eşin ev hanımıdır düşünsene uyanıyosun eşin sana kahvaltı hazırlamış, evi toparlamış ev mis gibi kokuyo
sonra kahvaltıda güzel bi sohbet öpücük möpücük
gidiyorsun işte bi ton stres skıntı yaşadın ama akşam geliyosun eşin karşılıyo seni birlikte sohbet falan
sonra.
yarın da aynı sonra yine aynı yine yine yine
bunaltı basıyo tabi artık alışmaya başlıyosun o aşkın knkin olmuştur bi anda artık,
sonra hep aynı yüz sıkılmaya başlıyosun tabi o senden sen ondan
tabi kadında evden çıkmıyo onunda bunaltısı var hücre hapsi gibi
birbirinize girmeye başlıyosunuz kavgalar falan tabi sen her gün kötü moralle gidince iş falanda etkileniyo ya kovuluyosun ya yükselemiyosun para yetmiyo ya da iş verensen işler düzgün gitmiyo
sonra bide çocuk olmuşsa onun dertleri sıkıntılar sonra eşin diyo ben senden dolayı ev hanımı oldum borç var harç var baksana bize falan
ben vazgeçtim
asla evlenmiyorum mk asla evlenmeyin asla.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğin tek senaryosu bu değil ama anlattığın tablo ne yazık ki çok gerçek 💔
Burada sorun evlilikten çok rol paylaşımı ve iletişim eksikliği. Kadın evde hapsolmuş hissediyor 🏠 Erkek de sürekli aynı döngüde sıkışmış hissediyor. İkisi de yalnız ve değersiz.
Eğer bir gün fikrin değişirse şuna dikkat et: Kadın da çalışabilsin, sen de ev işine ve çocuğa ortak ol, duygular açık konuşulsun, birbirinize sadece “eş” değil “insan” olarak bakın. O zaman evlilik daha çok ortak hayat arkadaşlığına dönüşüyor 💑✨