Yeni evli adam neden başkalarını ekler konuşur, özel fotolarını atar?

Arkadaşım biraz sert konuşacağım ama kusura bakma. Sizi sayıyla mi veriyorlar gerçekten bazı kızların samimi söylüyorum aklından şüphe ediyorum... Bak yanlış anlama ama şu anlattıkların dramatik şeyler. Olayı bu kadar zorlayıp oldurmaya veya seni beğenmeyen birine kendini begendirmene ne gerek var? Estetik yaptırdın hadi burnunu düzelttin kabul etti bi kaza geçirdin farz et yüzün yamuldu ne olacak? Elli tane örnek yazılır buraya o ayrı. Sana gönülden bağlanan birinden çocuk iste seni hak edenden iste, hayat acımasız işin sonunda tek kalınca çok üzülürsün.
Dünya da tek adam o mu kaldı? Hazır çocuğun da yok. Çocuk olursa zaten naneyi yediğinin resmidir. Evlilik çocukla kurtarılmaz oyuncak değil o.
Şartları sen yazmışsın daha iyi şartların varsa onları da yaz bilelim :) hem eksik bilgi ver hem de şartları bilmiyorsun de. Hadi yaz adamın ne kadar romantik olduğunu her özel gününü hatırladığını sana sürekli çiçek aldığını vesaire onları da konuşalım. Tövbe est.. .
Yukarıda soruya yazdığım ilk cevabın ikinci cümlesi yeterli sana. başka bir şey yazmayacağım.
ya hocam yanlış anlamayın ama düzelme şansı yoktur bu kişilerin herhangi bir cinsiyet üzerine demiyorum bunu genel olarak insanların bir çoğu çok çabuk sıkılıyor evlenen adamın tek sorunu her şey okey ama şimdi ömrümün sonuna kadar aynı kişiyle mi birliktelik yaşayacağım olacaktır bu da zamanında bastırdığı çok duygusu olmasından kaynaklanıyor yapamadığı şeyler içinde uhte olarak kalıyor ve kendini yiyip bitiriyor emin olun boşanalım derseniz bile hayır diyecek çünkü rahatı ve çabaladığı her şey son bulmuş olacak ki en mantıklısı bu bu gün yapmazsa yarın illa bir şey yapıcaktır lütfen çocuk olsun düzelir demeyin çocuk olduğu taktirde ailesiz büyümeye mahkum olacaktır hoş değil
bu gün yapmazsa ya da bu gün birisiyle yatmadıysa sadece konuşuyorsa yarın kesinlikle yatar demek istedim hocam çocuk neden ailesiz büyüyecek derseniz eğer, çocuk yapalım ilişkimiz düzelir diyen zihniyetin medeni bir şekilde ayrılacağını düşünmüyorum zaten çocuk onlar için yara bandı vazifesinde bir değeri yok onlar için, çocuk aile sevgisi görmeden büyüyecektir.
ayrılıp ayrılmamak o kişiye kalmış bana kalırsa anında ayrılmak en mantıklısıdır
ihanetin affı olmamalı
aldatmaya ve ihanete yatkınlığı varmış o zaman eşinizin evliliğe alışmak da işine gelmeyecektir umarım hakkınızda hayırlısı olur zaten kararınızı vermişsiniz entry açmanıza bile gerek yoktu
Seçim yapmadan cevap vermek istiyorum. Eğer dediğin gibi bir şey yapıyorsa demekki seninle bir noktada uyum yaşamıyor. İllaki birinden kaynaklanıyor diye anlama bunu. Belkide söylemeye çekiniyorsunuz bazi şeyleri. ya da ummadığı tepkiler veriyorsunuz birbirinize.
Seni hiç sevmiyor ise yapacak bişi yok ama seviyorsa estediğe falan gerek yok. Önce arada frekansı uydurmak gerek. Sonrası keyfine kalmış.
Başıma geldi biliyorum.
İnan zor değil sadece iki tarafda biraz olumlu olmalı. Yeniliğe açık olmalı
Ekleme yapayım. Şu aşamada çocuk en son düşüneceğine şey olmalı. Aslında düşünmeyeceğin tek şey olmalı.
Olmaz demiyorum yahu olur tabikide hemde güzel olur. Sadece çözüm çok basit olabilir görmüyor ya da cesaret edemiyorsunuzdur diyorum. Tahminim iletişim sorunu var.
Ama inan bana estetik veya çocuk değil çözümü
Bu soruya şimdi ve sizi tanımadan nasıl cevap verebilirim ki? Aranızda ne geçiyor bilemem. Yaşınız doğru ise daha yolun başındasınız keşfetmeniz gerekiyor diyebilirim sadece birbirinizi. Detay için cidden tanı ak Gerek
Ayrılmayı düşünebilir tabi ama o aşamaya gelmeden düşüneceğini zannetmem ne zaman gelirsiniz o aşamaya kimse bilemez size bağlı
Elimden gelen dediğin şeyleri sorgula diyorum işte. Hatta yaptıklarından çok iletişimi sorgula
Çok pardon ama karaktersizin birisi için neden kendi dış görünüşünü değiştiriyorsun? Ayrıl gitsin ya insanları kaybetmekten bu kadar korkmayın. Aç boşanma davanı koy önüne belgeleri bitsin gitsin. Hiçbir şey değiştirmeyecek onun 3 kuruşluk karakterini. O sebeple boşuna kendini yıpratma.
