” Yaşım küçük ama olgunum.”
”Beni tanırsan sen de anlarsın, şans ver.”
şeklinde ikna etme cümlelerine düşmüyoruz biliniz. Lütfen herkes yaşıtlarıyla ilgilensin. Zira olgunlaştıktan sonra kaybedecek 1 dk ımız bile olmuyor☺️

Olgun merakı olanların gerçek anlamda ilgi alanına giriyoruz. Yoksa 18 yaşındaki birisi olgun seviyorum diyip 22-23 yaşlara bakması saçma bence :). Bu arada 1 ay bile küçük olunca kardeş gözüyle bakıyorum demişsin bu durum neden bekar kaldığının en büyük sebeplerinden bence :) çok düz düşünüyorsun.
İki kelimeye sığmıyor ki bu sorunun cevabı.. Erkek açısından da, kadın açısından da hayata bakışları değişkenlik gösteriyor. Çünkü erkek öncelikle cinselliğe yöneldiği için yaşı büyük kadınların daha iyi bildiğini düşünüp (Bu ilk düşündükleri konular arasında başlardadır.) macera peşinde koşuyorlar. Kadını tanıdıkça onun olgunluğu ve yaşının vermiş olduğu karakteri ile duygusal bir bağ kuruyorlar. Bu sefer de kadından cinselliği değil, hayat ile ilgili öğrenecekleri bir çok şeyin olduğunu fark ediyorlar ve değişiyorlar da. Çünkü neyi nerede, nasıl yapılması, davranılması hatta konuşulması gerektiğini fark ediyorlar kadın sayesinde.
Şimdi ben size soruyorum. Bir kadın neden kendinden küçük erkekle birlikte olur?
Bilmem, belki de küçükler büyümek istiyordur🤔
Aslında bu konuya yönelik uzun uzun yazmak isterdim ama fazla zamanım yok.
Kısacası ben şöyle düşünüyorum; özellikle kız çocuklar anne ve babalarından göremediği sevgi ve şefkati kendilerinden büyük bir erkekten gördüklerinde bunu sevgi ve aşk sanabiliyorlar.
Küçük erkekler için ise, bir şey demek istemiyorum. Özellikle ergenlik çağlarında hormonları bozuluyor, düzgün çalışmıyor, hayal dünyasında geziyorlar
Basit hayatı yaşadığınızdan rahat olduğunuzdan bazı değerleri artık geçmiş olduğunuzdan ve kadın olarak bakarsak bakirelik problemi olmadığından bu kadar basit bence
Anlatma zaten boş ver herkes bildiği ile yetinsin
Cevap
16Cevap
Olgun daha çekici olduğu için, ya da yaşıtları fazla çocuksu olduğu için. ya da belki anne sevgisi olmadığı için
Tam yaşıt mı düşünüyorsunuz? Bence tabuları yıkıp gerçekten seven kişinin yaşına bakmamak daha mantıklı hızla evlenip boşananlar varken kıstaslarda takılı kalmak zaman kaybı ama mutluluğa ulaşılacak zamandan
Peki siz neden sizden yaşça küçüklere bakıyorsunuz?
Siz görmezsiniz görenlerin sayısı oldukça fazla kendi hem cinsleri ize sorun dersleri neymiş?
Dertleri
Olgun kadin benle. olur benlr yatar gencim yakisikli yim kafasinda sığ kafadalar
Azıcık tip veya babadan araba varsa kadinlar dusecek saniyorlar
Genc kizlarin ergen tripleri yerine
Olgun kadinlarin Özgürlüğü ile hayatı tatmak istiyorlar
Kisacasi artistlik hava deneyim ve kendini geliştirmek icin okul olarak görürler olgun kadınları
Aynen bazi akli havada olgun kadin a denk gelirlerle tencere kapak misali takılıyorlar
Bir de gençler kıymet bilmez denir. 😂 Tecrübeye saygı duyuyorlarsa ne âlâ.
Gençlerin tecrübeleri hakkında pek fikrim yok. Rahat ve tasasız büyüyerek her yaşın tadını çıkarabiliyorlarsa ne mutlu... Yaş ilerledikçe oyunda level ilerlemiş gibi zorluklar artıyor ne de olsa... Yine de kendi gözlemim gözlerinin içi parıldayan, hayat dolu, geleceğe umutla bakabilen pek genç görmüyorum günlük hayatta.
Hırsları, egoları bir yana bırakıp kendini tanıyabilenler, kendi ile barışık olabilenler, yaşanılan olayları tecrübe olarak görüp hayata devam edebilenler evet her yaşta daha güzel, anlamlı yaşayabiliyoruz sanki.😉👍
İnsan bazen yaşıtlarıyla anlaşamaz yaşıtları çocukça davranır ama o olgunlaşmıştır onun verdiği ağırlık düşünce yapısınıda etkilediği için yaşıtlarıyla rahat edemez...
Benim hayatımada olgun biri girdi ne kazandırdı desen tecrübe derdim herhalde birşeyler mutlaka ögrenmişimdir
Sanırım yaş olarak o yaşlarda olanların daha tecrübeli hayatala ilgili daha rahat davrandıklarını felan dusunuyo olsa gerekler
Gerçekten çok değerli bir söz grubu ve Detay da çok iyi anlamlandırılmış teşekkürler
Çünkü insan olgunlaştıkça maddi değil manevi duygulara nesnel değil öznel şeylere değer vermesini biliyor
Aslında bu bütün 30 unu geçmiş kadınlar için geçerli değil. Kendinin ve libidosunun farkında olan 30+ kadın çekiciliği diye bir şey tabii ki var :)
Bende öyleydim 28 yaşıma kadar hep olgun kadinlardan hoşlandım nedenini bilmiyorum
Erkek ler o yaşlarda olgun seviyor ama 30 lu yaşlara gelince olgunlar mide bulandırıyor
Çünkü yaşıtların ya bıkmış
Ya da evli
herkes gibi
sizde nasıl şu an
yaşın kaç
araba merakın bizden fazla
bu seni bütün kadınlardan ayırıyor
2017 model miydi aradan
warr canım, ama sen baya ilerdesin
onlara bazaran.. araştırıyon bakıyon
neden bu soru
Yaşayıp anlamlandıramadığım bir durum.. 😂