Bana yardımcı olun?

Ailem bana bir kız istediler kızın ailesi olumlu bakıyordu kız yok dedi sonra 3 veya 4 yıl araya girdi kızın annesi beni aradı dedi kızım evet diyor sende istiyorsan gelin isteyin dediler bende ilk önce kızla konuşayım dedim ve 2veya 3 hafta konuştuk ve üstüne basa basa sordum yani bir zorlama var mı niye 3,4 yıl sonra evet dedin bı açıklama yaptı ama kafama yatmadı yok dedim kızı red ettim kız alime söyledi ben kabul ediyorum sizinki kabul etmiyor ve aile baskısı olarak kabul ettim nişanlandık ve sonra bu kız hep beni kendin den ulazaklaştirdi ne aradı ne sordu hep bahaneler üretti hep beni sinir edici hareketler yaptı aileme kaç defa dedim kız böyle yapıyor diyorum ailem anlamadı annesine söyledim ikinizin arası ben karışmam diyor kız da biraz dik kafalı ben böyleyim diyor böyleysen ben istemiyorum dedim yüzüğü ver dedim yok vermiyorum diyor ya ne istediyse hep yaptım ama 5 aydır daha 1 gece önce dışarı çıktık. Annesi izin veriyor çıkın gezin dolaşın diyor ama o hep diyor yok gelmem hayır yapamam yorgunum mesaj atıyorum 3 saat 4 aradan sonra cevap veriyor ama telefon hep elinde nerden biliyorum eski çalıştıği yerden biliyorum diyordu hiç telefon elinden düşmezdi diyor du arkadaşları ama bana yazmıyor konuşma nadir işi düşünce arar ismimi bile hitap etmiyor 2 aya da bizimkiler düğün yapacaklarını söylüyorlar kızın ailesinin durumu iyi olmadığından. Bana bizim yöreye ait dama bohçası falan hiçbir şey almadılar ya her hatta damat yüzüğü nü bile abim aldı ben parası dan değilim dedim kaderim bu kıza yazılmış kadere razı geleyim diyorum ama hazmedemiyorum acaba bende mi bir yanlış var yoksa bir yerdemi hata yapıyorum. Birde çoğu zaman yalan söylüyor bana
Bana yardımcı olun?