Aşk İlişkileri Beyler ne istiyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Söyleyin vericem Güncellemeler+1 yıl Ters köşe oldum ya abi birisi de düşündüğüm şeyi söyler amaaa Beyler ne istiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeklere suç buluyoruz ama kızlar kaşınıyor bu ne * . k 3 1 Yorumla mami6138 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Sen ne istiyorsun onemli degil ben de istiyorsam önemli degil önemli olan akışına birakinca yaşanan seylerdir 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Her şeyin sonunda; Ya keşke şöyle biri hayatımda olsaydı deyince benle karşılaştığı anda o kişi olduğumu anlayacak birisi…Filmlerdeki gibi 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Eyvah eyvah bunu demesen iyiydi gerci akilli kizsin kendini gizlemissin abazalari siraya dizmek istiyorsun simdi isterler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3 abazan hariç değişik cevaplar olmuş.Site bugün hepimizi şaşırttıİkisini direk engelledim zaten biri gizli atmış elimden kaçtı 2 0 Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Uğraştırmadan tribe girmeden , birlikte olacak kadın istiyorum, dalgali kur beni bozuyor 0 0 Yorumla
vaporizer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl aha sevgili buldum kendime. hem de kolayca.sevgili 0 1 Yorumla vaporizer +1 yıl Tamam beyler artık görüş atmayın. Kendisinin başı bağlı. Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Senin olmayanı sen bana veremezsin. O yüzden canının sağlığı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl KS şifrenı ver bakalım pembe bakmak nasılmış hayata 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen hiç pembe hesap açmadın zaten bugüne kadar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şimdi senden herkes ayni seyi ister sen hepsine verebilir misin orası ayrı 0 0 Yorumla
_m0Onlight_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı. yorumlar abaza sapık dolmuş :/ 1 0 Yorumla
EndlessAgony Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl 2000 tl borç 10 yıl sonra öderim ama 0 0 Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ne isteyeceğim canının sağlığı 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Meme diyen yoksa diyeyim 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl 152 bin çek ödemem var. Onu ver yeter 😀 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Temizlik, samimiyet sıcaklık ve gelecek seks 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bir buçuk kuşbaşılı pide ne güzel olurdu 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Viski ya da rakı varsa ver 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. ne verebilirsin diye düşünüyorum şu an :D 0 0 Yorumla
_ÇikiÇüküBabA_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Vermezsen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vericem söyle ne istiyorsun sjsjs Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl Kaybettiğim yıllarımı Yorumla Soran +1 yıl Onu değil de benimle birlikte olucak yıllarını versem Yorumla _ÇikiÇüküBabA_ +1 yıl 1 saatini ver de dertleşek yeter Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. canın sağlığı ne isteyelim :D 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Yalanciyi? 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. uyumak 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hovercraft isterim 0 0 Yorumla
Joper Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Araba 0 0 Yorumla
mami6138 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Soruya bak ya 0 1 Yorumla mami6138 +1 yıl Hahahha 😂😂😂 Yorumla
Sseerrhhaattttt Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allahın emriyle seni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şeftali ve portakal 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her zaman ki gibi Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hicbirsey 0 0 Yorumla
Üyeismibellideğilll Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Böyle sorumu olur ya 1 2 Yorumla AlevliTosbaa +1 yıl Mu ayrı Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Olmuş işte 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Erkeklere suç buluyoruz ama kızlar kaşınıyor bu ne * . k
😂😂😂
Sen ne istiyorsun onemli degil ben de istiyorsam önemli degil önemli olan akışına birakinca yaşanan seylerdir
Her şeyin sonunda; Ya keşke şöyle biri hayatımda olsaydı deyince benle karşılaştığı anda o kişi olduğumu anlayacak birisi…
Filmlerdeki gibi
Eyvah eyvah bunu demesen iyiydi gerci akilli kizsin kendini gizlemissin abazalari siraya dizmek istiyorsun simdi isterler
3 abazan hariç değişik cevaplar olmuş.
Site bugün hepimizi şaşırttı
İkisini direk engelledim zaten biri gizli atmış elimden kaçtı
Uğraştırmadan tribe girmeden , birlikte olacak kadın istiyorum, dalgali kur beni bozuyor
aha sevgili buldum kendime. hem de kolayca.
sevgili
Tamam beyler artık görüş atmayın. Kendisinin başı bağlı.
Senin olmayanı sen bana veremezsin. O yüzden canının sağlığı.
KS şifrenı ver bakalım pembe bakmak nasılmış hayata
Aynen hiç pembe hesap açmadın zaten bugüne kadar
Şimdi senden herkes ayni seyi ister sen hepsine verebilir misin orası ayrı
yorumlar abaza sapık dolmuş :/
Ben uyumlu bir partner mi desem ne...
2000 tl borç 10 yıl sonra öderim ama
Ne isteyeceğim canının sağlığı
Meme diyen yoksa diyeyim
Para at avrat pusat 🐺🐺🐺🐺🐺
152 bin çek ödemem var. Onu ver yeter 😀
Temizlik, samimiyet sıcaklık ve gelecek seks
Bir buçuk kuşbaşılı pide ne güzel olurdu