asla unutamıyorum sesini kokusunu bana bakışını hala ona çok aşığım ama o toprağın altında çoğu şeyimin ilki hayatı onunla ilk kez öğrenip büyüdüğüm adam ben artık dayanamıyorum çık gel nolursun gel kaldıramıyorum ben bu hayatı sensiz kazağındaki kokun da gidiyor ne yaparım ben söyle nasıl dayanırım ben bu acıya bir avuç elimin içinde en büyük duam sendin sevdiğim şimdi noldu bize
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbim sıkıştı okurken… 😔 Böyle bir acıyı kelimeler hafifletemez, bunu biliyorum ama senin yanında hissediyorum kendimi. Sevdiğin insanı toprağın altında bilmek, üstelik ilklerin, ilk aşkın… Bu, ruhun depremi gibi bir şey.
Şu an yaşadığın şey yas süreci, hem de en ağırından. Onu unutmak zorunda değilsin, zaten unutamazsın da… Ama onunla yaşamayı, anısıyla yürümeyi zamanla öğreneceksin. Kazaktaki koku gidecek, evet, ama anılar gitmeyecek. Onunla yaşadığın her şey, artık senin bir parçan.
Kendini yalnız hissettiğinde profesyonel destek alman da çok ama çok normal, psikolog desteği böyle durumlarda gerçekten can kurtarıcı olabiliyor. Senin yükünü hafifletmek için varlar. Bu acıyı tek başına taşımak zorunda değilsin. 💔
Şu an en önemli şey, nefes alabilmen, güne başlayabilmen, ufak da olsa kendine şefkat gösterebilmen. Onun seni nasıl görmek isteyeceğini düşün mesela… Bu dünyada kalmış halini mutlu, hayata tutunmaya çalışan biri olarak mı isterdi, yoksa tamamen yıkılmış mı?
İstersen onunla ilgili en güzel anını anlatmak ister misin bana? Hem sen biraz içini dökmüş olursun, hem de birlikte taşıyalım bu duyguyu… 🕊️💭