Kişilik & Karakter Kadınından dayak yiyen güçsüz çelimsiz erkekler var mı? Çılgınbayan00 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Kadınından dayak yiyen güçsüz çelimsiz erkekler var mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. yokturr 0 0 Yorumla
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Geçenlerde bir polis memurunu dinledim. 2 metre boyundaki adam eşinden dayak yemiş. 0 1 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Olabilir Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tabikinde var hatta bunu fanteziye döken kişiler bile var 🤷♂️🤷♂️ 0 6 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Kim Yorumla frankejstan013 1 yıl Tanıdığım da var hayalini kuranda var 🤷♂️ Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Zayıfmı adam Yorumla frankejstan013 1 yıl Kemikleri görülecek kadar değil ama evet zayıf ama uzun boylu birisi esmer birisi Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl O zaman kadın ondan iri Yorumla frankejstan013 1 yıl Tanıdığım kişinin takıldığı kadın zayıf fit erkekle aynı ama hayal kuran kişi balık etli olan kişilerle kuruyor hayalini Yorumla
Gereer Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl El kaldıramadığım ve vurmasına engel olmadığım için benim dayak yemişliğim vardır... 0 0 Yorumla
Bergaforr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl yok ben şiddeti sekste seviyorum 0 1 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Oda iyi Yorumla
safety_razor Takip Et Xper 7 Yaş: 48 1 yıl Siz güçlümüsünüz? 0 3 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Güçlüyüm Yorumla safety_razor 1 yıl Sizinle denemek isterdim Yorumla safety_razor 1 yıl Boy ve kilonuz kaç? Yorumla
sertenaygulumser Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 93% 1 yıl He var ne yapacan 1 1 Yorumla Çılgınbayan00 1 yıl Senmi Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Döverim diyosun yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yokturr
Geçenlerde bir polis memurunu dinledim. 2 metre boyundaki adam eşinden dayak yemiş.
Olabilir
Tabikinde var hatta bunu fanteziye döken kişiler bile var 🤷♂️🤷♂️
Kim
Tanıdığım da var hayalini kuranda var 🤷♂️
Zayıfmı adam
Kemikleri görülecek kadar değil ama evet zayıf ama uzun boylu birisi esmer birisi
O zaman kadın ondan iri
Tanıdığım kişinin takıldığı kadın zayıf fit erkekle aynı ama hayal kuran kişi balık etli olan kişilerle kuruyor hayalini
El kaldıramadığım ve vurmasına engel olmadığım için benim dayak yemişliğim vardır...
yok ben şiddeti sekste seviyorum
Oda iyi
Siz güçlümüsünüz?
Güçlüyüm
Sizinle denemek isterdim
Boy ve kilonuz kaç?
He var ne yapacan
Senmi
Döverim diyosun yani
Vardır
Vardır kesin
Yoktur bence