Kız arkadaşımla otururken saldırıya uğradım, darp edildim! Kadınlar dayak yiyen erkekleri zayıf ve güçsüz mü görürler?

Kız arkadaşım ile buluştuk, yürümeye başladık. Sonra dondurma aldık, bir parkta oturduk. 4 kişi geçti yanımızdan. Biz o sırada kız arkadaşım ile sohbet ediyorduk. Durduk yere ne bakıyorsun kardeş dediler bana. Ben şaşırdım tabi biraz, size bakmadım dedim. Sonra baktın diye ısrarcı oldular, bahane aradılar. 4'ü birden bana aynı anda saldırdı. Neden böyle bir şey yaptılar bilmiyorum. Yere düştüm, vurmaya devam ettiler. Kız arkadaşım yardım istedi o anlarda. Sonrasında kaçıp gittiler, uzaklaştılar. Hastaneye gitmedim fakat bütün kemiklerim ağrıyor. Bu olaydan sonra evime geldim ama kız arkadaşıma karşı kendimi çok mahcup hissediyorum. Kadınlar dayak yiyen erkekleri zayıf ve güçsüz görürler mi?
Kız arkadaşımla otururken saldırıya uğradım, darp edildim! Kadınlar dayak yiyen erkekleri zayıf ve güçsüz mü görürler?