@mutsuzperi_ Size karşı empati kurmaya çalışıyorum. Neden ilişkiyi inatla uzatmaya çalıştığınızı sizin yerinizde olmadığım için belki anlayamayabilirim. Fakat benim düşünceme göre estetik bu işi çözmez. Aynı zamanda bir çocuğun da eşinizi uzun süreli eve bağlayabileceğini düşünmüyorum. Bence sizde çocuğunuzun psikolojik ve ruhsal yapısını sırf eşinizi eve bağlamak için riske atmak istemezsiniz. Düzelmez de bir gün ayrılmak zorunda kalırsanız o çocuğa yazık olacak.
Eğer cevap vermek isterseniz bir soru soracağım. Sevdiğiniz için mi bırakamıyorsunuz yoksa başka sebepleriniz mi var?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Boşu boşuna uğraşır
Zamanla düzelir bu durum ama beyimiz henüz dışarda işini bitirmemiş gibi görünüyor. Çocuk farklı duygular yaşatarak sorumluluk hissi gibi merhamet gibi duyguları harekete geçirerek sadakatini de tetikleyebilir neden olmasın 🤔
Çocuk olunca hiçbir şey çözülmüyor maalesef olan o çocuğa olur bu durum böyle gider esnetikte çözüm değildir çocuk olunca sen her şey düzelir sanıyorsun maalesef düzelmiyor
Ne olacağını ben bilemem kaderde ayrılmak varsa sen istemesen bile er ya da geç bu durum gerçekleşir maalesef ama İnşallah her şey düzelir ama çocuk yapmakta çözüm değil
Şöyle söyleyeyim ben deli gibi severdim hatta bir çocuğum da oldu ama bazı şeyler zoruma gittiği için bisandim
Hayır ruhsal ve bedensel olarak aldatmadı ama iyi günde kötü günde seveceğine yanında olacağına dair söz verdiği kocasını kazadan sonra eskisi gibi sevmemek, yanında olmamak aldatma değil midir sence
Sağlık olsun.. onun yaptığı da çevreye açılma gibi bir düşünce yani seni sevip sevmemekle alakası yok bence
Eşini sevmediği ve çapkın olduğu için en kısa zamanda yol ver
Evet kolay değil ama eninde sonuna boşanacaksın bunu erken yaparsan daha iyi olur çok gördüm çünkü böyle ayrılanları
Senin tercihin daha yolun başındasın evlilikler yıllarca zarar görerek bozuluyor zaten
28 olabilirsin çok büyük bir yaş değil 40 yaşında olup 10 yıllık evliliği bırakanlar oldu. yani olay yaş değil başta
Estetik neden
zaten beğenmiş ki evlenmiş?
neden evlendi madem
Biraz ani oldu evlilğmz ailesi gördü tanıştık nişanlandık beğendi evet sevdiğini de düşünüyorum ama bunları yapıyor
çocuk yapmak hayatın boyunca yapacağın en büyük hata olabilir bu durumda
eve bağlamakla alakalı durum değil karakteri bozuk. sen bunu göremeyip çocuk düşünüyorsan, kararacak hayatına bi el salla geçmiş olsun
senin bırakman lazım sürekli arayışta olacak zaten. iyice gözlemle ama sakın çocuk işine girme
Çocuk mu? Aslaaaa. Cocuk yapman için herseyin raylı rayında olması lazım
Sorun sen degilsin ki. Sen mukemmelde olsan o adam yine yapacak bunlari. Sen ya ayril ya da kabullenip devam et. Bu adamin gozu disarda
Bir insanı çocuk eve bağlamaz. Yapmam bir daha der yaparrr. Demişti dersin bana. Vaktini boşa harcama. 21. Yüzyıldayız ayrıl gitsin çile çekmeye mi geldin bu hayata
Sen delil topla boşanmak için mahkemeye gösterirsin Onun istememesinin tek nedeni her istediğimi yapım yinele karım yanımda olsun tavrı. Öyle dünya mı var
Yeni evlisin bu durum normal alışması lazım evliliğe
İnsanlar böyle olumsuz konuşur boş ver bugün bugün araba al onun için bile 3 lira fazla vereydin bunu alsaydın derler oysaki bilmez kimse kimsenin ne şekilde neler yasadigini
Adam eşini aldatıyor ve siz "henüz yeni evlisiniz, alışır normal" diyorsunuz. Ben sorulan soruda normal olan ve alışılması gereken maalesef hiçbir şey göremiyorum.
@ZweiXx21 açıklamasını okudun mu yani soruyu değil ben aldatması ile ilgi yorum yapmadım tabikide aldatması büyük problem
Okudum. Fakat sizinle hâlâ empati kuramadım. Ben bu ilişkide bahsi geçen beyefendinin alışması gereken bir durum göremiyorum. Açıklarsanız sevinirim.
içinde vardır yani nsıl desem eşiyle ya arası kötüdür ya da iyi de olsa içinde pis bir şey vardır onun
üzgünüm ama evliliğiniz düzelmez. olan sadece çocuğa olur ayrıca onun için vücudunun herahngi bir yeriyle oynamana da gerek yok bence
siz düzelir mi diye sorumuştunuz ben de kendi fikrimi sözyledim düzelmeyeceğini düşünüyorum sadece kişisel bir düşünce
Adamı karşına alıp konuşacaksın. Laf anlamıyorsa sen bilirsin
Bence çocuk dusunmemelisin belli bi süre baglanabilir sonra yine kendi karakterine döner
Ya bunlar hep ihtimal. Ama gözü dışarıda biri yani sana mutluluk getireceğini sanmıyorum yine de sen bilirsin
Sorun sende degil ki onda kendine estetik yaptırmanın ona faydası olmaz
aradığını bulamamış :D
demekki gözü hep dışarda güzel kardeşim.
çocuk evliliği kurtarmaz
çocuk işini biraz erteleyin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş