Bir cocukla cikiyorum ve onu cok seviyorum ama cocuk cok cimri turk erkeklerine benzemiyor, bir yere mesela yemege ciksak ayri ayri öduyoruz tuhaf oluyor arkadaslarimda benimle dalga geciyor bu yuzden , birde o degil biraz korkak sanki sahiplenmiyor, turk erkeginin yerini tutmuyor ama yinede ben ona asigim, ne yapmaliyim?:((((
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaa Türk erkeklerinin değerini anlayın elin gevuru s*lak değil bir kadına para yedirsin , buna cimrilik değil akıllık denir birde. Asıl burada cimri olan sensin ayrı ayrı ödemek cimrilik olmaz bütün hesabı erkeğe tıkmak ş*refsizlikdir. Elini cebine atsan da ölmezsin sırf yabancı sevgilim var diye hava atıcam diye takılırsın ama gözün Türk erkeğini arar. Birde şunu da söliyim elin gevuru akıllı bir kız için kendi canını tehlikeye atmıyor akıllı adamın hali başka oluyor. Kezban seni , benzemiyorlar dimi Türk erkeklerine ulan yiyemedin parasını zoruna gitti iyi güldüm ama.
11 Yorumla
Soran+1 yıl1. ya bir git ya 2. ben hep öduyorum okumadin galiba bir yere gittigimizde 3. bir gul almak icindemi parasina kiyamiyor, 4. sirf yabanci sevgilim var diye hava atmak gbi bir niyetim yok okusaydin dogma buyume alman oldugumu anlardin
En İyi Cevaplar
almanlar cimri olur aileden geliyosa hem zaten alman üsülü derler herkese eşit miktarda aynı şekilde herkesde orataya eşit miktarda koyucak bunu değiştiremessin anca evlendikden sonra oda ne kadar değişir muamma :) uzun lafın kısası sana kolay gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru
+1 yılAlmanya zaten öyledir. Hani bazen ödeme yaparken alman usulü derler ya. Herkes kendi parasini oder.. Yabancı bir sevgili ne yazık ki Türklerden farklı olur
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sevgili olmak hesap ödemek mecuburiyeti vermez.
Sevgili olmak hayatina karismak müdale etme izini vermez.12 Yorumla
Soran+1 yılBende bunlari söylemiyorum canim, sanki bunlari bilmiyoruz iliskide erkek gibi davransin yeter
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
61Cevap
:) Abi odunuz modunuz ama valla çok seviliyor mumla araniyoruz:)
10 Yorumlaalmanlar bolee :) ben esimin yanina gidiom para icin tuhaf bakiyolar :)))))))))))))
10 YorumlaKorkak olmakla alakası yok. Avrupa'da yaşıyorum ve kültür farklılığını uzaktan dahi açıkça görmek mümkün. Alman bir erkeğin sizi bir Türk erkeği gibi sahiplenmesini bekleyemezsiniz. İnsanlar burada ilişkilerini kıskançlık duygusuna saplanmadan özgürce yaşıyorlar. Sizinle birlikteyse sizi sıkıp bunaltmaması korktuğu anlamına gelmez.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani insan sevdigini sahiplenmezmi, valla ben öyle erkek seviyorum milletin icinde bu benim sevgilim diye gögsu kabararak yuruyecek falan , ama haklisin kultur farki cok
- +1 yıl
Hayır, sahiplik duygusunu göze sokarcasına yaşaması gerekmiyor. Ayrıca hesabı ortak ödemeniz rahatsız edici bir durum değil, aksine olması gereken şey. Karşınızdaki kişinin maddi durumu iyiyse bile belki de uzun sürmeyecek bir ilişki için size yemekleri ısmarlaması gerekmiyor. Sevgili olmak demek karşınızdakine hesap ödetmek demek değildir. Bazı şeyleri sizin de sırtlanmanız gerekir.
Soran+1 yılBunlari bende biliyorum canim, ama iliskimiz biraz karisik yani dediklerine bende katiliyorum bundan rahatsizda degilim elbette öderim, para sorun degil sorun erkek gibi davranmamasi iliskimizde erkek benmisim gibi hissetiriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl:)
Almandan ne bekliyordun ya :)
En dogrusunu yapiyor..12 Yorumla
Soran+1 yılBu kadarida olmazki ama degilmi
- +1 yıl
Oluyormus demekki :)
Òdesen ne olur ölürmüsün alismissiniz Turk erkeginden bedava yemeye yersiniz bide Turk erkeginin degerini bilmezsiniz. Mustahaksiniz. Helal olsun Almana salakmi seni beslesin.
38 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar terbiyesizsin, beslesinde ne demek? Ben beslesinmi diyorum? Erkekligini göstersin diyorum
Soran+1 yılYa bir bitmediniz asil cimri sissiniz yabanci kizlarda bu yuzden sizinle cikiyor, turkler cok comert herseyimizi öduyorlar diyorlar, almanlara yedirince hos turklere gelince bos
Soran+1 yılOkumadinmi ya ben hep ayri öduyorum, bir yere gittigimizde okuma kitligimi var?
Alman kızlarını bu yüzden seviyorum hiç erkeğe yüklenmezler. sen bira içersin o votka içer ama yedip içtiklerini öderler. erkekleri olmuyo tabi bizim kızlara hahaha :D:D:D
23 Yorumla
Soran+1 yılYa sen ne ikide birde soruma yorumlar yaziyorsun ock begendiysen git alman bul kendine
+1 yıl31 Yorumla- +1 yıl
Koptum yaaa :D supermis
+1 yılBiraZ cinselik goster ama ilerisi degil goster ama verme sonra acilir o zaten oylelikle parasini yiyebilirsinnn :D
12 Yorumla
Soran+1 yılsacmalama ben parasini yemek derdinde degilim terbiyesizlik yapma, bu ne ahlaksizliktir ya
- +1 yıl
Sen yoksan baskasi var canm ozaman sen comert ol hesabi sen ode :]]
+1 yılBebeğim onlar alman usulü. Herkes kendine. Enayi anadolu erkeğini bulmussunuz. Sömür yavrum Sömür.
31 Yorumla
Soran+1 yılValla anadolu erkegi candir
+1 yılTürk Erkeklerini Beğenmeyen, Avrupalıları Üstün Tutan Türk Kızlarına Duyurulur.
10 YorumlaBu durumu değiştiremessin adamlar evlenince bile karısının hesabını ödemiyor
10 Yorumla
+1 yılbu kadar beleşçi olma birazcık kendi ayakların üstünde dur. ezik türk kadınlarının çoğu erkeğin üstünden geçinir. kaliteli olanı kendi hesabını öder. yok paran yoksada dışarı çıkma ya da yemeğe gitme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. boşuna alman usulü demiyorlar Almanlar cimri olur :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalmanların böyle bir adeti var
belki farkında değildir olayın10 Yorumla
+1 yılya bu deveyi güdecen ya da bir diyarlardan gidecen. o öyle değişmez sen Türklere geçiş yap :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılhelal olsun lan. elin gavuru bizden akıllı. enayi mi bizim gibi. hepimiz Alman erkekleri gibi olmalıyız ben bundan sonra sevgilini kendime örnek alacağım başka ne yapar bu çocuk?
216 Yorumla
Soran+1 yılhahaha saka yaptigini söyle, ben bu erkege erkek demem
Cevap sahibi+1 yılo zaman erkek demediğinle neden çıkıyorsun ki? ben gayet ciddiyim Almanlar bizden akıllı bizim gibi erkek adam kıza hesap ödetmez erkek adam kıza para harcatmaz gibi düşünceleri yok tekrardan helal olsun diyorum sevgiline.
diğer huyları nedir bu çocuğun?
Soran+1 yılDiger huylari hic sahiplenmiyor ya arkadasi bana sariliyor bir baska turk olsa agzini burnunu kirar bu sadece durup guluyor hic kiskanc degil, turkiyede olsam ssevgilimin arkadasina sarilirmiyim hic
Cevap sahibi+1 yılne olmuş sarıldıysa? seni yengesi olarak görüp saygı duyuyordur. sevgisini de sarılarak göstermek istemiştir. sarılmanın nesi bu kadar ciddi bir mesele?
Soran+1 yılYa cocuk surekli sarilmak istiyor, nasil ben hic arkadasimin sevgilisine sariliyormuyum, yani o neden sariliyor, kiskanicak konusucak arkadasiyla sarilma diyicek bune böyle
Cevap sahibi+1 yılsen de sarılıyor musun? arkadaşına?
