Her şeyiyle güzel olan kadınlardan uzaklaşıp kaşar kadınlarla oluyorlar neden acaba nude attıkları için falan mı? Mantıklı bir neden söyleyin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara biraz göz gezdirdim de belki sinirlisin bu konu da emin olmamakla beraber sormak istiyorum kaç tane erkek tanıdınız? Evet haklısın çoğu erkeğin midesi yok kucaktan kucağa atlayanlara bayılırlar onlar da başka kadınlardan bir başkasına atlar o onların yaşamı seni niye bu kadar geriyor? Yani bu kadar sinirlenmenin feminazilik yapmanın sebebi sanırım bu kaşarları seven erkeklere ilgi duyuyorsun başka bir açıklaması yok. Senin istediğin model erkekler şu an moda değil malesef onlar işleri güçleriyle meşgul iyi düzgün insanlar
013 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bu tip erkekler hep beni buluyor. Çok tanımadım, karşı cinse yürüyen bir kadın olmadım hiç. Ama beni tanımak isteyenlerin istisnasız hepsi seksting vs istedi hep. Bu kişilere ilgi duymuyorum. Keşke yanılsam erkekler konusunda. Neden mi sinirleniyorum çünkü bir insan bile yanıltmadı beni ya bu yaşıma kadar , sen olsan sen de ne berbat bir dünyaymış der genel olarak karamsar olursun.
Cevap sahibi+1 yılLise sonda en son aldatılmıştım , zengin kekonun biriyle aldatmıştı ona sunmuştu kendini , bende insanları en azından karşı cinsi tanıyamadığımı fark ettim yalnızlığı seçtim o yüzden. Ortalık ahlaktan yoksun insanlar ile dolu hiç başımı ağrıtmıyorum ama insanları yüzünden tipinden seçebiliyorsun ona inanıyorum özellikle erkeklerde daha kolay anlaması pis veya düzgün olduğu yani. Çünkü bu tip erkekler beni hep buluyor demişsin sorunla biraz çelişiyor gibi :)
Soran+1 yılBilmiyorum. Cidden bilmiyorum benim yaşadığım çevre toplum böyle herhalde. Modern görünüşlüyüm ha bu kız böyle mi diyorlar şanslarını mı deniyorlar onu da bilmiyorum. Ama bir süre sonra sekstinge gidiyor mevzu. Benlik bir şey yok. Tamamen şanssızlık. Ya da doğru kişiyi anlamam için bana sunulan bir sınanma şekli.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı be gülüm :D Ama şunu unutma bir insan 1 olmadı 2 olmadı 3 kez aynı hataya düşer ( aynı tiplerle karşılaşır ) sorunu kendinde de bulabilirsin belki
Soran+1 yılBende ne gibi bir sorun olabilir ki seksi olmak için çaba sarf etmiyorum, dekolte giymiyorum. Tamamen erkeklerin sorunu bu. Zaten artık umrumda da değil, kafa yormamaya karar verdim.
Soran+1 yılAyrıca erkeklerde anlaması hiç de kolay değil. Toplum içinde efendi düzgün diyebileceğin insan çoğu. Kime o berbat ahlaksız yanını göstermiyor. Neyse.
Cevap sahibi+1 yılİnsanın yüzüne bakınca anlıyorsun kardeşim , sen anlayamıyorsun böyle birşey yok diyemezsin. 5 dakika konusarak daha da iyi anlıyorsun. Neyse
Soran+1 yılYok öyle bir şey üzgünüm. Keşke öyle olsa.
