Bir iş arkadaşım benden ufak benim anladığım ama onun kişisel olan bir işini yapmamı rica etti. Daha önce onun da bana yardım ettiği anlar olduğu için yaptım. Bana sen muhteşem bir detaysın filan yazmış. Teşekkür etmek için bu cümle biraz fazla değil mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Bence arkadaşça filan değil. Resmen yılların kankisi bana yürüdü :)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlığımızı bitirmiş olabilirim
Bir erkek bir kadına sen muhteşem bir detaysın dese bu yürümek mi? arkadaşça olabilir mi?
tam bir modern keko ağzı. Bu kadar tekdüze ve dillere pelesenk olmuş z kuşağı sözleri beni rahatsız ediyor.
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Rahatsız olmak diyemiyorum tam ama teşekkür etmek için garip bir cümle seçimi oldu gibi geldi. Benden 3-4 yaş küçük zaten, ondan kaynaklanıyor olabilir mi bu farklı ağızda konuşmak
Birde önce öpücük attı, sonra silmiş, sonra özür dilemiş, yanlış attım , umarım görmedin kusura bakma diye , arkasına da bunu yapınca deneniyorum gibi hissettim.
Neyse yapabileceği maksimum hareket buydu, daha fazlasını yapacağını sanmam. Sanırım erkeklerde bir kadınla yakınlaşınca bunu yanlış anlayıp, arkadaşça olmadığını sanıp, deneme meyli hep oluyor
Bu yoklama almanın sebebi kadını basit biri görüp şansını denemek mi oluyor, yoksa meyli var benle beraber olur bu olayım diye mi yapıyor, yoksa sadece hoşlandığı için şansını denemek mi? Ben takılmalık ilişkilerin insanı değilim. Zaman değişik, her şey çok hızlı harcanıyor
Birde önce öpücük attı, sonra silmiş, sonra özür dilemiş, yanlış attım , umarım görmedin kusura bakma diye , arkasına da bunu yapınca deneniyorum gibi hissettim
konu onun için önemliyse teşkkrü abartmış hepsi bu
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlış anlamanın alemi yok diyorsun. Peki ondan bir önceki mesajda öpücük atmış emoji ile. Sonra silmiş. Sonra özür dilerim umarım görmedin yanlış oldu demiş. Üstüne bu mesajı atmış. Deneniyorum gibi hissettim
o zaman deniyorsa bile görmemezlikten gel. dozu arttırırsa şakaya espriye vur. konuşma uslubunuzu ( eğer resmi ise bir tık daha arttır ) ( yok samimi ise abla bacı gardaşa doğru evrilt )
Yani kırılabilir , yapacak bir şey yok, üzülsün istemem ama insan iş arkadaşına bunu yapmamalı, ciddi düşünüyorsa adım atmalı, takılmalı dışarda bir sürü kadın bulabilecekler, hergün yüz yüze baktığın insanlarla bu tarz ilişkilere girmek profesyonelce değil
profildeki yaşının doğru olduğunu düşünerek cevap verecem.
eskiden neyin ne olduğu kesinleşmeden sınır sabit kalırdı. şu an flörtöz bir toz bulutunun içerisinden geçip birçok şeye ve kişiye eş zamanlı erişim daha avantajlı geliyor herkese
Haklısınız sanırım, kuşak çatışması dediklerini yaşamaya başladığımıza göre sanırım artık yaş alıyoruz :) olsun sorun değil. Çağlar değişir. Her dönem her insan türünden muhakkak vardır. Gerikafalılık ve çağa uygun görünmemek pahasına doğrularımı savunmaya ve ona göre yaşamaya devam edeceğim.
geri kafalılık değil aslında biz o yemeği kısık ateşte tadını çıkartarak yemeyi seviyoruz. her çağın insanı olmak her durumda güzel değil. kimi hız sever kimi kalite kimi derki janti dursun yeterli nasıl olsa kullan at
Birde önce öpücük attı, sonra silmiş, sonra özür dilemiş, yanlış attım , umarım görmedin kusura bakma diye , arkasına da bunu yapınca deneniyorum gibi hissettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sade kısa bir teşekkür en güzelidir böyle teşekkür cümlesi fazla samimiyetsiz
O da farklı bir bakış açısı ama mantıksız değil
Muhteşem bir detay? Sen? :D :D Neymiş o Möhteşemlik :D :D :D
Nasıl yani? ç
Neyse * :D :D Müsaadenle muhteşem detay :D
tam bir modern keko ağzı. Bu kadar tekdüze ve dillere pelesenk olmuş z kuşağı sözleri beni rahatsız ediyor.
