Bir çok erkek gelmiş bana diyor ki kocana sakla 24 olmadan evlen diyorlar. 20 yaşında evlilik düşün erkeklerden uzak dur. Kendinden 5-10 yaş büyük erkekle ol diyorlar. Ulan sen kendini karına mı saklıyorsun? 20 yaşında evlilik mi düşünüyorsun?
Düşünmezler aklına bile gelmez.
erkek 15 yaşında cinselik yaşayınca normal 20 yaşında evlenmeye gelince bebek derler kız reşit yaşta cinselik yaşarsa baban nerde derler çünkü erkekler bizim tanrımız ya.
Ben aptal mıyım? bunların amacını bilmiyorum mu sanıyorlar.
Kendileri 30 yaşına kadar sefasına kızlarla sonra kızlara böyle derler ki çünkü böyle kızla evlenmek isterler karım 20 yaşında erkek yüzü görmesin isterler.
Kadınlar gençliğini yaşamasın evlenip çoçuklu olsun isterler bunu kadın istemeyince kaşar görürler. Kadına 25 olursan evde kaldın baskısı yaparlar ki kadın erken yaşta evlensin
Gençliğini yaşayıp genç kızla evlenmek istemeleri bencilik sadece zevkini düşür kızda sanır ki seviyor ya sen 25-30 olsan yüzüne bakmazdı seninle sırf genç diye evlenir
Düşünmezler aklına bile gelmez.
erkek 15 yaşında cinselik yaşayınca normal 20 yaşında evlenmeye gelince bebek derler kız reşit yaşta cinselik yaşarsa baban nerde derler çünkü erkekler bizim tanrımız ya.
Ben aptal mıyım? bunların amacını bilmiyorum mu sanıyorlar.
Kendileri 30 yaşına kadar sefasına kızlarla sonra kızlara böyle derler ki çünkü böyle kızla evlenmek isterler karım 20 yaşında erkek yüzü görmesin isterler.
Kadınlar gençliğini yaşamasın evlenip çoçuklu olsun isterler bunu kadın istemeyince kaşar görürler. Kadına 25 olursan evde kaldın baskısı yaparlar ki kadın erken yaşta evlensin
Gençliğini yaşayıp genç kızla evlenmek istemeleri bencilik sadece zevkini düşür kızda sanır ki seviyor ya sen 25-30 olsan yüzüne bakmazdı seninle sırf genç diye evlenir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim için bakirelik önemli değil hatta ila sececeksem bakire olmamasını tercih ederim
bakireler bakmaz sana şu an seçemezsin
18 yaşındayım kanka
Yaşımız büyük zaten
bakar ozaman
sana da bakar klublerde akan çocuk değil misin sen slfhksshdh
gitmiyorum artık bıraktım yaşlanmış hissediyorum kendimi :D
valla ben kaç yaşına gelsem evlenecegim kişinin bakireligine bakmam çünkü ben yaşadık yaşıyorum o neden yasamasin
çok çevrem var ama 40 yaşında karılarla takıldım özelden mesaj at bana mekana gideceksen sokturayım seni
@EmekliTanri ismin buradan mı geliyor emekliye mi çıktın
Bakmaya hakın yok
bence de yok
Feminist kanka bu dünya bunun etrafında dönüyor sanıyo
Tamam kızlarda her haltı yiyip bakşr istesin normalse
evet ama haklı biraz kanka benim de çevremde var böyleleri illa bakire istiyorum diyor mk kendisi tek gecelik yaşıyor
Resmen bakir olmayan erkeğe bakire yakıştırıyorsunuz
Umarım Escrt kadınla evlenir o bakir olmayıp bakire isteyen erkekler
Sadece genelleme yapması hata @soran ablamın
@EmekliTanrı sen İstanbullusun sanki tipinden tahmin ettim ben izmirliyim ekliyom seni seneye falan denk gelirsek
paşa paşa söylüyceksiniz ozaman yaptığınız şeylerden çekinmiyorsanız ilişkinin en başında ben böyle böyle *r*splk yaptım diye
Ulan erkek paşa paşa söylüyor mu? Pi lik yaptım diye. Kadın yapınca Orp erkek yapınca ne?
Sen bakir misin?
Erkekler kadının geçmişini sormaya hakın yok
15 yaşında milli oldum ben
bence iki tarafında öğrenmeye hakkı var. Erkek bakire arıyorsa zaten böyle zihniyeti olan birini hangi akıllı kadın evlenir
en başta söylemesi gerekir iki tarafında ama kızlar yalan atmayı tercih ediyorlar
aga benim tanıdığım erkekler daha düz pat diye söylüyor mk kişi sayısına kadar en iyisi böyle
15 yaşında çoçuk yaşta cinselik yaşa lafla gelince laf
Milli oldum ne ya adam mı olunuyor? Kadına gelince Orp? Yuh bu nasıl zihniyet
Kızlar yalan söylesin çünkü erkek kendisi yapınca gururla övünerek anlatıyor mili oldum diyor kadın sevgili yaptım dese Orp diyor
Ulan milli oldum diyorsun sonra cinselik yaşamış kadın Orp desin diyorsun kusucam bu nasıl cinsiyetçilik
Kes tokadı yersin şimdi ağzına
abla sakin mk adam bir şey demedi ki yaptıysa soylesin dedi. Siz de böyle zihniyeti olan biriyle evlenmeyi sevgili olmayalın basit bu kadar. Sadece cinsellik için yapılmıyor ki bu Güzel kadın dekolte giydiğinde masum, ne güzel kız diyolar ne yaparsa alttan alıyorlar ama çirkin kız dekolte giyerse yapıştırıyolar damgayı mk
Dekolte giyen kıza öyle diyenler bakan erkek ne peki? Kadının orasına burasına bakan erkek ….
orada ince bir çizgi var. Kadın kendine bakılmasını sever, begenilmeyi sever. Ama erkeğin bunu "gel beni sık" olarak algılamaması lazım.
Olur mu canım? 10 yaş az. En az 60 yaşında olması lazım.