İnadına sevdiğim insanı sevecek birisi olarak çıktım. Verdiğim sevgiye, değere ve aşka güvenmeyen, buna karşılık vermeyen, gereksiz kuruntulara kapatıp ilişkisini çöpe atanlara inat, daha da seven birisi olarak çıktım.
Ama bazı şeylerden de ders aldım. Karakterim bir nevi törpülendi, iyi de oldu. Tecrübe tecrübedir sonuçta..
Son ilişki demek biraz haksızlık olur. Son tuğla bittiğinde bina tamamlanmış olur ancak ondan önce 100'lerce daha tuğla konmuştur. Bunu son tuğlaya bağlamak yanlış olur. Genel olarak hayatta yaşadığım ilişkiler sonucu duygusal tarafım çok azaldı mantık yönüm çok güçlendi. Artık insanların birbirine çok benzediğini farkettim. Herkes benzer iç güdülerle hareket ediyor. Sadece ufak değişiklikler var. Tüm arabaların benzinle, motorla hareket ettiği gibi tüm kadın ve erkekler de benzer dürtülere sahip. Sadece ufak nüanslar var.
Bunu sende fark ettin değil mi? Sadece ince ruhlu olan insanlar içgüdüleriyle, planla hesapla hareket etmez ve o insanların sayısı şu an çok az.. onlar dışında herkes aynı... Ve gerçekten bende duygusuzlaşıyorum galiba...
Zaman geçtikçe daha çok farkedeceksin. Bunu erken farketmiş olman şans çünkü ne kadar geç farkedersen o kadar geç hayatı öğrenmiş oluyorsun. Welcome to club!
Değişen hiçbir şey olmadı. Her daim aklımın bir köşesinde olan o ihtimalleri, geçmişe dayalı edindiğim tecrübeleri baz aldım her adımımda. Etkilemesine izin vermedim fakat her ihtimale karşı hazırladım kendimi. Yanılmadım tabii ki yine. Tecrübeler şaşırtmıyor insanı, en önemlisi de objektif yaklaşabiliyorsan olaylara.
6 yıllık ilişkim bitti. Yürütemedik olmadı. Tecrübe kazandık diyelim. Güzel bir ilişkiydi. Şuna üzüldüm o kadar emek verdi kaymağını belki başkası yiyecek. Ah be kızım sabretsen beraber şampiyonlar ligini kazanırdık. Olmadı iyice dinlendikten sonra önümüzdeki maçlara bakacağız.
Nefret dolu birisi yaptı. Çok şey öğretti bana. Onun sayesinde kimseye güvenmiyorum ve bir gün terk edilicem korkusu ile kimse ile tanışmak istemiyorum ve daha bir çok ders.
bir gün bizimde fikirlerimizi değiştiren birisi çıkacak mı acaba karşımıza? O kadar öfkeliyim ki o kadar nefret ediyorum ki tüm herkesten umut dolu birisiydim umudum falan bitti artık
ben de çok umutluydum ilk defa heyecanlandım sevindim mutlu oldum çok sevdim o da canımı çok yaktı haddinden fazla hemde. Artık bende saldım herkes aynı her erkek ben farklıyım ben böyleiym şöylerim der inanmayacaksın hepsi aynı halt. Hepsinin derdi kız