Selâmlar!!
En son yaşadığınız ilişkinin bitme sebebi neydi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
En son yaşadığınız ilişkinin bitme sebebi neydi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
her şeyi tüketmiştik ve bunun ikimiz de farkına varmıştı artık. eski tutku yoktu, aramızdaki aşk silikleşmeye başlamıştı. sevgiliden daha çok iki arkadaş gibi olmuştuk; sadece saygı ve güven geriye kalmıştı. ve şayet bitirmezsek bir süre sonra onlar da aramızdan yok olup gidecekti, birbirimize iki düşman kesilecektik. o kadar güzel zamanların ardından kötü bir sonla bitmesini ikimiz de istemedik, ortak kararla ayrıldık.
Sanki onu kısıtlıyor musun gibi bana dışarda Fink atarken evdeyim demesi.
Bana sürekli hesap sorması.
Neden dışarı çıkıyorsun ya da onu yapma bunu yapma demesi.
Ben sana karışmazken bu senin yaptığın ne oluyor.
Motor kullanıcisiyim.
Motoru sürekli sat araba al diyordu.
Ben sana baştan herşeyi anlattım sen kabul ettin diyorum.
Bu zamanda o zaman öyleydi şimdi böyle diyor.
Amacın ne bana açık ve net ol diyorum.
Kıskançlığın üstüne çıkıyorsun diyorum.
Kabul etmiyordu.
Bana kullandığı son cümle.
Seninle ağız tadıyla bir kavga edilmiyor diyordu.
Bende aramayı kestim yani soğudum.
Yine bir gece yarısı aradı ben yapamayacağım dedi.
Sen bilirsin.. dedim ve bitti.
Tabi aramalar ara ara devam etti sonra sessizlesti.
Nedenini düşünmek gereksiz bu saatten sonra. Her insan zor zamanlar geçirir. Bende bunun kurbanı oldum. Benim zoruma giden şey her şeye rağmen yanında olacağım sevgilimin ilk gözden çıkardığı kişi olmak. Bence bu normal görülebilecek bir şey değil. Bir insana ya söz vermeyeceksin ya da verdiysen yarı yolda bırakmayacaksın. Ne diyebilirim ki, belki de hayırlısı böyledir.
Onun korkaklığı, yalan dolanları yüzünden bitti. Beni eski sevgilileriyle, onun için yanıp tutuşan diğer kızlarla karıştırması yüzünden bitti. Ama, ben ona ne kadar aşık olursam olayım sınırlarımdan da kendim olmaktan da vazgeçmeyeceğimi bilmiyordu. Bilse de umursamıyordu. Beni değiştirmek istiyordu. En neticesinde de kimseye benzemediğimi onu terk ettiğimde anlamış oldu. Gerçi benim sevgime layık biri de değildi.
Cevap
43Cevap
Hiç ilişkim olmadı
Benim yüzümden bitmişti. Bir şeyler eskisi gibi değildi ve hislerim kaybolmaya başlamıştı. Hissetmediğim bir şeyi de yaşamak bana göre değil. Düzgünce konuşup bitirmiştik.
Bazıları bu bitiş nedenini "bu nedenden biter mi" diyor bizim için ama kendisi öğretmendi ve çıktığımız zaman içinde yıllardır atanamadığından geleceğini göremediği için kendisi benden ayrılma kararı aldı. Maalesef öğretmenler atanamayınca hayatları ters oluyor. Kendisine saygı duyuyorum.
Sadece romantik ilişki olarak değerlendirmiyorum. Herkesle ilişki kuruyoruz neticede. En son biten ve beni yaralayan ilişkim verdiğim değeri göremediğime inanmam. Hatta biraz manipülasyona uğradığımı düşünüyorum tam emin olamıyorum bu noktada. Bi şekilde hep hatalı hissettim ama bu benim kuruntularımdan mı yoksa o mu bunu bana naısl hissettireceğini iyi biliyordu çözemiyorum.
Ah bir bilsem gözlerine aşık olduğum benim. Ama şöyle söyleyebilirim. Sanırım benim yüzümden en başlarda beni öyle güzel seviyordu ki ben değerini bilemedim. Neyse sonralarında bende çok sevdim ilerledi ilişkimiz. Son aralar bende anlamadım sanırım soğudu.. Çok güzel bir ilişkimiz vardı ama. Ben hâlâ seviyorum onu. Ve bekliyorum gelsin istiyorum bu sefer değerini bileceğim sevgilim. Bana verdiğin mutluluğu hiçbir yerde bulamadım. Belki ağlamıyorum ama devam da edemiyorum. Üzmeyeceğim seni. Söz veriyorum gel..
4 yıldır birlikteydik aileler falan da tanışmıştı
Sonra birgün ailem seni istemiyor diye ayrıldı 8 ay önce
Arayıp sormadığım için soğumuşlar benden
Eşya falan da almıştım hala odada paketli duruyor koltuk takımı yemek odası takımı falan
Evlenecek olan varsa satarım bu arada hiç açmadım :)
2 defa geri geldi birlikte mutluyuz aşarız bunları diye yine aynı bahane ile bitirdi
En son 1 ay önce özledim yazdı ruh hastası cevap vermedim engelledim.
