Merhaba herkese Ben 3 yıldır kimseye aşık olamadım... Üç yıl önce 8 yıllık evliliğe giden bir ilişkim vardı ve aldatıldığımı öğrendim. Üç yıl kendime gelmedim tedaviler gördüm ilaçlar içtim v. b Karşıma çok insan çıktı ama kimseye güvenemedim Ta ki karşıma o çıkana kadar... Karşıma biri çıktı ve dedim ki o kadar çektim iyili çekmişim sonunda böyle bi mutluluk varmış dedim Kendisi ile arkadaş ortamında tanıştık Ve gerçekten bir insan nasıl seviyorsa öyle seviyordu Ama ben güvenemediğimden yaptığı her şeyde kavga çıkarıyordum ve şüphe ediyordum Bana diyor su geçmiş geçmişte kaldı Hep koruyup kovluyodu üzülmemi istemiyordu Geçmişimi silmeme yardım etti Psikoloğa gitmemi istedi Beni mutlu etmeye çalıştı Ama bu sefer ben hata yaptım Güven problemim olduğu için Beni hep dolduruyorlardı O çocuk seni üzer diyorlardı Ama ben sürekli kavga çıkardım trip attım ve Bana benden Soğuduğunu söyledi haklıydı... Özür diledim görüldü attı Saatler sonra ydayanamayıp yazdı Cevap vermediğim için özür dilerim dedi Ama beni terk ettiğinden bile haberim yoktu Arkadaşlarından öğrendim ayrıldığımızı Gidip ona sordum Benim neden haberim tok hani beni bırakmayacaktın dedim Sen memnun olmuyorsun Sana yardım ediyorum Üzmek istemiyoeum her şeyi yapıyorum Daha ne istersin ayaklarına kapanayım mı dedi Ve iki gündür konuşmuyoruz Arada bi gözlerimin içine bakar Onun dışında umrunda değilmişim gibi davranır. Bugün tehlikeli bi yerden geçerken Beni yine korumaya çalıştı. Ve biz bi hesabı takip editörüz oradaki bir gönderiyi beğenmiş Sanırım ben gönderiyi beğendim siye o da beğendi Gönderiyi aşağı attım
"Geçmiş tozdur, üfle gitsin" diye bir söz vardı. Sanırım tam olarak böyleydi. ☺ Hayatta kimin acı geçmişi olmamıştır ki, çoğu insanın vardır. Sizin yaşadığınız durumda güven problemi yaşamanız gayet normal. Hem geçmişte yaşadığınız hayal kırıklığından dolayı, hem de karşınızdaki insanın size tam olarak güven vermeyişinden kaynaklı bir durum.
Kendinize çok yüklenmeyin lütfen. Geçmişi unutmak zordur, ama küllerini oluşturmak zor değildir. Ayrıca çevresel faktörler insan yaşamını etkiler. Bir yerlerde onların söylediklerinden çok kendi hissiyatlarınızda size birtakım yollar göstermiştir. Kalbin sesi diyoruz😉 İlişkiler iki taraflı emek verilirse yürür. Tek taraflı emekle gidilen yol kesinlikle yarım kalır. Ayrıca unutmayın hayatın akışı doğru olana yönlendirir.
Siz kendinizin kıymetini bilin, özgüveninizi sarsmayın lütfen. Hatalarımızın farkında olmak yeni güzelliklere yol açmak demektir. Ve şunu bilin ki sevginin yoklaması olmaz, istikrarı olur, devamı olur, varlığı olur.
Sevgiyle kalın 😇
4
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Merhaba öümkünse özelden biraz konuşabilir miyiz Mesaj atarsanız çok sevinirim🙏🏻😊
KizlarSoruyor üzerinde Bi'Bilen sayfasından ya da Bi'Bilenlerimizin sorulara yazdığı görüşlerden ulaşabileceğin "Bi'Bilen ile Görüş" düğmesine basarak Bi'Bilenlerimiz ile birebir görüşebilirsin. Ulaştığın sayfada tercihen “Sesli Görüşme” veya “Görüntülü Görüşme” talep edebilir, görüşme süreni de kendin belirleyebilirsin. Kişisel bilgilerini doldurduktan sonra, Bi'Bilenimizin uygunluk takvimine göre sana uygun olan tarihi belirlemen ve sonrasında onaylaman yeterli.
