Nisanlim kendi Instagram hesabını kapatmak istiyor. Benim hesabımı ortak hesap olarak kullanacağız o kapatmadan benim hesabı mi kendi hesabında paylaşacak ve bana yönlendirecek arkadaşlarını benim hesap ortak olacak
Sizce nişanlım Instagram hesabını komple mi silmeli
Yoksa sadece çıkış mi yapmalı o hesaptan?
İkimizde kararsız bu konuda ve ters bir şey deyip kalbinide kırmak istemiyorum açıkçası 🙏
Sizce nişanlım Instagram hesabını komple mi silmeli
Yoksa sadece çıkış mi yapmalı o hesaptan?
İkimizde kararsız bu konuda ve ters bir şey deyip kalbinide kırmak istemiyorum açıkçası 🙏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Saçma bir platform ikinizde kullanmayın ortak hesap ne ergenler gibi
Instagram sana öyle geliyor olabilir ama benim için saçma değil?
o zaman ikinizin hesabıda dursun niye kız sıliyor sen silmiyorsun
Benim için dert değil orası isterse ben sileyim onun ki dursun dert etmiyoruz boyle ufak tefek şeyleri daha öncelikli planlarımız var bundan bizim ama sadace kafama takıldı sordum yani
Sen karışma bırak kız silmek istiyorsa silsin kalmasini istiyorsa kalsın ne istiyorsan oyle yap diye söyle
Ben zaten ona ne yapmak istiyorsa yapabilirsin dedim her konuda arka dayım diye soyleidm destekliyorum onun ama böyle şeyleri. Dert etmesini istemiyorum çünkü bir şeye takildimi tam takılıyor onu cozesiye kadar bırakmıyor bir sonuca bağlamadan yani o yüzden
sende uzulme istiyor galiba seninde mutlu olacağin bir fikir istiyor kendinden once sen ne hissediyorsun onu dusunuyor bakalim kizi hak edecek misin uzecek misin
Onu üzecek olsam nisanlanmazdik diye tahmin ediyordum şu an 8 aydayiz ve nisanliyiz yani o yzude. Dediğim gibi bu konudan daha önemli konularimiz ev evlilik hazırlığı gibi mesela artık o yüzden ben bunu bir kenara bırakmak istiyorum oda buna dariliyor ben bir şey söylemeyi ve bu konuda onun üzülmesini de istemiyorum. boyle gereksiz bir şey ixjn yani
Hiçbiri sorun edilecek bir şey değil ya ikinizde birbirinizi onemsiyorsunuz gerisi boş mutlu olursunuz umarım
İşte gelde bunu takıntılı bayanlara anlat birde sen onu
Amin inşallah
Kapatmak yerine donduradabilir
İşte o konuda kararsız kaldık komple sileyeim mi diyor yoksa dondurayim mi arsinda git geldeyiz
Silince tekrar açınca bir garip oluyor bence silmektense dondurmak daha mantıklı
Yok bir daha açmaz diye zannediyorum çünkü nisanlanasiya kadar ikimizinde hesabı olur sonra o ben kapatırım dedi benim hesap ortak olur dedi işte komple silsin mi? Dondursun mu o konuda kararsız benden akıl istiyor ben sessiz kalıyor sonra sen istedin de sildim olursa ya da sen istedinde dondurdumm derse diye bir şey demiyorum
Ben sessiz kalınca bir şey demiyecek misin diyor bu seferde
Deki bana kalırsa (siz ne istiyorsunuz bilmiyorum ama ) sil ama bu benim kararım olmasın ikimizin kararı olsun sen ne istiyorsan bende onu istiyorum
Teşekkür ederim güzel bilgi için? 🙏🙏
Rica ederim
Güvenmiyor mu acaba
Kim güvenmiyor mu?
Şöyle benim telefonumda onun hesabı var ondada benim hesap ikimizde birbirimize instagram hesaplarınızı verdik ama o tek hesap ortak hesap olsun istiyor
Yani yap istersen ne diyim