Kendisi eski sevgilimdi su an flort asamasi gibi gercek manada ailevi ve memleketsel engeller var Benimle konuşuyor güzel konuşuyor işi yoğun ama az konuşuyor bazen cevap vermiyor benimle konuşmak istemiyorsan söyleyebilirsin dedim kalp kırma sonra bana diyor özledin mi beni dedi bir de ne yapıp ne edip konuşmak için yolunu buluyorsun artizz dedi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayatında senden daha iyi bir aday yoksa boşta kaldıkça konuşur elbet ama arada mesafe varken çok güvenmeni tavsiye etmem
Mesafe yok konuştuğu yoktur olmuştur illa ama benim gibisini zor bulur geçen diyor ki seni benden başkası çekmez bir erkek neden bunu der
Ya çok kaprislisindir ya da çok trip atıyorsundur bilemem ama benim gibisini zor bulur diyecek kadar güveniyorsan kendine seçeneğin çoktur zaten
Seçenek çok ama sevmiyor ki yüreğim onları ben bir kişiyi sevdim evet biraz zor karakterim bu arada
O halde umarım kıymetini bilir
Aradim meşgule attı çalışıyor ama insan meşgulüm diye yazar of ya
Biliyorum senin için zor ama bu kadar takılmamalısın bence. Zamanla olacağı varsa olur zaten yorma kendini
Haklisin uzgunum
Üzülme en azından varlığı yetmeli sana gerçekten sevilmeye değer biriyse
Bilmiyorum hiç iyi değilim
Aranız bozuk değil ayrı değilsiniz iyi olmaman için bir sebep yok ki
Ever ama çetrefilli durum kararsız normalde benimle ilgilenmeyi Sever ama cidden engeller yüzünden yapmıyor
Biraz zaman tanımaya ne dersin
Haklisin öyle hissettiniz dimi
Aslında beni kestirip atmıyor da onca kizmalarima rağmen sizce niye
Kötü bir niyetin olmadığını biliyor çünkü
Evet seni seviyorum diyor ama evlenmem dedi bir de
Bu nasıl bi çelişki? Seviyorsa neden evlenmezmiş
Herhalde biraz anlaşması zor biriyim yani öyle diyor
Evlenemeyecek olup sevebilmesine şaşırdım biraz tuhaf
Tuhaf biri oda sevdiğini hissediyorum bir de mesela diyorum onu düşünmüyorum mantıksız diyorjm ama Allah onu bana dua ettiriyor yüreğime düşürüyor buna inanın sanki kaderim gibi hissediyorum o da kopamıyor ben de anlamadım gitti sizce niye böyle
İyi kötü yaşanacak birşeyler vardır elbet neler olacağını bilemem
Belki de evlenmedi 28 yaşında hala diyor bana sen ne zaman evleneceksin düğününü göreyim bir erkek niye böyle der
Belki aday olup olmadığını öğrenmek için sormuştur
Diyorum evlenmeyecegim 1 2 yıl sonra diyor ben de 1 2 yıl sonra evlenecegim
Ben 1 2 yıl sonra evleneceğim diyince o da aynısı diyor
Sen sor bakalım var mı aday 1-2 yıl içinde ne zaman tanışacaksın anlaşacaksın da evleneceksin diye
Bence o aslında kendini bana mı ayarlamaya çalışıyor işte diyor seni benden başkası çekmez hep bunu der
Madem öyle neden evlenemem diyor bunu anlamadım
Çünkü yabanci uyruklu Çünkü annem. cok kızar annemi tanıyor Çünkü maddi durumu çok iyi değil ama kaderse yine birlesecegimi de hissediyorum
Bir ilişkiniz olmasa bile bu yaşadıklarından bir ders çıkarman gerekebilir olaya kader boyutu ile bakıyorsan
İşte diyorum Allahim mantıksız ama istemsizce yürekten dua ederken buluyorum kendimi
Bu kadar mantıksızsa ilerde pişman olabilirsin ettiğin dualar için
Ne dilediğine dikkat et
Seviyorum maalesef evlenecegim ya ben bununlan
Sen bilirsin mutlu olacağına inancın varsa evlen
Niye ne dilediğine dikkat et dediniz ki
İlerde keşke evlenmeseydim dememek için dikkat et dedim iyi düşün yani
Var ya bağ kopmuyor ki bir şekilde
Hayırlısı olsun hakkında
İnşallah hayırlıysa olsun cidden ve biliyor musunuz herkes beni ona benzetiyor tipimi de kopyan diyorlar
İnsan insana benzer
Biz ciddi manada benziyoruz
Belki bu yüzden bu kadar ilgini çekiyordur
Bilmiyorum ki yok başkaları da benziyor Asya fenotipine sahibim ama buna karşı içim ısındı
Peki neden bunları benimle konuştuğun gibi onunla da açık açık konuşmuyorsun belki düşüncesi değişir
Dedim ben seni kendime yakın görüyorum demiştim zaten o da vazgeçemiyor ama kararsız beni istemiyor değil cidden kendi ağzıyla da dedi ama cidden engeller var bilseniz ayrintili
Maddi sıkıntılarını çözmeye çalışıyordur
Öyle yapıyor zaten full çalışıyor inşallah kaderimdeyse beni hiç bırakmazsın ben de çalışırım birimize birlik oluruz ben inaniyorum
Böyle söyle
Bana tam adımla gelirse eğer ciddi yol çizelim evlenelim derse ama benden de kararsızsa ona bunu diyeceğim biz birlik olup başarabiliriz diyeceğim aileleri boş ver diyeceğim ben senin ailen olurum diyeceğim çok sevdim ben
Bi gram aklı varsa seni kaçırmaz zaten
Biliyor beni bu yüzden bırakmıyor kesmiyor zaten biliyorum ama çok sevdim gerçekten yapardım gerçekten emek harcadım
Ne güzel
Allah yukarıda yuregimi biliyor ben de bilirdim başka erkekle olmayı ama sevmediğim biriyle olamam o karşıdakine de yazık olur bana da
Doğru düşünüyorsun
Evet