Rahatsız olmak diyemiyorum tam ama teşekkür etmek için garip bir cümle seçimi oldu gibi geldi. Benden 3-4 yaş küçük zaten, ondan kaynaklanıyor olabilir mi bu farklı ağızda konuşmak
kim olduğu da çok önemli, iş arkadaşın mı mesela?
5-6 yıllık iş arkadaşım
evli misin peki? olgun kadın fantezisi olan bi erkek gibi geldi bana
Birde önce öpücük attı, sonra silmiş, sonra özür dilemiş, yanlış attım , umarım görmedin kusura bakma diye , arkasına da bunu yapınca deneniyorum gibi hissettim.
öyle zaten, senle cinsellik yaşamak istiyor net
Benim öyle bir niyetim yok , olması da mümkün değil
orasını bilemem ama karşı taraf sen kadar iyi niyetli değil bence bunu bilmende fayda var
Neyse yapabileceği maksimum hareket buydu, daha fazlasını yapacağını sanmam. Sanırım erkeklerde bir kadınla yakınlaşınca bunu yanlış anlayıp, arkadaşça olmadığını sanıp, deneme meyli hep oluyor
her erkek, hoşlandığı kadını yoklar ve yatağa atmak için fırsat kollar, ya knkayız biz diyenler de dahil buna. knka ayağı gt ayağı
Bu yoklama almanın sebebi kadını basit biri görüp şansını denemek mi oluyor, yoksa meyli var benle beraber olur bu olayım diye mi yapıyor, yoksa sadece hoşlandığı için şansını denemek mi? Ben takılmalık ilişkilerin insanı değilim. Zaman değişik, her şey çok hızlı harcanıyor
siz ciddi bi ilişki mi istiyorsunuz o kişiyle eğer niyeti iyiyse
Yok niyetinin iyi olması mümkün değil, beni bu şekilde deneyen biri ciddi olsa da işim olmaz
seni öncelikle sevişecek bir obje olarak görmesi mi rahatsız etti
arkadaşça olabilir ama yakın arkadaşça
Yavşamak sayılmaz o zaman
bence de
konu onun için önemliyse teşkkrü abartmış hepsi bu
Yanlış anlamanın alemi yok diyorsun. Peki ondan bir önceki mesajda öpücük atmış emoji ile. Sonra silmiş. Sonra özür dilerim umarım görmedin yanlış oldu demiş. Üstüne bu mesajı atmış. Deneniyorum gibi hissettim
belki de haklısın. sende durumlar ne yani meyillimisin?
Hayır değilim arkadaş olarak çok seviyorum ama iyi bir insan
o zaman deniyorsa bile görmemezlikten gel. dozu arttırırsa şakaya espriye vur. konuşma uslubunuzu ( eğer resmi ise bir tık daha arttır ) ( yok samimi ise abla bacı gardaşa doğru evrilt )
Samimiyiz bu olaydan sonra bir kere görüştük, meylim olmadığını anladığı için o zaman, aşırı soğuk davrandı.
yapcak bişey yok bir miktar kalbi kırılmış demek ki ama kimse kırılmasın diye de yaşanmaz biliyorsun
Yani kırılabilir , yapacak bir şey yok, üzülsün istemem ama insan iş arkadaşına bunu yapmamalı, ciddi düşünüyorsa adım atmalı, takılmalı dışarda bir sürü kadın bulabilecekler, hergün yüz yüze baktığın insanlarla bu tarz ilişkilere girmek profesyonelce değil
profildeki yaşının doğru olduğunu düşünerek cevap verecem.
eskiden neyin ne olduğu kesinleşmeden sınır sabit kalırdı.
şu an flörtöz bir toz bulutunun içerisinden geçip birçok şeye ve kişiye eş zamanlı erişim daha avantajlı geliyor herkese
Haklısınız sanırım, kuşak çatışması dediklerini yaşamaya başladığımıza göre sanırım artık yaş alıyoruz :) olsun sorun değil. Çağlar değişir. Her dönem her insan türünden muhakkak vardır. Gerikafalılık ve çağa uygun görünmemek pahasına doğrularımı savunmaya ve ona göre yaşamaya devam edeceğim.
geri kafalılık değil aslında biz o yemeği kısık ateşte tadını çıkartarak yemeyi seviyoruz. her çağın insanı olmak her durumda güzel değil. kimi hız sever kimi kalite kimi derki janti dursun yeterli nasıl olsa kullan at
Aranızdaki samimiyete bağlı diye düşünüyorum
5-6 senelik arkadaşım aslında çok da sevdiğim biri ama ne bileyim bilemedim
Bence gayet normal
Öyleyse bir gariplik var normal değil
Yürümek değil koşmak...
Demi Ya bana da öyle geldi
Elbette bu çok net belli...