Soran+1 yılhayir yani ben elimden geldigi surece mesafeli davranmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAlman kızları nasıl peki?
Soran+1 yılAlman kizlarinin umrunda degil , sevgilisinin arkadasinin kucagina bile otururlar @hulili git kendine alman bul ozaman
Cevap sahibi+1 yılharbi çok genişmiş bunlar ya midesiz insanlar. tamam özgürlük güzel bir şey de bunlar bokunu çıkartmış
Soran+1 yıliste bende bundna bahsediyorum sabahtan yani anlayan yokki, yok para icinmis yok bilmem neymis
Soran+1 yılAlmanyada oturan senmisin benmiyin yalan falan degil, tipini begenmemisler senin
Cevap sahibi+1 yılneyse ne ya Almanca bilmem İngilizce desen orta derece ne yapacağım ben Alman kızı. nasıl olurlarsa olsunlar.
türk erkeğiyle tanıştırda örf ve adetleri öğretelim
10 YorumlaKardeş ona bir hesap aç içine bir miktar para yatır hesabı heryerde o ödesin ay sonu kırışırsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılhahah iyi fikir
aşığım diosun ne yapmalıyım diosun kızların amacının sadece para olduğunu bu kadarda belli etme bari :D belki evlenince eli bollaşır ama almanlarda sanmam boşuna alman usulü tabiri yok ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılAmacim para degil, ben zaten herseyi kendim öduyorum, amacim para olsaydi söylerdim amacim sadece iliskimizde erkek rolunu ben ustleniyorum
+1 yıl:D yakında seni bir yere götürürken bile para ister merak etme bunuda bir kenara yaz
03 Yorumla
Soran+1 yılValla dogru diyorsun burada kimse anlamiyor :D aman
- +1 yıl
Böyle cimri bir tanıdığım var. Olayları anlatsam varya neyse :) yani çok fena.
- +1 yıl
Ama parası yoksa maddi durumu iyi değilse bişi diyemem...
Güzelim bißuna demiyolar yabancılar türk erkegi türk erkegi. Onladada alman usulü var biz türkler gibi deyiller fark çok yani oda wenin tercihin
07 Yorumla
Soran+1 yılvalla turk erkegi bir baska
- +1 yıl
Ne sandın sende bırak onu vallam seni hertürlü mutlu edecek gene türk erkegidir gezerken olsun arkadas gibi hissedersin yemek yiyosun ortak veriyosun sen bile düsunmussundur ben versem hesabi daha tatmin olurum gibi sonra yatakda da iyi deyillerdir farklidir yani bir kadini bulutlarin uzerine cikartamazla ve bir suru sey erkek dedigin kadinini sahiplenmezmi yaaa
Soran+1 yılYa bende bir sorun var turk erkekleriyle konusamiyorum, dogms buyume almanya oldugu ricin turk erkekleriyle konusunca su tripli turk kizlarini degildi samimi bir kizmis olarak göruyorlar :p yazmaktan vazgeciyorlar biraz zon olmak lazim galiba
Soran+1 yılYa bak mesela Turkiyeye gittim 2 sene önce bir turkle tanistim konustuk falan kötu gecti cocuk benim anlatmak istedigim hic birseyi anlamadi, sonra facede konusuyorduk yani sohbet bitiyordu cocuk bana dediki ne guzel hic turk kizlari gibi tripli degilsin sen daha cok samimisin bende turkum ama :p
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılnerde tutacak türk erkeğinin yerini sahiplenmek bizim işimiz
00 Yorumla
+1 yılAbi zaten Dünyada Türk Erkeği var zaten başka da Erkek merkek yok yhaa :DD
14 Yorumla- +1 yıl
işte kadının dibi :D
- +1 yıl
@_ultrAslan_ de mi yh Yok italyanmı yok İngiliz miş Erkek mi olnlar be :DDD GAy hepsi de hhaa :DD
- +1 yıl
@Sularıkesik aynen tek karizma türk erkekleri :D
+1 yılAlmanlar maalesef cimridir arkadaşım.
