#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Parayla başlar. Yani kızı bi kafede gördüm diyelim o da beni gördü, akabinde hesap öderken parayı cüzdandan vermem. Direk deste halinde cebimden çıkarırım kızın göreceği şekilde ödemeyi fazladan yapar çalışana veririm. Sonra biraz beklerim böyle hazırlanıyormuş gibi yaparım. O sırada çalışan gelir para üstü için onu geri çeviririm. Sonrasında garsonun kulağına eğilip kızın olduğu masaya bir waffle götürmesini söyler cebine 50 hayır 100 tl sıkıştırıp kafeden ayrılırım. Zaten akşam instadan o istek atmış olur bana. (şimdi diyeceksiniz instanı vermedin) Evet vermedim. O kafede gördüklerinden sonra instayı karış karış arar beni bulur o zaten. Hep biz mi koşacaz. Birazda onlar koşsun.
Beni yanlış anlama sana saygın sonsuz. Fakat bu numaraya düşecek kız varsa, kendime daha çok saygı duymaya başlarım. :)
Saygılarımla Işıl Lora Lorealla.
Günaydın,
İlk görüşte aşkta bence ikisi de gayet önemli etkenler. Hoş ilk görüşte aşka inanıyor musun diye sorsan ona da inanmıyorum ya. Ben sadece enerjiye ve uyuma inanıyorum. Eğer iki insan arasında gerçekten güzel bir kimya oluştuysa ne fizik nede yüz hiçbir şey insanın umurunda bile olmuyor. O yaratılan ve içinden bulunduğun hava çok daha önemli bana göre.
Ilk görüşte aşk sadece bakış ile olmaz tüm kriterlerin tutması gerekir. Fizik tabiki olmalı hatta olmazsa olmaz. Bunun dışında o an ki giyim kombin saç jest mimikler vs. her şey önemli. Bunların hepsi aynı anda aynı kişide toplanmış olması lazım ki o milyonda bir ihtimal tutmuş olsun :)
Fizik ikinci planda olur onun gülüşüne bakışına gözlerine aşık olurum❤️
Cevap
26Cevap
Fizikte başlar
Bakışına, gözlerine ve yüzüne aşık olurum. Benim için yüz kısmı daha önemli.
Aynı ilk önce dış görünüşü derdim. Sonra tanıdıkça yanında olurdum diyebilirdim.
O ilk görüşte ola şey aşk değildir
Bir bakmaya ne bileceğiz nasıl birisi olduğunu
Evet, etkileyici olabilir fizik veya bakışıyla ama bu aşka sebebiyet vermiyor.
Hele ilk görüşte aşka? Hayır hiç sebebiyet vermez.
Ya onun ismi aşk değil
Ya hoşlantı ya da etkilenmek, beğenmek bitti.
İlk izlenim önemlidir. Ama bakışlarda can alıcıdır.
Yüzü ilk dikkatimi çeken yer olur.. Fiziğine de dikkat ederim ama ikinci sırada gelir.. Keyifli günler..
Çekime bakarım. Hali tavrı, hareketleri, gülüşü beni kendine çekiyorsa o iş olur. 😌
İlk görüşte aşkın olmadığını düşünüyorum. En fazla bir çekim olur oda bakışla olur bence
İlk bakışta her iki taraf da bir birini şöyle baştan aşağıya süzer.
İlk görüşte aşk içgüdüsel bir davranıştır bu bana iyi eş olur temelidir
Öyle birsey olmaz da hadi oldu diyelim , ben gözlerine bakarım.
Bakışla başlar hemen fiziki olsun istenir fazla naz aşık usandirir.
Fiziki ne kadar iyi geçerse devamlılığı o kadar uzun olur.
Seks önemli
Dış görünüş ile başlar. Karakterle devam eder.
Badboylar playboylar istedikleri an kadınlar onlarındır...
Ben 1.85 im ama sevgilim 1.58 Gayet benim hoşuma gidiyor çok hoş bir durum benim için 😁 ama kişiye görede değişir bişi diyemem
Fiziğe bakan art niyetli gözlerine bakan aşkı arayandir
Fizikte başlayan aşkın sonu yatak olur sonrasında ayrılık olur.
O kişiye göre değişir.
Bakışla
Bakışla başlar babayiğit.
Bence bakışla başlar.. ☺️😇
Ne fizigi yaa gözler bakışlar gülüşler
İkisi aynı anda
bakışla
Cevap belli bakış
bakış
Yanii hepsi saniirm
Bakış...
Bakışla