Sizce çok mu yanlış yaptım?

Arkadaşlar ben eşimle evlenirken ondan hiçbir şey istemedim sadece mehir 2 bilezik istedim. Onu da durum olunca. Bazı durumlar dolayısı ile düğün vs yapmadik. Ufak evde bir söz nişan bir oldu zaten bir hafta sonra evlendik. Gelinlik vs de giymedim durumu yok diye. Yalnız ailesi bana takı vs. Takmadı. Aradan neredeyse bir sene geçti yine tık yok. Ve gidip geliyoruz ailesine hiç gücenme belirtisi de yok. Ve ben sıkıldım bu durumdan bana hiçbir şey yapmayan aileye niye gidip geliyorum ya ben? Bu zamana kadar hic bu kadar derinlemesine düşünmedim fakat durumu hiç olmayan insan bile annelik hakkını kullanıp tüm kardeşleri bir araya getirip bir şey yapamaz mıydı üstelik 2 tane yurt dışında çocuğu çalışıyor. Ve hala hiçbir şey yapmıyor. Açıkçası çok üzgünüm. Ben entelektüel biriyim lakin altından çok oğlunun ve gelininin evlenmesine katkı bulunmayışı ya da sonradan bile hiçbir şey yapmayisi beni yıprattı. Ben bir öğretmenim şu an çalışıyorum daha devlete atanamadim tabii eşim normal fabrikada bir işci. Aslında birçok şeyi göze alarak evlendim. Fakat sonrasında bu kadar zoruma gidebileceği hiç aklıma gelmemişti. Ben bir şeyleri istemedikçe sanki kiymetsizlestim.
Sizce çok mu yanlış yaptım?