Güncellemeler
+1 yıl
İnsanları yargılamak tan vazgeçin sanki hepiniz mukkemmel mişsinz gibi kimsenin kusurunu ayiplamayin hayat karşınıza neyi çıkarır belli olmaz doğrularımzla yanlışlarımzla kendimize yapyorz herşeyi kimseye bir zararm yok fikirlerinizi sordum eleştirirken biraz dikkatli olun lütfen!
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sadece içindekini söyle yeter özledim diye mesaj at okadar
Bni tersledi en son bnde asla yüzünü görmek istemiyorum artik dedim
Olsun yinede içimizdekileri söylemek bize bişe kaybettirmez ama kazandıra bilir
Bu beni değersiz kılmaz mi
Bu insan oğlunun en büyük yanılgısı işte. Duygularını söyleyemeyen insanlar değersizdir. Söyleyebilecekler değil
Gaza getirme beni 😀
:) gaza getirmiyorum. Sadece en büyük kapıları bile küçücük anahtarların açtığını hatırlatıyorum
Yorumları okuyunca ne yapacağımı bilemedim şimdi
İnsanlar konuşur ama nasıl hissettiğini bilmez. Kendi başlarına geldiğindeyse afallarlar. Herkesin yorumuna takılma. Anahtarı kullan
Teşekkür ederim
Rica ederim
Evli bir adamı kendine bağlamak yerine bekar bir adamı kendine bağlayabilir, saatlerce gezip tozup yiyişebilirsin.
Bende evliyim
Allah kahretsin zaten evliymişsin git kocanla seviş ya da boşan ayıptır günahtır ya.
Eşimden ayrım bn nikahim var sadece
boşan
Olacak yakındır
boşanmadan yapma etik değil
merak etme gelecek zaten geri
Gelir mi
evet gelir tadını almış senin
Bir nude at koşa koşa gelir
Bana çocuk gibi sürekli küsüp gidiyorsun bu son olsun gelme brdaha dedi
Eee adam seni sadece sevişmek için kullanıyor sonuçta trip yapman adamda işe yaramaz bırakır gider evde karısı var sonuçta
Hayır sevdiğini söylüyor ben her ayrılmak istediğimde izin vermiyor dün yine yanlış yapıyoruz istemyorm falan diyince tersledi
Seni s.. iyot da ondan öyle diyor sen verme bakalım aynısını der mi ki gerçekten sevse boşanır sana giderdi
Bnde evliyim ama
O bosansa sen sanki boşanıp onla evlenmicen mi
Bilmiyorum
Ha adamın yuvasını yıkıp aldattigin eşinle beraber yaşayacaksın yani vicdanın kaldirirsa ikisine de yazık ki eşini aldatiyorsun diye hiç vicdanın sizlamiyor mu
benim eşim yok Zaten iki yıldır ayrıyız o zaten kendi hayatına bakyor bn niye beklyorm onu ayrıca bnden önce de bunlarin evliligi kötüydü az cok biliyorm yani
O zaman bosanin evlenin ne yani adam terkedip gittiyse niye bosanmiyorsun ha çalışıp şey yapıyorsa ayrı onlarında arası kötü diye eşiyle yatıp kadına mi guluyorsun ne diyim
İdrar içirme büyüsu yap
O nasıl yaa🤮
Araştır öğren. Sihirli sözcükleri okuyup çayına falan koyuyorlar.
Hatta geçen kadının biri psikologa demisti. Hep idrarlı çay verdigim için kocam alışmis idrarsız olanı begenmiyor diye😀😀😀
Daha neler 😀
günah günah
Bence uzak dur yuva yıkmak kötü
vere vere :D
Ara söyle :D
İğrençsiniz cidden.