Görüşmen Bi'Bilen ekibi tarafından onaylandığında sana iletişim tercihlerine göre SMS ve E-posta gönderiyoruz. Görüşme zamanın geldiğinde o linke tıklaman yeterli, keyifli bir deneyime hazır ol! 😎
Bi'Bilen'e dair her türlü sorun için bize mesaj atabilirsin. <3
Geçmişte yaşadığın şeyler insanın psikolojisini bozabilecek şeyler zira oldukça ciddi bir ilişkide, beklemediğiniz bir şey gerçekleşmiş. Tabiki bir güven eksikliği veya korku olacaktır. Ancak başkalarının sizi doldurmasına veya sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Eğer kalbinizden karşınızdakine şans vermek, güvenmek vs. geçiyorsa yapın bunu geri tutmayın kendinizi. Çünkü sis kendinizi tuttuğunuzda karşı taraf bu sefer sizi tam olarak sevemeyecektir. Çünkü eksik yaklaşıyorsunuzdur ona. Ayrıca ilişkiler karşılıklıdır. Siz bir adım atarsınız, o bir adım atar. Bu şekilde büyür ilişki ve güzelleşir.
Ne yaşamış olursanız olun, bunların hepsi bir tecrübeydi ve bence size birçok bakış açısı kattı. Tüm hataları görüp ona göre hareket etmeniz ve kendinize inanmanız gerekiyor. Boşverin kimin ne dediğine. Kalbinizin sesini dinleyerek devam edin. Elbet o kişiyi bulacaksınız.
Sevgili arkadasım, İlk once söylemek isterimki kimse kimsenin psikologu, danışmanı veya ebeveyni degil bu yüzden eger ilişkiye hazır degilseniz, birini sevip guvenemeyecekseniz, kendi yaralarınızı iyileştirip bazı şeyleri yerine oturtmadan başkalarının hayatına dahil olmayın. Stresli yaşantımızda birçok şeyle ugrasıyorken ilişki insanın bir nevi nefes aldığı, rahatladığı ve eğlendiği bir alan olarak kalmalı. Yaşadıgın şey üzücü, zaman olarak geçmişte kalsa da sen bence bu durumu geçmişte bırakamamışsın. Bence güven konusu için destek almaya devam etmelisin. Bu hayatta her şey zıttı ile var olur. Tatlı oldugu gibi acı da var. İyi insanlar gibi kötü insanlar da olacak her zaman. Ancak sen sevmenin değerini biliyorsan, ben biliyorsam, inanmalısınki dışarıda birileri daha bizimle ortak noktada buluşuyor. Yaşanılan her şey tecrübe bu yüzden her ne tecrube ettiysen ugurlayıp önündeki sonsuz potansiyele kendini açmalısın. Kendinle ve yaşadıklarınla barışmalısın ve sonrasında eminimki başkalarındaki güzellikleri görüp, güvenmeye başlayabilirsin...
