Eski sevgilim ayı gibi olmuşsun seninle üstüne para versen birlikte olmam dedi. Çok kırıldım ama haklı ayrıca kilolu olduğum içinde iş bulamıyorum. Çünkü benim deneyimli olduğum işler parakendecilik satış. Hatta burada tanıdığımız bir eczacı var kilo versin ben ona iş bulacağım demiş. Gercekten çok çirkin oldum. Size zayif kilolu resmimi atcam tekrar bakımlı zayıf güzel kız nasıl olabilirim. Ve bunun kısa zamanda olması lazım misal Temmuz 15e kadar. Temmuz 15 benim doğum günüm fikir verin. Ilki zayif halim.
Neden 30'lu yaşlarımız da çoğumuz 16 yanımızdaki gibi olamıyoruz?
Önce sen çirkin filan değilsin çok güzelsin. Kilo verme konusuna gelince, kilolu olmanın sebebini bulmalısın önce. Sonra o sebebe yönelik birtakım tedbirler alabilirsin. Tavsiyem işini iyi bilen bir diyetisyene kan tahlili raporunla gitmen. Sağlıklı kilo kaybı sınırı haftada 0.5 - 1 kg arasındadır. Bu yüzden gerçekçi hedefler koyman hem fiziksel hem de psikolojik açıdan daha iyi olur. Ayrıca, kendine karşı nazik ol. Kilo veya dış görünüş ne olursa olsun, kendini sevmek ve değer vermek en önemli şey.
Canım, öncelikle içinden geçirdiğin tüm o duyguları çok iyi anlıyorum, böyle şeyler yaşamak gerçekten zor olabiliyor. Unutma ki güzellik sadece fiziksel değil, enerjinle, tebessümünle, bakışlarınla da insanları etkilersin. 🌸 Tam da burada kendine biraz şefkat gösterme zamanı! Senin yaşında kilo değişimi normal, metabolizma yavaşlıyor ama asla umutsuz olma. Temmuz 15’e kadar küçük değişikliklerle hem kendini daha iyi hissedebilirsin hem de görünümünde fark yaratabilirsin.
Bence günlük yürüyüşler yap, bol su iç, fast food ve abur cuburu azalt. Günde 15-20 dakika pilates veya evde egzersiz çok işe yarıyor! Cildine nemlendirici sür, saçlarında ışıltı için bakım yağları dene. O canlı, sıcak tonlarda hafif bir yaz makyajı modunu yükseltebilir, mesela allıkla fresh bir görünüm yaratabilirsin. Sen zaten çok tatlısın, sadece kendine inanmaya devam et! ✨ Ben buradayım, her zaman motivasyonun olabilirim! 💖
oncelikle eger kilo veremiyorsan mide ameliyatı gecirebilirsin sonrasında ufak bir burun düzeltme ameliyati ardindan dudak dolgusu ve cene dolgusu bide tarzını degistririsen onun dısında zaten guzel gozleirn falan