Kariyer hayatına başlamış ve yeni sevgili olmuş iki sevgili ne zaman evlenmelidir?

Aileler tanıştıktan sonra birkaç ay içinde olması gerekir. Tabi bunun öncesinde iyi bir tanışma süreci olmalı. Çok kısa tutulmamalı. Orada sıkıntı yoksa da 1 2 yıl içinde evlenilebilir diye düşünüyorum. Nitekim mesleğini eline almış iki taraf da. Çok fazla uzatılmamalı.
Kendilerini ne zaman hazır hissederlerse... Evlilik öyle kolay bir şey değil ki... Oturup etraflıca ciddi ciddi şunu konuşmak gerekir:
Sen beni cidden morali bozuk, gözü çapaklı, terli, hastalıklı veya hiç iş yapamaz halde bile kabul edip katlananilecek misin?
İnsanız hepimiz. Hayat yolunda karşımıza bir sürü iyi-kötü sürprizler çıkabilir. Her sürprize beraber göğüs gerebilecek kadar bir miyiz seninle" sorusuna kalpten cevap verebiliyorsa her iki taraf tamamdir o zaman...
Kiii bu soruya kalpten cevap vermekle bitmez... Sözde değil hareketle bunu göstermek için işte o zaman başlar hayat... Evet denilen andan sonra ne kadar hakiki bir sevgi taşıdıği belli olur karşımızdaki insanın...
Dilerim ki hayat yolunda her daim doğru insanlara denk gelip doğru zamanda bu evlilik denilen kuruma sahip oluruz. ✌
Ne güzel söyledin.. Bu özlü sözler, bu kelimeler. Şiir gibisin yeminlen :)
Eig veririm buna.
Teşekkür ederim ❤
Rica ederim :)
Kendilerini maddi ve manevi hazır hissettikleri zaman evlenmeliler. Bir ton borçla evlenilmesine çok sıcak bakmıyorum ben, ilk önce her şeyi halledip sonrasında ufak tefek eksiklikler olsa dahi önemsiz oluyor.
Teşekkürler ederim.💫
Rica ederim :)
Birbirlerini çok iyi tanımaları ve daha önce sevgili deneyimi olmak şartıyla, bence 2 ya da daha çok çocuk istiyorlarsa 30, 1 çocuk yeter diyorlarsa 35 yaşından önce kimse evlenmemeli.
Cevap
7Cevap
Bence tercihe ya da ne kadar iyi anlaştıklarına göre değişir
Her şeyin zamanı gelince kendini belli eder. Aceleye gerek yok.
İkisinin hazır oldukları zaman, yani parasal anlamda işleri var tamam ama yeterince tanımak, o evliliğe hazır olmak gerekli. Sonra mutluluklar dileriz. 😃
Birbirlerine köstek olmuyorlarsa beklemelerine gerek yoktur. Beraber güzel bir hayat yaşayabilirler.
Bence çok uzatmadan hayatına bakabilir evliliğine de
Onlar evlenemezler henüz
Evlenmek için gereken şartlar sağlanmış manevi duruma bakmak lazım. İkiside ömrünü birbirinde istiyor mu
Ne zaman hazır olurlarsa ama çok geciktirmek her açıdan soğukluk verebilir
Bir yıl içinde
Evlilik düşünmek için henüz çok erken
En az bir yıl birbirlerini tanımaları lazım
Tanıdiktan hemen sonra bence ömür kısa
1/2 sene sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?