seni sahiplenmeyen bir erkekle de ne işin olur, bilemedim.02 Yorumla- +1 yıl
şahsına göre öyle olabilir güzel kardeşim @falanca3
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. alman üsülü yapıyo işte cocukta almanmıs kanında war :D
012 Yorumla
Soran+1 yılöökuzler ister
Soran+1 yılValla ne bileyim, cocuk cikma teklifi etti ikide birde yaziyordu falan ben böyle mal oldugunu nerden bileydim
Soran+1 yılValla centilmenlik yok dogru diyorsun, turkiyedeki erkekler bambaska ama asigim ister ne yapayim
Soran+1 yılaa dogru diyorsun valla bak hahaha anam
Soran+1 yılhahah valla soguttun beni cocuktan ha, aradi beni telefona cevap vermedim
Soran+1 yılAynen öyle diyor
+1 yılAlman usulünü şehir efsanesi sanıyordum :D ashdhdhd
00 Yorumla
+1 yılCan çıkar huy cıkmaz demişler tasarruflu olsa iyiymiş de cimri pintiyse cıks olmaz..
00 YorumlaTurk erkegini birakip elin almaniyla cikarsan kat kat katlancan :Ddd
00 Yorumla
+1 yılDua et daha iyi günlerin. yanında takım elbiseyle yellenecek o özel gunlerinizde:)
00 Yorumla
+1 yılHahaha bakarsın bence zamanla gittigi yere kadar gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam karı kıza tok.. enayimi türkler gibi para yedirecek:-) :-)
12 Yorumla
Soran+1 yılbir kere ayip, erkek adam kiz parasi yermi, kiza ödetirmi
- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeği gibi sahiplenen bir millet söylesene bana onların kültürleri farklı
00 Yorumla O zaman sezonluk sevgili de sen ona baglanma daha fazla
00 YorumlaKendin sorunda vermisssin cevabını zaten alman sonucta :));))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye abisi, zoruna mı gidiyor hesap ödemek?
Alman bu , adı üstünde, alman usulü demişler...00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin ya böyle erkek mi olur yanında sana bir şey yaparlar adam kaçar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olucak herkes kendi parasını ödesin hep erkek ödeyecek diye birşey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe halin varsa gör. yarın öbür gün seni problemlerinle baş başa bırakacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlman usulünü duymanışmıydın..
40 Yorumla
+1 yılAlman usulu vardir ya onu uyguluyo iste cocuk :))
00 Yorumla
+1 yılSünnetsizdir bir de la o.
10 YorumlaOylesi de hic cekilmez
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yılTerbiyesizce konusmayin yeter ama konustukca kuculuyorsunuz, senin ananda turk be utanmaz
Soran+1 yılTerbiyesiz bensin ben erkek parasi yemiyorum, ben daha önceden dedigim gibi hep biryere gittigimizde ayri ayri öduyoruz Ökuz
alman üsülü yapmış sana :D:DD
01 Yorumla
Soran+1 yılhe valla :p
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aşıksan onu olduğu gibi kabullenmeyi bilmelisin ;)
01 Yorumlaadı üstünde işte alman :p
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılne güzel işte. alman hesabı en iyisi :)
10 Yorumla alman usulü nerden geliyor sandın
00 Yorumlagülü seven dikenine katlanir kanka
00 Yorumlaalmanya usulünü daha önce duymadığın belli oldu :)
00 Yorumlahaha alman hesabı :)))
00 Yorumla
+1 yılOna Alman usülünü unuttur Türk usülünü öğret :)
00 Yorumla
+1 yılAlman usulu dedikleri bu olsa gerek.
00 Yorumlaona Hitler'den bahset
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılverme sakın (parayı değil tabii altta)
03 Yorumla
Soran+1 yılVerirmiyim, ben turk kiziyim namus diye bir sey var
Cevap sahibi+1 yılaferin senle vakit öldürmesi muhtemel zaten onun ıcın yaklasma fazla :D
Soran+1 yılBiz cikmadan önce ben anlattim, bizim kulturde öyle seyler yok falan diye herseyi anlattim hic birsey demedi, kabul etti yani
Almanlar böyle olur bacım :D
00 Yorumlaelin kabuklusunu ne yapacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı. Başa gelen çekilir ;) alman usulü öyle alışmışlar
00 Yorumlabas siktiri gitsin :D
00 Yorumla
+1 yılayrıl o zaman ne uğraşıyosun
00 Yorumla
+1 yılİtalyan bul
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi