Sevgilim cimri mi, ne yapmalıyım?

sevgilim ile 9 aylık bir ilişkimiz var aileside beni tanıyor gidiyorum görüşüyorum ailesi ile. o kendisi benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. ben bu zamana kadar ona para ödetmemişimdir ödemişsede bir elin 5 parmağını geçmez ve ödese bile ben herzaman haberi olmadan parayı cebine ceketine koymuşumdur ve bir yere gidersekte çoğu zaman bennim ödediğimde oluyodu. ben ilişkimiz boyunca onada ailesinede hediyeler aldım. ancak o bu 9 ay boyunca lafını yapmama rağmen almadı. sadece bir demet gül aldı oda affedemiyceğim bir hata yaptığında 1 kere o yüzdendi onun haricinde 1 kere bile elini cebine atmadı bu insan kendine gelince 2000 1000 tl lik gömlekler montlar alabiliyor. ama bana gelince asla elini cebine sokmadı geçende beğendiğim bir elbise oldu denemek için ona attım ve almam dedi senin için elimi cebime atasım gelmiyor dedi. pahalı dedi senin elbisen var dedi ben öyle hediye falan almam anlamam dedi. neyse sonrada bu benimle tatil yapmak istediğini söylemişti kendisi istedi yurt dışında 2 aydır dönünce yapalım dedi bende bilerek dedim benim şu an tatillik param yok sen mi ödiyceksin evet dedi teklifte ondan gelmişti 4 gün sapancada kişi başı 2500 ikimiz 5000 tl yapıyor söyledim bana kalkıpta pahalı olmaz dedi. ama sadece kendi fiyatını ödeyebilceğini söyledi :) tartıştık işte sinirlerim bozuldu bende yüzüne vurdum cimrisin diye buda beni engelledi kendiimi kötü hissetmelimiyim ne yapayım?

Sevgilim cimri mi, ne yapmalıyım?