Eşim doğum günümde bana 2. el gecelik almış, ne tepki versem?

Çok ayıp etmiş durumu yoksa daha uygun küçük başka bir hediye tercih edebilirdi. İkinci el eşyaya kötü bakmiyorum ama gecelik gibi özel bir giyimin ikinci el tercih edilmesi hoş değil.
Direkt kırmadan ifade et düşüncelerini ki bir daha bu şekilde davranamasın
Internetten aldıysa bir suçu yok, onu giydiğinde verme cezalandır. Neye diye sorarsa gecelik 2. El sana 2. el gecelikle 1. El şey vermek istemiyorum dersin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Aşağıda bir arkadaş daha sormuş, ben de soruyorum. Geceliğin ikinci el olduğunu nasıl anladın?
Tam her ne kadar İnsana verilen değer hediyelerle ölçülmese bile ikinci el Olayı biraz bana da saçma geldi
Giy geceliği geç karşısına ve üstündekini parçala. Kalbim böyle oldu işte de.
Bu nasıl bir dalga geçmek
Sen de ona 2. el kondom hediye et
Vay arkadaş ikinci el gecelik nedir yahu. İnsan eşine yeni alır giydirir. Sevmediğini şöyle bir daha böyle bir hata yapmasın bari.
Eşimi seviyorum. bir şey demedim, yeni gibi davrandım
Komsuda begendigin bir erkek varsa cagir, isini gör, sonra geceligi giy gece yataga gir, sorarsa ikinci el gecelige ikinci el vajina dersin
@zeynestelle neden aliniyorsun simdi, senin terbiyen seviyen olsa elden ele gezmis vajinayi savunmazdin, hadimi bilmiyorum, hadi bakalim ne yapacaksin?
@zeynestelle Istiyoesan gel, bir elde ben atayim, elden ele gecemin senin icin zaten bir degeri yok, gel, memnun kalirsin
sen kimsin de benimle iliskiye gireceksin dag ayisi osbirle devam et elden ele degmis pipiii
@zeynestelle üyeliginin asli genis erkek degil mi? degilse, mahallede bir kiz olur, bütün mahallede üzerinden gecer öyle bir tarzin var, sonrda senin gibi el degistirme neymis diye , onu savunur
İkinci el gecelik olduğunu nereden anladın. Bunu ticaret ehli bile zor anlar. Adamı durduk yere dövmek için bahane uyduran karşıt cins. 😃
Uygulamadan almış
Telefonda gördüm
Önce sormak lazım. Belki adamın gönlü hediye almak istedi ve bütçesi o kadardı. Hemen bir yargılama sizdeki de. Sokaktan kazanılmıyor sonuçta para.
Saçmalama tabikide de tepkini koy birde eski manitasinin mis başka birine de giydir miştir sanada giydirir giyme sakın sic agzina
Geceliğin ikinci el olduğunu nasıl anladın? 2. keşke fotoğraf atsaydın
Bence sen de ona hediye olarak kullanılmış prezervatif ver.
Buz dolabı gibi otur karşısında. Ne demek ne tepki vericem
şaka mı ya ay gülmiyim başım gelir diye çok korkuyorum :DD:D: tutamadım kendimi
Belki de hatıra niyetine sakladığı eski sevgilisinin geceliğini bulup öyle sandın 🤔🤔
Geceliğin ikinci eli mi oluyormuş 😅
Sevgilin yapsa neysee sonuçta her sevgilisine gecelik almamak için çeviriyor derimm ama kocan yaniii kocannn😅😅😅
Burada gecelik bir vasıta. Senin niyete odaklanıp iyi düşünceyi görerek teşekkür etmen gerekiyor.
Bu nasıl bir varoşluk, suratına fırlat tabiki, saygısızlık yapmış.
Kanka bence aldığını kıvır arkadaşa iade et münasip bir yerine giysin
İğre. nç bence ya 2. el gecelik nedir. Bu nasıl pintilik. Al sen giy derdim.
Nee!! 2. El gecelik mi! Asla giymem ona giydirtirim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş