Dün acı biber turşusu yerken yanıp yanıp ancak bırakmayıp yemeye devam ettiğim gibi. O zaman aşk ve turşu aynı şey mi🙄 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aklıma Feride'yi getirdi bu soru. 🥲❤

Acı çekmek, aşkın mayasında olan bir şey. Hatta iyi ki de olan bir şey. Acı olmasa mutluluğun değerini nasıl bilir insan? Duygularını açık ve net nasıl görebilir? Her türlü acıya açığız efenim, turşu da bir başka. 😅❤
Beyin çünkü hesap yaparak yaşamaya odaklandıkça insan kendisini pili bitecek robot gibi hissediyor. Aşk içgüdüsel birazda, bu da mental açıdan rahatlatıyor, çünkü insanlar hayvanlar sınıfında bir canlı, içgüdüsel yaşamaktan ne kadar süre uzak kalırsa aslında doğasından da uzaklaşıyor.
Acı da bu hayatın içindeki tatlardan biri. Sevmesek bile bazen merak edip deneyimleyebiliyoruz.
Ünlü filozof şair yazar Mustafa sandalında dediği gibi gönlünü gün edeni sevmez sevda, ister hep onu üzeni 😂
Ciddi ciddi filozof şair yazar bekleyip mustafa sandalı görüp o şarkısınıda ritimli okumam😄😄
ahahah 😅
Cevap
17Cevap
Aşk acı değildir aşk mutluluktur, huzurdur
Aşk değil gerçek aşk mutluluk verir, acı yaşatan şey takıntıdır
Aşkta alışkanlık da vardır. Sigara, alkol vs. bağımlısı olanları düşün. Bu da böyle. Alışkanlık...
İnsanlar alıştığı konfor alanından çıkmak istemiyor. Bunun için bazen ne kadar birbiriyle didişseler bile devam ediyorlar.
Aşk acı değil bitmesi acı
Yani tattığın o duyguyu o kişiye hissederken o bitiş ve bir daha olmayacak olduğunu bilmek acı bu durumda o anlar için aşksızlık acı
Acıyı sevmem hayatımda. Bal varken acıyı ne yapayım. O yüzden aşk peşinde koşmam. 1 kere tattım bana yetti sonsuza kadar yalnız kalsam da bana koymaz
Aşkı acı olarak gören ve sanan kişiler yanlış kişilere ilgi sevgi ve aşk duyanlardır. Elbet doğru kişiyi sevenler aşkın güzelliklerini görüyorlar.
Aşk acı değil ki :) dünyanın en güzel duygusu bence. Yanlış insana aşık olduysan tabi geçmiş olsun Allah rahmet eylesin
Ruha iyi gelen bir ihtiyaç o da. Her ne kadar istemesekte bir yanımız da onsuz yapamıyor. İnsan tamamlanıyormuş gibi oluyor doğru kişiyi bulduğunda.
Kimse aşkın bir hastalık olduğunun farkında değil de ondan. Farkında olsalar bu hastalığa yakalanmamaya çalışırlardı
Sadece acı Yok başka hazlarda var mesela doping etkisi de var
Evet aynen öyle benim de midenin yara bere olmasın rağmen tursudan vazgeçmemem gibi
Bilemiyorum ama ben aşkı yaşamak için doğmamışım o belli
Çıkmayacağını bile bile milli piyango bileti almak gibi. Ya tutarsa 😂😂😂
Hormonların salgıladığı kimyasallar yüzünden bin kerede canın yansa tetikliyor
Aşk diye bir şey yoktur. O sandığınız şey Aşk değil.
Çiğköfteyi çıkarması zor olmasına rağmen insanlar neden yiyorsa aynı nedenden
Yo ben aşk istemiyomm
Hayatlarında aşk meşk cinsellikten başka bir şey olmayan libidosu yüksek primatlar oldukları için hehehehehe
aslında aşkta mutluluk arıyorlar çünkü başaranlar örnek oluyor ama çok nadir ve özeldir güzel aşklar
Sonunu bile bile o kısacık tutkunun esiri olmak insanoğlunun vazgeçemediği bir zehir çünkü.
Acı olduğu kadar da güzeldir de o yüzden
Aşk acı mıymış bence tecrübe
Genetiğimizde yazılı…
Acı insana zevk verir her daim.
İnsan acıdan beslenir diyelim. Abazalar atlar şimdi.
Hiç akıl işi değil bu aşk🥰
Aşk acıtmaz yanlış insanlar canı acıtır.
hormanlar
Acısada öldürmez...
Baâka seçenek yoktur
Çünkü bilerek aşık olmuyorsun ki
Acı sevik
Aşk bir sudur iç iç kudur... Nokta
Yi istemiyorum
Kavuşamamak daha da acı
Aci sada öldürmez
Acı ama güzel işte
Heyecanı güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?