Bence bitirmeniz sizin için en hayırlısı olmuş çünkü böyle tutarsız davranışlar sergileyen biriyle ilişki zor yürürdü kere en büyük hatasi sevginizin arkasında duramamış olması ilerde daha çok üzülürdünüz siz elinizden geleni yapmışsınız zaten üzmeyin kendinizi her işte vardır bir hayır rabbim gönlünden geçenlerin en hayırlısını versin insallah 🤗
Boş ver sen önüne bak böyle bir insanla yuva kurulmaz
Gerçekten de öyle olmuş çok iyi yapmışsın çünkü ilerde evlenince çoluk çocuk olurdu ve bu tutarsız davranışları sorun olurdu
Aynen öyle gülüm rabbim daha hayırlı insanlar çıkarsin karşına inşallah
Şartları ayarlayamadık. Yanlış zaman.
Site nasıl eski haline dönmüş ki ben bisey mi kaçırdım😄
Hergün siteyi onarmaktan sıkılmadılar ha.😄
İlişkinin ilk altı ayından sonra duygu hissetmiyorsan, konuşacak bir şey bulamıyorsan. Sıkılıyorsan. Ayrılmak son çare.
Debelenmeye gerek yok. Arkadaşım olarak görüyordum söyledim. Birbirimizi engelledik.
En son biten ilişkim Bundan 2 yıl önce bitti. Nedeni de kendisinin atanması ve atanmamamdı. Sonra pişman olup yazdı ancak dönmedim. Şu an bir ilişkim var zaten.
En başından hatalı bir ilişkiydi aramızda hiç bir konuda uyum olmadığı halde yaşandı ve farkına varılınca bitti
Oluyor arada değişik bir his
Yaşanması gerekiyormuş
3 aylık sevgiliydik sonra 2 hafta yazmadı aradım numarası değişmişti instagramını kapatmıştı, daha sonra bana yazdı ne yapıyorsun filan sorunca sıkıldığını alkole, sigaraya, ve uyuşturucuya başladığını söyledi ve daha sonrada eski sevgilisyle yattığını :(
Sonra engelledim ve numaramı değiştirdim
Çok sevmiştim...
şerefsiz çıktı. sakladıkları s. alağa yattıklarını suratına söyleyince kabul etmedi bende postaladım
Ciddi bir ilişkiydi, geçmişte cinsel birliktelik yaşamış olmasını kabullenemediğim için üzülerekte olsa ayrıldım
Bir ilişkim olmadı sadece bir kız teklif attı bir tanıyım dedim baktım bana göre değildi hal ve hareketleri bela oldu zar zor ondan ayrılmıştım..
Bunun cevabını bende bilmiyorum “anlaşamıyormuşuz…” bi mesajla bu kadar açıklama yapıldı bana öyle terk edildim…
Sarhoştum hatırlamıyorum :D ahsh Önüme bakıyorum ben ya :D keyifli geceler..
Seni düşünebiliyorum sonda sigarayı yakıp ilk nefesi alıp bi kafa sallayıp. Zamannı geldi diye 😈
Aldattı beni... Sevgilisinin evinde bir haftasonu geçirdiğini öğrendim ve terkettim.
Bana karşı saygısız tutumları artmıştı ve çok çirkince konuşuyordu
Hatırlamıyorum bile. Bittiği an her şeyi geride bırakıyorum o yüzden önem arz etmiyor benim için.
Kıskanç olması , her şeyi kısıtlaması ve güvenilir biri olmaması
Ben gördüm böyle birini daha görmedim evinde gecirmeler falan hı hı 👍🤝
Ben duygusal anlamda karşımdaki kadar yoğun hissetmediğim için bitti
Öyle gerekti diyelim
Hiç Bi problem yoktu "aşkım akşam senle bisey konusucam" dedi. Akşam oldu ayrıldığını söyledi 2 ay sonra nişanlandı peşine evlendi. Bide aşkım diyor rahatlık seviyesi
Adam şerefsizliğin kitabını yazmış
Aldattı herhalde bilmiyorum çok sevdim ondan bitti ya da
Ben hayatımda bir kere evlendiğimde ilişki yaşadım ilk defa ama ne yazkı uzun sürmedi biti tam on beş yıl oldu bir kız bulsam evlenırim kızlara
kızlar evlenmek isteyen biri bayan arıyorum yaş ağırlığı 30 kırık iki 42 yaş olursa sevınırım kızlara açil yanlız yaşamak olmuyor maalesef
başka f/b performansı daha ıyıydı lokal olarak yakındı.
Bunlara özele giriyor ama kısacası detay vermeden anlaşamadık diyelim.
Seslenirken ismimi yanlış söyledi başka bir isim söyledi ayrıldım
aldatmistı ve ben hayatımda en çok güvendiğim ve inandığım insanın beni yikmasina şok olmuştum
iyiliğimi isteyen birisi değildi. kötü olduğum zaman bundan mutlu olurdu
Aldatma , klasik😂
Dolandırıcılık aldatma.
Param bitmişti.
Borderline olduğu için
ilgisizliği yüzünden bitirme kararı aldım
Aldattığı için diyelim..
Mesafeler uzakti fazla yurutemedik
Onu aldattığımı düşünüyordu :)
Bitmesi gerekiyordu
Ailem istemedi. Bitirmek zorunda kaldım ilişkimi.
Sıkıldım sarmıyordu
Duygusallık bitmiş, nasıl oluyorsa.
Olmayan ilişkim bitmedi hiç. 😃
Hayat şartları anlaşmazlıklar
Sıkılmışıdır öyle hatırlıyorum
Aldatma genel sorun🤪🤪
Saygısızlık yüzünden bitti
Karşımdakinin ilgisinin başka yere kayması
Gereksiz tartışmalardan
Çekirdek kabuğundan 😄
Ciddi anlamda ilişkim olmadı. 🙄
Çok şükür bitmedi hala 😁