Bu güne kadar 5 - 6 sevgilim oldu , 4 tanesi aldattı 1 tanesi terketti 1 tanesi de bizden olmuyor dedi ayrıldı.
Huyum , karakterim vs hepsi iyi , davranışım güzel , konuşma tarzım , ilgim , alakam , sevgim vs her şey yerli yerinde. Kendimde bir hata olduğunu düşünmüyorum ama hep aldatıldım , sebebi ne ya da neler olabilir?
Huyum , karakterim vs hepsi iyi , davranışım güzel , konuşma tarzım , ilgim , alakam , sevgim vs her şey yerli yerinde. Kendimde bir hata olduğunu düşünmüyorum ama hep aldatıldım , sebebi ne ya da neler olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Duzgun birine denk gelmemissin, kendinden emin misin, belki sende de hata vardir. Aldatmanin hicbir turlu bahanesi yok, sende hata olsa bile bunun sonucu aldatma olmamali. Ama acaba cok mu ilgisiz vs birakiyorsun? Eger her konuda iyi oldugunu dusunuyosan gercekten kotu insanlara denk gelmissin demektir. Daha duzgun insanlae bulmayi dene
ilgisizsen aldatılırsın diyorsun yazık
İlgisiz bırakmak mı , sevgili olduğum kişilere ulaşıp sormanı isterdim. Hangisini ilgisiz sevgisiz bırakmışım kendin öğren derim. Ben sevdiğine bağlı , güvenen ilgilenen , romantizmi seven , sevgilimi mutlu edebilen biriyim. Hepsine sorsan beni iyi olarak anlatır sana , gerçekten de öyleyim burada yazdıklarım gibi biriyim. Aldatma ya da ihanet gibi ilişkiye zarar verecek hiçbir davranışım vs olmaz , istemeden bir hata yapsam kendimi affettirim , gönlünü almak için sabaha kadar uyumam. Her konuda gerçekten iyiyim , bunu çevreme eski sevgililerime vs sorabilme ihtimalin olsa sormanı isterdim. Ama hep aldatıldım , terkedildim neden böyle anlamıyorum.
sen o zaman efendi iyi birisin diye aldatıldın. kızlar efendi iyi adam sevmez ki
Çevremden bazı arkadaşlarım da bu tarz bı konuşma yaptı bana. " Bu kadar ilgilenme üstüne titreme , arada soğuk yap , tersle vs dediler. Bu kadar iyi olursan kusura bakma ben bile aldatırım seni " dediler
@Mizojinist03 hayir ilgisizsen aldatilirsin demiyorum, aldatilmanin hicbir bahanesi vr sebebi olamaz. Yazimi tekrar okuyun lutfen. Kardesim ben seni tanimiyorum, iliskide nasil bir adamsin bilmiyorum. Sadece ozelestiri yapmak lazim bazen. Ama dedigim gibi ne yapmis olursan ol aldatilmanin bahanesi olmamali. Sadece terk edilme, ayrilma sebebi olabilir. Demek ki sevgi, deger bilen birine denk gelmemissin. Basit kizlarla takilmissin, onlar da senden sıkılmış baskasina gitmis. Daha dogru, duzgun, sevilmeye deger veren insanlar bulmayi dene. Bunu demek istiyorum
tamam sebebini anladık o zaman kardeşim.
tekrar okudum o laf yetti bana o lafdan anlaşılan şey ilgisizsen aldatılırsın
@Minnoskonto , görüşün için teşekkür ederim. Fakat sevgili olduğum kişiler basit değillerdi ya da bana mı basit değillerdi bilmiyorum. Hepsine en az 4 - 5 ay emek harcadım , çaba gösterdim. Acaba dediğin gibi basit kişiliklerdeydi de bana gelince mı zor olmak istediler anlamış değilim ama hepsine emek verdim çaba gösterdim. Doğru düzgün sevilmeye değer insanlar denk gelmek istiyorum ama bulamıyorum , iyi olduğunu düşündüğüm kişilerle tanışmak istiyorum mesaj atıyorum ya da yanına gidip tanışalım vs diyorum , reddediliyorum.
Bilmiyorum aldatiyorlarsa cok da duzgun insan degillermis, seni sevmeyebilir artik hoslanmayabilir o zaman ayrilmalilardi direk. Yine de moralini bozma, bu kadar sevmeye onem veren biriysen bi gun eminim sana ayni sekilde deger vericek birini bulcaksin. Onyargili yaklasma, insanlarin iclerini tanimayi dene. Direk dis gorunusuyle yargilama belki bu yuzden ici cok guzel olan kizlari kaciriyorsundur
sen ilgisiz kalırsan aldatırsın minnoş
@Minnoskonto , ben dış görünüşe önem veririm fakat önceliğim onun karakteri , davranışlarıdır. Bana iyi davranmadıktan sonra güven vermedikten sonra , dünya güzeli de olsa sevgili olmam muhabbet etmem. Benim önceliğim karakter , saygı , sevgi , güven , davranış bunlar varsa eğer güzel olsa da olur olmasa da olur , bu düşüncedeyim hep. Konuştuğum kişiler bana mı iyi göründü yoksa ben mi farkına varamadım , bilmiyorum.
Haram ilişki sonuçları hep bu helal yoldan dene bide
Nasıl yani?
Evlen diyor galiba
Onu zaten yapacaz da Allah nasip ederse inşallah , biriyle ilişkiye başlamadan onu tanımadan nasıl direk evlilik yapabilirim 😂
Tam tersi bir insan ol. Kötü ilgisiz falan ozaman severler.
Bı ara bunu da denedim flört ettiğim kişilerde , yine reddedildim. İyi karakterliyim , olduğum gibi davranıyorum aldatılıyorum ya da yine reddediliyorum.
Gurur ve ön yargı romanını tavsiye ederim 😊
Teşekkür ederim 🌹
Rica ederim 🌹
Sen de aldatı
Karakterimde yok , olsa da yapmazdım.