ozelden ama aramizda bisey yok zaten fakat beden dilimiz ele veriyor bizi
+1 yılyaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOoo tabi
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela
Cevap sahibi+1 yılBakismalar falan
Soran+1 yılAramizda Şu an oyle bir sey yokken bile bu sekilde
+1 yılZor olur ama yaşanır
020 Yorumla
Soran+1 yılşu an bile aramizda bisey yok ama beden dilimiz duygularimizi yansitiyor herkesin dikkatini cekiyoruz ve herkes eminim dusunuyordu aralarinda birsey var diye heyecanlanip sal×klaşıyoruz
- +1 yıl
Yani diğer çalışanlar rahatsız edici olabilir aralarında konuşurlar falan filan
Soran+1 yılO yuzden bana onlarin yaninda soguk yapiyor yuzume bile bakmiyor
- +1 yıl
Yani normal ciddi bişey yaşanmadıkça gizli saklı ters düz geçer
Soran+1 yılZaten açilicam ona karşi birkac gun sonra
- +1 yıl
Umarım istediğin gibi olur
Soran+1 yılInsallah tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
- +1 yıl
🤗🤗🤗👍👍
- +1 yıl
Bence ara konuş mesajla pek doğru bulmuyorum
Soran+1 yılNe soyliyim peki sizce
- +1 yıl
Açık açık konuş bunun adını koyalım ben gizli saklı yapamıyorum de
Soran+1 yılGizli saklı bir sey yapmiyoruzki sadece o itiraf edemiyor ben edemiyorum bir ileri iki geri oluyor o kadar
- +1 yıl
Yani gizli saklı derken şu an ki durumu kastettim
Soran+1 yılPeki sizce kardeşime bağlarsa
- +1 yıl
Ozaman sende ayrılmak istiyorum bitirelim de
Soran+1 yılAyrilmak icin sevgili olmamiz gerekmiyor mu? Onu soylemem icin ben ona siz diye hitap ediyorum
- +1 yıl
Ozaman dediğim gibi herşeyi açık açık konuş herşeyi anlat ona sonrada ona göre davran
Soran+1 yılCok korkuyorum şimdi yazdim 1 saat sonra musaitseniz arayabilir miyim diye ama kalbim cikicak gibi ve cok korkuyorum
Soran+1 yılGoruldu atmis
Yaş iş
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılPeki
+1 yılYaşanır bak keyfine
08 Yorumla
Soran+1 yılAma patron karşi
- +1 yıl
Bilmesine gerek yok
- +1 yıl
Gel anlatiyim duzgunce sana
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
Neler yapman gerektiğini
Soran+1 yılTabiki
- +1 yıl
Bekliyorum
+1 yılYatak ilişkisi idi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!