Fb m var sadece 2 kez oldu bulusalı 1 aydır tanışıyoruz. Az önce yazdm bulusalım dıye sonra aradım meşgule attı cvp ta yok hep ben dedım bulusalım diye ztn. Cok üzülüyorum içerliyorum Şu an dışardaydım ve aglayasım gelıyor🥹
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Demekki fb değil, duyguların var ona karşı. Fblikten çıkmış, sevgili olman gerek
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Of hayır istemıyor mı bni neden böyle ona üzülüyorum her konuda sanssızım mk mıllet fb m olsun der benimki istemıyor bile sinir oluyorum cırkınde degılım ya
Bu kadar merak ediyor takıyorsan beni istiyor mu vs diye, ona hisler besliyorsun. Sadece seks yapmak için buluşan insan neden böyle ağlayacak kadar takar birini? Mesele sadece seks olsaydı, yazmayanı sallar başkasıyla konuşuyor olurdun çoktan
Hayır istenmeyecek biri miyim diye ozguvenım düşüyor anlasana sinirleniyorum diğer kızlardan me farkım var biri demıs daha görüşmemiz bitmeden yarın bulusalım dıyormus erkek ona bana bak takmıyor bile beni cıldırcam ya trol mu dıyen bile var inanamıyorlar ama yasıyorum bu lanet seyı
O sormuyorsa başka fb anında bulursun ve birsürü isteyen erkek vardır. Ama onları değil ısrarla kendi fbini istiyorsan demekki ona özel hissediyorsun bunu. Ben de sana bunu anlatmaya çalışıyorum. Yani özgüvenini tazeleyecek birsürü erkek yok mu? Ama yok ısrarla o istesin istiyorsun. Dolayısıyla önce bu hislerin özel olarak ona karşı olduğunu kabul et bence. Umarım anlatabilmişimdir
Dünyada bir kişi hoşuna gitmez herhalde birsürü erkek vardır hoşuna giden ve seni arzulayacak. Ayrıca herkesin tavrı farklıdır her erkek aynı davranmak zorunda değil. Atıyorum çok cinsellik düşkünü değildir, o yüzden sormuyordur veya basit gözükmemek çekici olmak için sormuyordur, veya aynı bedenden sıkılıyordur maymun iştahlı biridir veya başka fbleri de vardır bu yüzden mesaj bekliyordur sadece kimden gelirse gidiyordur, veya tonla sebebi olabilir. Başkasının fbsinin hareketiyle kıyaslayıp bir de kendi özgüvenini düşürmek çok mantıksız. Fazlaca kişisel algılıyorsun, önemliyse özgüvenli olmak bu şekilde bulursun bir başkasını daha. Kim üstüne düşüyorsa onla tazelersin özgüveni, olmadı bir başkası daha. Başkasını bulursam böyle olursa diye bir korkunun da anlamı yok. Öyle çıkarsa yine başkasını bulursun, milyarlarca insan var ve sadece seks yapıp ayrılıyorsun, dolayısıyla bir sınırı yok. Gereksiz yere dert etmenin de anlamı yok. Ayrıca her konuda şanssızım demişsin, belli ki birçok olaya fazlaca takan hassas bir insansın. Bence hayatındaki diğer problemleri çözüp bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim
ben böyle konularda ne hissediyorsan söyleme taraftarıyım bir müddet sessiz kalıp takip edebilirsin iki tarafın da istekli olması lazım ama işleri yoğun da olabilir bilemiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kıymet bilecek insanım ama bana bi denk gelmezsiniz
Harbiden bi kızın böyle bir teklif etmesine şaşırdım hadi on yıldır tanışırsın nazın geçer dersin de bir aylık birine bilmiyorum ben erkek halimle kıza demem ama karşındaki adam değil demek ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Demekki fb değil, duyguların var ona karşı. Fblikten çıkmış, sevgili olman gerek
Of hayır istemıyor mı bni neden böyle ona üzülüyorum her konuda sanssızım mk mıllet fb m olsun der benimki istemıyor bile sinir oluyorum cırkınde degılım ya
