dişiiğe kapılma değil durum erkeğin duygusal emek verme limiti doldugunda bundan sonra kadına olan merakım cinsellik tir deyip yoluna bakıyor ama maalesef senin sözlerin sonucu doğruluyor
Çünkü iki yüzlüler. Erkekler için demiyorum sadece bütün insanlar iki yüzlü ama erkeklerinki burada ortaya çıkıyor. Laf söyleyenlerin birine "selam şekerim" yaz 180 derece dönmezse bişe bilmiyorum😄
yanımda gezen kadının güzel fiziğini sergilemesi, erkeklerin o kadına bakması, ama o kadının benim olması. bu erkekler için çok tahrik edici ve keyif vericidir. ancak bu durumdan keyif almaları bunu istedikleri anlamına gelmez. işte bu noktada "eğlenmelik kız" ve "evlenmelik kız" ayrımı geliyor erkeklerin aklına. yanında gezerken güzel fiziğini sergileyen kızlarla eğleniyorlar. Başkasının bakmasına tahammül edemedikleriyle ise evleniyorlar. Bu noktada kadın önemli. Çünkü bu iki rolden hangisi olacağı tamamen kadının kendi tercihi. İnsan kendisinin ne olduğunu bilir ancak başkasının gözünde ne olduğunu asla değiştiremez.
Son dedigin cumleye katiliyorum sadece cunku evlenmelik ve eglenmelik diye ayirt etmeniz bile o kadar igrenc ki. Eglenemedigim insanla niye evleneyim? Amac? Cocuk yapmak mi? Temizlik bulasik yemek yaptirmak mi? O zaman hizmetci tut. Erkeklerde mantik yok bunu anliyoruz
eğlenmekten kasıt farklı ama. açık konuşmak gerekirse, eğlenilecek kızla her türlü şey yapılır. keyfe bakılır. duyguları umursanmaz. can cektiginde cagrılır. guzel vakit gecirilir. ama duygusal bir bağ yoktur.