Cevap sahibi+1 yılSanırım megolomanlık var sende biraz , birazda narsistlik var diyoruz hala yok diyosun çoğu insan da bunu destekler insanın tipinden konuşmasından ne b. ok olduğunu anlarsın ! Anlayamaman seninle alakalı
Soran+1 yılPeki varsa benim saf masum tipimden dolayı mı böyle geri dönüş alıyorum karşı cinsten. Hadi onu geçtim, evet tipinden olmasa bile konu sekstinge gelince konuşmasından anlaşılıyor ne yazık ki evet. Ama bu dereceye gelinceye kadar anlaşılmıyor. Ben anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen çevren ile alakalı bu , sen istediğin kadar eğitimli ol düzgün biri ol çevren varoş ve cahilse bunlar ile karşılaşırsın bu kadar basit. Ne kadar saf görünüyorsun bilmiyorum ama evet oda bir unsur
Soran+1 yılStatü ile ilgisi de yok adamlar statü sahibi keza ben de. Yani cehalet değil bu tamamen ahlak. Hayırlısı kader. Yapacak bir şey yok.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı be gülüm :D
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü onlar eğlenmeye geliyor cinsellik konuşmaya ikna etmene dil dökmene gerek yok çünkü dünden meyilliler. Bu tarz istekleri olan erkeklerde normal olarak onlara ilgi duyuyor olay bu kadar basit
012 Yorumla
Soran+1 yılEvetttttttttt tam da buuuuuuuu bravo ya cidden konu cinsellik seksting ve nude
- +1 yıl
Yazdığın o 3 kelime zaten popüler oldu sadece erkekler için değil kızlar da fena artık
Soran+1 yılKonu aşk ya da sevmek değil. Burda bir kaşar uzmani da gelmiş sen ne yaparsın seks bile yapmazsın ki diyor. Ahahshsjsjshshsh halbuki iki cinsin de ortak noktası bu cinsellik. Ama herkesle her şeyi yaşamak mı işte bu mide bulandırıcı
- +1 yıl
Sevmeden cinsellik bana da çok saçma geliyor. Gerçi bana evlenmeden de çok saçma geliyor ama herkes özgür tabi
Soran+1 yılÖzgür tabiki. Ama ortada bir kaşar gerçeği ve onlara belli bir dönem tapan erkek nüfusu var. Bu insanlar kiminle takılıp cinsellik yaşıyorsa onlarla evlensin ve konu da kapansın... herkes bunu yapsa keşke
- +1 yıl
Hayır öyle olmaz işte onlarla takılırlar sonra temiz bi kızla evlenirler neden çünkü erkeğin namusu yoktur kızın vardır kafa bu
Soran+1 yılÇok üzülüyorum bu duruma. Ben sevişmiş erkeğe tahammül edemiyorum. Sevişmenin seksten ileri gitmekten bir farkı yok... Ama yok işte herkes herkesle sevişmiş lanet olsun. Hazmedemiyorum ya bu durumu. Ben de sevişebilirdim. Benim de hormonlarım var hayvanca ben de tutku peşinde olabilirdim. Adam gitmiş sevişmiş her haltı yemiş bir de sonra kimseyle bir şey yaşamamış olsun istiyor. Oldu paşam. Hoş mağarada anca bulurum diğer türlü olan erkeği. Offffff
- +1 yıl
Öyle erkekler de var ama gerçekten çok az artık. Allah kalbine göre versin. Sakın millet her haltı yiyor diyip yanlış yapma. Düşüncelerini değiştirme
Soran+1 yılYapmıyorum ama üzülüyorum. Allah kalbime göre de vermesin şu saatten sonra 29 yaşındayım ve sevişmeyen erkeğin olması zor hem de aşık olup seveceğim biri olmalı ki o daha da zor. Haksızlık bu. Ya bir de gelip seviştim exim diyip duruyorlar çıldırıcam ya azıcık saygı duymuyorlar bizim gibi insanlara ://// neyse nefret ediyorum hepsinden.
- +1 yıl
Sizi anlıyorum burda ben de gördüğüm birçok şeyden iğreniyorum ama çoğu kişi normal karşılıyor benim yaşım 28 sanırım biz eskide kaldık yeniler de böyle düşünceler yok tek dert zevk
Soran+1 yıl:((((( üzücü
- +1 yıl
Malesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbazı kadınların efendi işinde gücünde adamları 'sıkıcı, tekdüze' bulmak suretiyle bırakıp sağı solu belli olmayan ağzı bozuk kansız zıpzıpları tercih etme nedenleriyle aynıdır bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. Ciddi düşünülcek insan kalmamış
- +1 yıl
vardır bir yerlerde mutlaka, sadece henüz denk gelemedik
Gizli Üye(18-24)+1 yıltapıyor gibi davranarak isteklerini karşılıyorlar
karşılarındaki kadın da aynı şekilde aradığı ilgiyi alıyor
bu kadınlar hep al gülüm ver gülüm zaman geçirmelik olarak kalır yani ne kadar tapsalar da evlenmezler asla
istediğini alana kadar tapıyor gibi yaparlar sadece :)10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
57Cevap
İki insanın birbirini sevip cinsellik yaşamaları kaşarlıksa sana göre, az ötede ağlayabilirsin :d
O çok taptığın toplumsal normlar gereği bekar kalamayacaksın. Ve istemesen de senin aksine çatır çatır cinsellik yaşamış biriyle evlenmek zorunda kalacaksın. Hak ettiğiniz de bu zaten.
