Güzellikmi her şey.. kendimi beğenmiyorum Ben beğensemde zaten beğendiğim kişiler beğenmiyor bazen üzülüyorum.
Evlenip ayrildim bi kere eski eşim dış görünüsümle bi keresinde dalga geçti. Sanirim oda begenmiyordu beni artık. Mesela biri begensede o kişiye güvenmiyorum. Yaklasik aradan 4 yil falan geçti ayrilali, Evlenmek istiyorum yeniden ama zor sanırım çoğu kişi çok güzel olsun istiyor.
Evlenip ayrildim bi kere eski eşim dış görünüsümle bi keresinde dalga geçti. Sanirim oda begenmiyordu beni artık. Mesela biri begensede o kişiye güvenmiyorum. Yaklasik aradan 4 yil falan geçti ayrilali, Evlenmek istiyorum yeniden ama zor sanırım çoğu kişi çok güzel olsun istiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır erkekler için dış görünüş önemsiz.
Sadece yaşlı olduğundan taliplerin azalmış.
33 yasindayim yani aslinda benim gibi ayrilan benim yaslarda üstü var erkek ama onlardanda ses yok yani eskiden begenilirdim gencken ama haklisin 33 yaşına geldim çoğu evlendi ama azda olsa var onlarda daha güzel istiyor sanirim
Yahu teyze senin taliplerin 45 üstü olmalı.
Yaşıtların bakmaz.
33 yaşında biri 33 yaşında biriyle evlenemezmi yani 33 veya 36. Arada 3 yas fark erkekle neden olmasın veya aynı yaşıtlar. Yani çok var öyle evlenince ne diyorlar yasini alinca kadın bosamiyor herhalde karisini sonra baskasinami gitsin sırf yaşında aldi diye orta yaşına geldi diye. Ayrıca yasli değilim teyzede değilim. Senin yaşın kaç ki teyze diyosun komik
45 yas üstü ne ya 12 yas fark var 20 yas büyük adamla evlendi oldu olacak sonra arkamdan derdiniz zengin diye evlendin dersin iyimisin acaba git sen evlen kendinden 12 yas büyükle
Teyze en az 10 yaş üstün sana bakar maalesef. :(
Hayır senin yas kacki bana teyze diyorsun. 10 yas büyük biriyle düşünmüyorum bana öyle biri bakarmi bakmazmi bunu sen bilemezsin. En fazla 6 yaş fark olmalı.
Teyze sen beni napcaksın ben 30 yaşında olsam bile sen teyzemsin.
6 yaş mı? Yahu şaka yapıyorsun sanırım 40 yaşında biri sana bakmaz.
Benden kücükler bile benimle Buluşmak istiyor Ben istemiyorum bence bunun yasla alakası yok. Beni 45 üstü 45 istesede Ben istemem buda benim fikrim
İyi evde kaldın o zaman.
Toksik düsüncelerini kendine sakla
Sen evde kaldin belliki bu düsünce ve kafa yapisiyla
Yahu teyze gerçekler bunlar.
Tamam büyükdede
Gerçek olanlar senin evde kalmis olman büyükdede
Tamam kıskanma.
Büyükdedeligini kiskanmm
Abla sen bana gel fb olalim ne evliiligi ben seni cok mutlu ederim
45 yas üstü yazıyor bana abla diyosun bi git ya
24um abla ya uff ne taktiniz surdaki yaslara
Valla 24um
Her sey vok pahali ne evliligi ben cok istiyorum sizleri olgun 😘
Yav bi git seni isteyen kim ne mal insan var burada ya bi icimizi döktük iyi ki kendi yasitim niye yazmak ya biri der 45 üstü biri 24 bi gidin
Ahhaha abla ne yapcan kendi yasitini allah askina soyle it kopuk ciksa daha mi iyi?
Ben seninle normal arkadaş bile olmam yazma şikayet ederim
Cok mu kucugum. diye mi
Hayır her şey güzellik değil güvendir sadakattir bağlılıktır
evet güzel olmayan birini istemem
Niye sen yakisiklimisin cok
emin ol yakışıklıyım. sanaldan fotomu attığım kızlardan beğenmeyen olmadı daha :d o yüzden güzel istiyorum hakkımdır.
Senin yasindayken Bende güzeldim güvenme çok güzellige gelip gecici. Yani hakkin hakkin değildi diyemem kimi begeniyorsan o ama herseyde sadece güzellik değil sevgi saygı karakterde lazım
tamam da ben her şey güzellik demedim ki? ilk yazdığım yoruma tekrar bak. güzel olmayan birini istemem dedim sadece. yani diyelim ki güzel biri çıktı karşıma ama karakteri çöpse yine istemem bu kadar basit. ayrıca güzellik göreceli bir şey. yani benim karşı cinsten beklentim aşırı güzel olması falan değil. ortalamanın bi tık üstü benim için güzeldir zaten.