o seni sevmiş ama geçmişte yaşadığın şeyden dolayı bazı hatalar yapmışsın ve kendinden soğutmuşsun , o sana değer verdiği için başına bişey gelmesin diye ayrıldığı halde seni korumak istemiştir , o bence sana değer veriyor ve seviyor ama onu kendinden çok soğutmuşsun ve ilişkiye devam ederse senin kendisini çok yoracağından korkmuştur hatta yormuşsundur bile , biraz araya mesafe koy bir hafta belki iki hafta ama hala onu seviyorsan sonra konuş tekrar özlüyorsan özlüyorumde , o an ne hissediyorsan onu söyle
Aynı durumu yaşadım kız arkadaşım 6 yıllık bir ilişkiden ayrılmış bilmiyordum sonra anlattı ben sorun etmedim ona hep iyi davrandım üzmemek için elimden gelenin fazlasını yaptım ama en ufak şeyde hemen şüphe duyuyordu beni incitecek cümleler kuruyordu bazen ağır sözler söylüyordu hep alttan aldım çok seviyordum ama hiç düzelmedi en ufak kızgınlığında ayrılılık cümleleri söylüyordu en son bende artık dayanamadım o ayrılık cümlesi kurdu tekrar ve ayrıldık bir daha da aramadım sormadım onu iyileştirdim ayağa kaldırdım ve ben kendimi dibe soktum acısını hala çekiyorum
Zor zamanlar geçirmişsin geçmiş olsun dilerim öncelikle. Ya ama varya demeden edemiyorum abi niye böylesiniz? Niye askeri sistem gibi ödüller bireysel cezalar toplu oluyor kadınlarda hiç anlamıyorum. Çocuk çabalamış kardeşim uğraşmış seni tekrar eski sen yapmak için. Sen neden elini taşın altına koymuyorsun. Eğer mutlu olmak istiyorsan Türk kızı kafasını kenara bırakıp gerekirse sen gidip ayaklarına kapan. Bu çocuk seni mutlu eder.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet çok haklısın Kendisi bana bir ay önce geri geldi Huzursuzluğumu atlattım huzuruma dönmek istiyorum dedi İkimizde zor zamanlar yaşadık Artık gerçekten mutlu olmayı hakediyoruz dedi ve şu an gayet iyiyiz Çok teşekkür ederim Dualarınızı eksik etmeyin Allah sizden razı olsun
zor günler geçirmişsin ve karşındaki insanda yanında olmuş. biraz zaman ver kendine biraz dinle kendini. kafanı toparlayınca düşünürsün her şeyi yeniden ve daha önce atlattığın gibi bugünleride atlatırsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsanın yaşadığı şeyler insanın adımlarını temkinli atmasını sağlar elbette. Ama şöyle bir gerçek var buna göre de yaşamazsın. Normal ilerlemelisin. 8 yıl da olsa kimseye o kadar bağlanmamalı güvenmemelisin. İnsanlar 20 yıllık evliliklerinde aldatılıyorlar. Senin çocuğa karşı tavırların o kadar saçma olmuş kü ama sana da hak veriyorum insanlar öyle şeyler yapıyorlar ki insanların dengesini alt üst ediyorlar. Benim tavsiyem olanları kenara atman ve her insana böyle yaklaşmaman bağlanmayı kısman hayatında olabilir seni beni aldatabilir birisi ya da bir başkasını önemli olan senin soğukkanlı olman ve buna göre yanlış yapanı silmek olmalı. Bence biraz da duygusal bir insansın. O adamla bir ömrün mahvolmadığı bunu evlenmeden önce ortaya çıktığı İçin mutlu olmalısın en azından. Ve diğer çocukla da olmanı tavsiye etmem ama gönül bu sözleri dinlemez ama hala aynı devam edeceksen çocuk için uzak durmalısın.
Hak ettiğin için başına geliyor çünkü ilk durumda aldatılmışsın sonrasında kendi kendine yapmışsın ruhsal çöküntü ikinci ilişkinde terk edilmeyi hak etmişsin güven problemi ile başlayan bir ilişki eninde sonunda biter gitmez bunu aşmadan da biriyle olmamaman lazımdı ayrıca kızlar kandırılmayı hak eder erkeklerde kandırmayı bu bir döngüdür akıllı olun duygusallığı bırakın kandırılmayın.
Eğer bir şeyi söylemekten çekiniyorsan bence tam o zaman söylemelisin, güven karşılıklıdır. Ben birisinden bana güvenmesini istemeden önce genellikle güvendiğimi gösteririm. Ve bence çok ciddi bir durum değil hala o istediğin kişiyle birlikte olabilirsin. Sadece attığın triplerin dediklerinin dozunu ayarlaman gerekli. İlişki bence ne çok sakin olmalı ne de çok gürültülü.