Bir erkek olarak, evlenmeden olmaz diyen biriyle sevgili olmam, evlenmem de. Dislike butonu aşağıdadır, isteyen basabilir.14 Yorumla
Soran+1 yılYooo cinsellik yaşayın ! Kadınlar da öyle ! Ama sevişme ile kalmasın ileriye gidin. ! Ve dürüst olun. Toplum baskısıyla yaşamayın, birbirinizi kandırmayın ! Bir sevgilim olsaydı ve gerçekten kendisine aşık olsaydım ben de yaşardım, gizli yollara başvurup bekaret narası atmazdım ! Ama herkesle yapamam bünyem bunu kaldıramaz. Ve sen bunu hiç ama hiç anlamaya çalışma !!!
Soran+1 yılŞimdi sen az ötede ağla ve gerçekten seninle hiçbir zaman tam olarak bütünleşmeyen bir kadınla ol, bakeretim diye türlü yollara girerek bir ordu erkekle sevişenle ol, mutluluklar :)))
- +1 yıl
Az ötede ağla demiştim, yorumumun altında değil:)
Soran+1 yılAhahahahahahahah hiç sevilmemiş bir insan daha yazma yazma
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. sevilen sey kaşarlık degil orda ince cizgi var.. sevilen şey kadının rhat davranması kafaya herseyi takmaması herseyi kurcalamaması rahat olması
09 Yorumla
Soran+1 yılSevilen şey bildiğin herkesle her şeyi yaşayabilme bünyesizliği.
Soran+1 yılHayır o aşk olmuş olmuyor zaten. Olay seks değil, keşke herkes toplum baskısından kurtulup yaşasa cinselliğini. Dürüst olsa. Türlü berbat yollara başvurmasa. Neyse ya ne haliniz varsa görün, sizin aşk anlayışınız sadece hormonal ve yüzeysel bir durum zaten, anlayabileceğinizi sanmıyorum.
Soran+1 yılKişisel bir yorum değildi. Genel olarak erkeklerin bazı yüzeysel beklentileri oluyor. Seksting nude vb bunlar en basiti... bunları karşılamak zorunda olmadığım için sevilmeyeyim zaten :) Sizlere aşkı öğretip, törpüleyecek değilim. Aşk kırıntısıyla doyacağıma tek başıma yalnız kalırım. Beni bir erkeğin doyuracağını sanmıyorum. Ayrıca libidolarınız bir nude eriyen cinsten. Hadi şimdi kaşar pardon rahat rahat davranan minimal libidolu kadınlarla ne yapıyorsanız yapın. Bu genel bir yorum üzgünüm ama erkekleri genelliyorum sizler sayesinde. Üzerine alınmak sana bağlı bir şey. Hakaret de değil bu üstelik gerçekler. Uzaktan aynen böyle gözüküyor tc erkeği.
- +1 yıl
tc erkegi böyle görünüyor dedin de kac ülke gördün ? hayır ben 3 avrupa 1 amerika gördüm kaşarlık her çıktığına aşkım diyen seni seviyorum ağzına sakın yapan hayatım kelimesini her erkege ya da kadına kullananlardır kaşarlık.. yine diyorum buna seksi de koyarsın ama sevgilisi ile seks yapan kadın ya da erkek kaşar degil bunu sık sık sürekli her hayatına girenle yapıyorsa kaşarlıktır..
Soran+1 yılAhahahahah 3 avrupa 1 amerika. Tamam kaşarlık kavramında anlaştık. Sevdiği insanla cinsellik yaşansın zaten DÜRÜSTÇE! ama. Neyse , bana hitap etmeyen bir varoşluk var toplum böyle varoş.
Soran+1 yılAlaycı tavrım var kabul ama sana karşı değil. Kırdıysam kusura bakma. Müthiş bir aydınlanmayla yoluma devam edicem zaten ahahah. İyi günler, teşekkürler.
+1 yılAksine ben zeki kadınlara karşı ilgi duyuyorum. Zeka demek keyif ve farklı mutluluk serüveni demek kaşar demek
tost ekmeğin arasında akan bir iğrenç yağ demek00 YorumlaGenelleme yapma bence. Ayrıca kadınlar da iyi erkekleri üzüp şerefsizlerin peşinden gidiyor. Bunu çevremde çok gördüm. Bazı insanlar sadece cinsellik peşinde öyle düşün.