Bu kadar merak ediyor takıyorsan beni istiyor mu vs diye, ona hisler besliyorsun. Sadece seks yapmak için buluşan insan neden böyle ağlayacak kadar takar birini? Mesele sadece seks olsaydı, yazmayanı sallar başkasıyla konuşuyor olurdun çoktan
Hayır istenmeyecek biri miyim diye ozguvenım düşüyor anlasana sinirleniyorum diğer kızlardan me farkım var biri demıs daha görüşmemiz bitmeden yarın bulusalım dıyormus erkek ona bana bak takmıyor bile beni cıldırcam ya trol mu dıyen bile var inanamıyorlar ama yasıyorum bu lanet seyı
O sormuyorsa başka fb anında bulursun ve birsürü isteyen erkek vardır. Ama onları değil ısrarla kendi fbini istiyorsan demekki ona özel hissediyorsun bunu. Ben de sana bunu anlatmaya çalışıyorum. Yani özgüvenini tazeleyecek birsürü erkek yok mu? Ama yok ısrarla o istesin istiyorsun. Dolayısıyla önce bu hislerin özel olarak ona karşı olduğunu kabul et bence. Umarım anlatabilmişimdir
Hosuma gıdıyor yani hosuma gıtmrhen erkek ıstemem normal olarak korkuyorum artık yeni bi tane bulsam da boyle okursa yıne
Dünyada bir kişi hoşuna gitmez herhalde birsürü erkek vardır hoşuna giden ve seni arzulayacak. Ayrıca herkesin tavrı farklıdır her erkek aynı davranmak zorunda değil. Atıyorum çok cinsellik düşkünü değildir, o yüzden sormuyordur veya basit gözükmemek çekici olmak için sormuyordur, veya aynı bedenden sıkılıyordur maymun iştahlı biridir veya başka fbleri de vardır bu yüzden mesaj bekliyordur sadece kimden gelirse gidiyordur, veya tonla sebebi olabilir. Başkasının fbsinin hareketiyle kıyaslayıp bir de kendi özgüvenini düşürmek çok mantıksız. Fazlaca kişisel algılıyorsun, önemliyse özgüvenli olmak bu şekilde bulursun bir başkasını daha. Kim üstüne düşüyorsa onla tazelersin özgüveni, olmadı bir başkası daha. Başkasını bulursam böyle olursa diye bir korkunun da anlamı yok. Öyle çıkarsa yine başkasını bulursun, milyarlarca insan var ve sadece seks yapıp ayrılıyorsun, dolayısıyla bir sınırı yok. Gereksiz yere dert etmenin de anlamı yok. Ayrıca her konuda şanssızım demişsin, belli ki birçok olaya fazlaca takan hassas bir insansın. Bence hayatındaki diğer problemleri çözüp bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim
Saol cok ıyı heldı bu yazı hala yalnız oturuyorum belkı birileri ile tanışırım 😅
Bana yazabilirsiniz bu arada dertleşmek isterseniz
ben böyle konularda ne hissediyorsan söyleme taraftarıyım bir müddet sessiz kalıp takip edebilirsin iki tarafın da istekli olması lazım ama işleri yoğun da olabilir bilemiyorum
Kıymet bilecek insanım ama bana bi denk gelmezsiniz
Kızsın istemediğin kadar çok bulursun. Nerede yaşıyorsun
Buldum da noldu. Baksana ya 🥹
O onun malligi ne diyim takılı kalma. Şehir soylemedin
beğenmiyor artık seni
Biri bana bunu trol olduğunu söylesin bana
Yemın ederım degıl Şu an durakta bitik haldeyim kalkıp kan verıcem depresyona gırerım yoksa
Harbiden bi kızın böyle bir teklif etmesine şaşırdım hadi on yıldır tanışırsın nazın geçer dersin de bir aylık birine bilmiyorum ben erkek halimle kıza demem ama karşındaki adam değil demek ki
Fb diyorum ne demek bılıyor musun ahlak bekcılıgı yapma bana
Ahlak bekçiliği niye yapayım ya yazdığım yorumda öyle bir şey mi var
Bırak o arasın seni o düşsün peşine
Nerdesin ben olayım o fb :)
Ayn knk
Nerelisin
Benle takıl sen