Yok çok egolu değil Zaten iki kere terk etti birincisi Ani sinirle oldu Sonra hemen geri döndü çok özür diledi İkincisi de zaten çok güvensizliğim ve trip attığım için oldu
Kandırılmamışsın ki bu sefer güvenememişsiz sadece adamıda soğutmuş gibisin ama düzelie aranız iyi davran adama
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet soğuduğunu söyledi zaten. Güvenmeme sebebim de şu Herkes yani çoğunluk onun kızlara yaşadığını ve sürekli yazdığını söylüyor Sosyal medya da çok kızı takip ediyor Ama ayrılmadan önce Bana ben evet senden önce kızlarla flörtleşiyodum doğru Ama emin ol ne kadar kız arkadaşım olursa olsun aklımda sadece sen varsın demişti Ve çoğu kızı takipten çıkmıştı
Ben zaten özeümü diledin Dün beni aradı Seni çok seviyorum ama dedi Sana iyi gelmiyorum bak Arkadaş kalalım Belli bir zaman geçsin dedi Seni asla unutmicam dedi
Bazen olur öyle benimde cok sevdiğim bir kız vardı ilişkide yapamıyorduk birbirimize zarar veriyorduk mutlu değildik yani bazen böyle ayrılıklar olabiliyor gecmiş olsun
Merhabalar daha fazla kandırılmak istemeyip sonrasını görmek bilmek neler hissettiğini neler düşündüğünü öğrenmek isteyip detaylı bakım yapmak istersen mail adresim : serhandemo@hotmail. com bana yazabilirsin.
Ahh ahhh kardeşim varya biz neden kaybediyoruz biliyomusun? Çok sevip , çok güvenip deli gibi aşık olduğumuz için ben hiçbir aşkın mutlu biteceğine inanmam. Çok mutsuzum bende aynı senin gibiyim
Bu cocuktaan olmaz agzına bal çalıp cebinde tutmaya çalışıyor ama diğer kızlarıdsa bırakmıyor sizden geçmiş artık peşini bırakmalısın yoksa çok üzülüceksin:(
Merhabalar,
"Geçmiş tozdur, üfle gitsin" diye bir söz vardı. Sanırım tam olarak böyleydi. ☺ Hayatta kimin acı geçmişi olmamıştır ki, çoğu insanın vardır. Sizin yaşadığınız durumda güven problemi yaşamanız gayet normal. Hem geçmişte yaşadığınız hayal kırıklığından dolayı, hem de karşınızdaki insanın size tam olarak güven vermeyişinden kaynaklı bir durum.
Kendinize çok yüklenmeyin lütfen. Geçmişi unutmak zordur, ama küllerini oluşturmak zor değildir. Ayrıca çevresel faktörler insan yaşamını etkiler. Bir yerlerde onların söylediklerinden çok kendi hissiyatlarınızda size birtakım yollar göstermiştir. Kalbin sesi diyoruz😉 İlişkiler iki taraflı emek verilirse yürür. Tek taraflı emekle gidilen yol kesinlikle yarım kalır. Ayrıca unutmayın hayatın akışı doğru olana yönlendirir.
Siz kendinizin kıymetini bilin, özgüveninizi sarsmayın lütfen. Hatalarımızın farkında olmak yeni güzelliklere yol açmak demektir. Ve şunu bilin ki sevginin yoklaması olmaz, istikrarı olur, devamı olur, varlığı olur.
Sevgiyle kalın 😇
Merhaba öümkünse özelden biraz konuşabilir miyiz
Mesaj atarsanız çok sevinirim🙏🏻😊
@soran Mümkün tabii bana iletişim adresimizden veyahut sosyal medya üzerinden ulaşabilirsiniz😊
@demetkolkılıç
Bana da yazar mısınız
@bomboşhayttt instagram: @demet. kolkilic demetkolkilic. com iletişim adresleri mevcut💐
@bomboşhayttt Merhaba,
KizlarSoruyor üzerinde Bi'Bilen sayfasından ya da Bi'Bilenlerimizin sorulara yazdığı görüşlerden ulaşabileceğin "Bi'Bilen ile Görüş" düğmesine basarak Bi'Bilenlerimiz ile birebir görüşebilirsin. Ulaştığın sayfada tercihen “Sesli Görüşme” veya “Görüntülü Görüşme” talep edebilir, görüşme süreni de kendin belirleyebilirsin. Kişisel bilgilerini doldurduktan sonra, Bi'Bilenimizin uygunluk takvimine göre sana uygun olan tarihi belirlemen ve sonrasında onaylaman yeterli.
Görüşmen Bi'Bilen ekibi tarafından onaylandığında sana iletişim tercihlerine göre SMS ve E-posta gönderiyoruz. Görüşme zamanın geldiğinde o linke tıklaman yeterli, keyifli bir deneyime hazır ol! 😎
Bi'Bilen'e dair her türlü sorun için bize mesaj atabilirsin. <3