00 Yorumla
+1 yılCıkar ilişkisi. Erkeğin o esnada o kadından beklentisi belli sizin tabiriniz ile kaşar olanlar yani. Yoksa kimin kimi s.. iği cok umrumda değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen böyle düşündüğüm için yazmıyorum ama şöyle olabilir: Bu tip kadınlar cinselliğe daha yatkındır, erkeği her yönden tatmin etmekten çekinmezler, diğer kızlardan alamadıkları bir öpücüğü bile bu kadınlardan aldıkları için daha çok bağlanırlar.
00 YorumlaKaşar seven erkekleri senin sevmen onlara kafa yorman dahaa tuhaf emin ol
02 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek öyle emin ol her erkek kaşar seviyor
Soran+1 yılBen bu cinsin nesini seveyim tabiki sevmiyor nefret bile etmiyorum
Elde etmesi kolay amaca odaklanıp işini görüp bitiyor. Kaşa rlar senden evlilik beklemez anlık ve eğlenmeliktir. Aradığın buysa kaş ar tam senliktir.
00 YorumlaKime ne sebeple bu yakıştırması yapıyorsun bilemiyorum. Ama 'kaşar' kadınla takılan erkek de 'kaşar' dır.
Onu da bir kenara not alalım.00 YorumlaNe alakasi var saçma bence size oyle geliyor. adamin karşisisina düzgün bur insan çikmiyor. napsın başka çaremi var?
00 Yorumla
+1 yılvar mı edebiyle, ahlakıyla, namusuyla güzel. VAR MI YÜREĞİ SEVECEK KADIN?
Hepsi kaşar olmuş. Biz de aza yetiniyoruz işte.00 YorumlaKasara tapan erkek sadece amaci pesinde. kolayi bulmus bir sapiktir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tapmıyorlar. İhtiyaçlarını en kolay nasıl karşıladıklarına bakıyorlar ikisi farklı.
10 YorumlaYo sevdikleri için değil ilişki için birlikte oluyorlar sonra da çekip gidiyorlar zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Nükmek için onlar yok demezler naz etmezler verirler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaçları gideriyorlar ama erkekler onlara sadece cinsel obje olarak bakıyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Süslü dekolteli rahat kizlardan hoslanan okadar cokki hanim. hanimcik kizlar malesef degersiz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bağlı olmayız. Sadece af edersin kalkanı indiriz. Aşk ve sevgi olmaz kaşarlarla
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılKendileri gibi bir zihniyete sahip olan insanlar kendileri gibi birilerini bulurlar "...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel dediğin kadınlar rahibe Teressa gibi de ondan :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAt izi, it izine karışmış bacım.
Bide uçkur ferman dinlemiyor sanırım.10 Yorumla Tahminen hemcinsinizi aşağılamayı ne zaman bırakırsınız? Erkeklerin olduğu gibi kadınların da cinsel duyguları vardır. Nude attı diye veya bir erkekle birlikte oldu diye "kaşar" olmuyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılher şeyi güzel ama karakteri güzel degil bir tane var nude atıyor ama karakteri gayet güzel en azında iyi davranıyor
00 Yorumla
+1 yılTıpkı kadınlar gibi
kadına soruyoruz dürüst merhametli vicdanlı anlayışlı olsun diyor. Çıktıkları erkekler çakal serseri keko00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem güzel kadın hem "kaşar" olmayan kadın... nerede bu kişi? :D
00 Yorumla
+1 yılTapmiyoruz takiliyoruz erkekler oyle kizlari sever ama hicbir erkek onlarla evlenmez evlenmekte istemez
016 Yorumla
Soran+1 yılKaşarlarla takılanı ben ne yapayım acaba ciddi düşünülmez onlarla da
- +1 yıl
Nefsini köreltmek icin lazim sonea evlendikfen sonra bakiyor insan
Soran+1 yılTamam işte öyle takıldıklarıyla evlensin erkekler de çok güzel olur.
- +1 yıl
Evlenmezler😂
Soran+1 yılNeden. Nolur onlarla evlensinler. Burda kaşar dedin ezikledin diyen kişiler nolur gitsn aşk adı altında düzinelerce erkekle cinsellik yaşayanla evlensin.
- +1 yıl
tamam soylerim😂
- +1 yıl
Benim iç sesim oldun şu an 👍cidden sağol kız
Soran+1 yıl@siyahkuğu-_- bıktım cidden bıktım. Hayat enerjimi alıyorlar ahahahahsjs düzgün erkek kalmamış. Ya bir de gelip düzgün kız istiyorlar ya çıldırcammm
- +1 yıl
Duzgun erkekleri uzmeyin sizde
- +1 yıl
Senmi benmi cidden dışarıdan nasıl görüldükleri in farkında bile değiller Aşşağılık bir insanlar karekterlerine vereceğim cevap sıfır bile değil neden? çünkü karekterleri yok..
Sen Allah'a dua et rabbim gönlüne göre versin kuzum - +1 yıl
Bir insanın mayası ne ise hamuruda odur kardeş "...
Soran+1 yıl@siyahkuğu-_- bir kaşar uzmanı da gelmiş sen onların tırnağı olamazsın onlar seks yapıyor seks diyor ahhahsjsj sen yapabilir misin diyor ahahah tek hücreli bile yapıyor beyinsizler , ayy çok basitler ya shhssj
- +1 yıl
Bak kuzum kadınlarla erkekler arasındaki fark nedir biliyormusun?
Erkekler 9akla 1şehvete sahiplerdir
Kadınlar ise 9şehvete 1akla sahiplerdir
Bir erkek 9aklıyla 1tane şehvetine sahip çıkamaz
Ama bir kadın 1aklıyla 9şehvetine sahip çıkar
Rabiyatülnadeviyye söylüyor "..
Soran+1 yıl@siyahkuğu-_- evet çok doğru. Konu kilit cidden şu an 😅
- +1 yıl
😄😄💜
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaşar demeyelim öncelikle Seksi seviyor 🤣Cilve işve tecrübe bir erkeği mutlu etme yolunu bilme naza çekmemek
05 Yorumla
Soran+1 yılBir erkekle yetinebilirim ! Ama bu leş piyasanızda o erkek de yok !
Cevap sahibi+1 yılMesele senin ywtinmem değil ki kendi açından bakıyorsun
Soran+1 yılOnlarla evlensenize. Ezik libidolu herkesle sevişen evet ezik libidolularla evlenin.
Cevap sahibi+1 yılEzik libido mu baslın libido evlilik işi nasip işi neden olmasın
Soran+1 yılHı hıııı bence öyle olsun zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka birini tercih etti diye o kişiye kaşar demen doğru değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılKim kimi tercih ediyorsa etsin ya benim bir seyim değil kimse
Bende öyleyim ve yemin ederim seninle aynı düşünüyorum abla.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNude en basiti bence her şeyi her şekilde yaşıyorlar zaten
20 Yorumla
+1 yılyapmak değil de veren daha çok farklı seviliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman onlarla evlenin muhteşem olur
- +1 yıl
evlenilmez ki
Soran+1 yılNedennnnn onlarla evlenin
- +1 yıl
zevk ayrı sen baksana ya bir dmmerak ettim seni
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılKaşarizm dinine mensup kaşistler onlar
21 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 😂 😂 Bu ne ya
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Her şeyiyle güzel kadın nasıl kadın ki
10 Yorumlakişilik meselesi hepsi öyle degil
00 Yorumla
+1 yılAynen şey meselesii c*k
00 YorumlaKadınlar neden p. clere tapıyorsa o yüzden
00 YorumlaDaha kolay elde ettikleri için bence.
00 Yorumla
+1 yılÇok azgın oluyor her istediğimizi yapıyorlar 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılSende nude atıyomusun aşko
00 Yorumla
+1 yılO kadınlar sadece eğlenmek için
00 YorumlaAsgin olduklari icindir ama sen olma
00 YorumlaŞ. rfsiz oldukları için kadın içinde aynı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılan üzmüşler seni 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Birlikte olmak kolay olduğu için olabilir
00 YorumlaKars kaşarından başka kaşara tapmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sen çok güzelsin sanirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. Sizin içinde geçerli bu !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimisi kaşar severde ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir isyan mı kimse seni sevmiyor mu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bırak tapmayı, Ben arkama bakmadan uzaklaşırım…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Daha eğlenceli buluyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cezbedicilik diyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılVaroş sevdası diyelim
+1 yılTapmıyoruz siz abazaları buluyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılYok abazalar beni buluyor
hemcinsine kaşar demek de ne demek?
10 Yorumlaonlarda kasar oluyo
10 Yorumlakim dedi tapiyoruz diye``
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Sapıklar.
00 Yorumla
+1 yılNude, s*exting filan sarmıyo artık ya.
00 Yorumla
+1 yılİstediklerini aldıkları için
00 Yorumla
+1 yılsana tapan çok herhalde
01 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!