Ailem bana bir kız istediler kızın ailesi olumlu bakıyordu kız yok dedi sonra 3 veya 4 yıl araya girdi kızın annesi beni aradı dedi kızım evet diyor sende istiyorsan gelin isteyin dediler bende ilk önce kızla konuşayım dedim ve 2veya 3 hafta konuştuk ve üstüne basa basa sordum yani bir zorlama var mı niye 3,4 yıl sonra evet dedin bı açıklama yaptı ama kafama yatmadı yok dedim kızı red ettim kız alime söyledi ben kabul ediyorum sizinki kabul etmiyor ve aile baskısı olarak kabul ettim nişanlandık ve sonra bu kız hep beni kendin den ulazaklaştirdi ne aradı ne sordu hep bahaneler üretti hep beni sinir edici hareketler yaptı aileme kaç defa dedim kız böyle yapıyor diyorum ailem anlamadı annesine söyledim ikinizin arası ben karışmam diyor kız da biraz dik kafalı ben böyleyim diyor böyleysen ben istemiyorum dedim yüzüğü ver dedim yok vermiyorum diyor ya ne istediyse hep yaptım ama 5 aydır daha 1 gece önce dışarı çıktık. Annesi izin veriyor çıkın gezin dolaşın diyor ama o hep diyor yok gelmem hayır yapamam yorgunum mesaj atıyorum 3 saat 4 aradan sonra cevap veriyor ama telefon hep elinde nerden biliyorum eski çalıştıği yerden biliyorum diyordu hiç telefon elinden düşmezdi diyor du arkadaşları ama bana yazmıyor konuşma nadir işi düşünce arar ismimi bile hitap etmiyor 2 aya da bizimkiler düğün yapacaklarını söylüyorlar kızın ailesinin durumu iyi olmadığından. Bana bizim yöreye ait dama bohçası falan hiçbir şey almadılar ya her hatta damat yüzüğü nü bile abim aldı ben parası dan değilim dedim kaderim bu kıza yazılmış kadere razı geleyim diyorum ama hazmedemiyorum acaba bende mi bir yanlış var yoksa bir yerdemi hata yapıyorum. Birde çoğu zaman yalan söylüyor bana
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadar sorun oluyorsa nisanliligi niye sürdürüyorsun anladığım kızla hiç anlaşamıyor sun değil mi
Böyle devam ettiği sürece evliliğiniz de sürmez
Anlaşamıyor um kızın yaşı 21 ailem hep diyor cahil yok akraba
Anlasamiyorsan ailen niye seni arkandan durmuyor
Bu cahillik değillik değil anlattiklarin
Ailem sırf yüzüğü atmama için benden saklıyorlar
Akraba evliliği mi bu
Birde kız diyor ben sana güveniyorum güven miyorsan yüzüğü ver diyor onada yanaşmıyor
Maalesef 😔
Neyine güveniyor yalan söyleyecek her haltı yapacam sen söylemeyeceğim mi
Kızın ailesi hepsi bana iyi davranıyor sayıyorlar yani el üstünde tutuyor lar
Pardon afedersin bu evlilik yürümez...
İstediğin kadar ailem istesin sen hayat arkadaşın olacak
O güzel kızın ailesi sorun yapmıyorsa güzel davranması ama kız cahil değil
Bilmiyorum sevdiğin kız var mı yok mu ailene yalan da olsa şöyle sevddgim kiz var de
Var di baya iyi bir arkadaştık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ona hislerim olduğunu öğrendi benim burdan bir paylaşımından seninle olmaz dedi ve arkadaşlığımız dostluğumuz kalsın dedi ve bende tamam dedim bişey gördüm ve grurlandim ve intihar ettim 3 gün yoğun bakimdaydim yoğun bakımdan çıkınca da bu bizim kızla konuştuğumu red ettiğimi biliyordu dedi az hatırım ve seviyorsan beni bunu red etme bizde dost ve arkadaş kalalım bende kabul ettim
Anladım neden intihara kalkıştin ki
Ya ben bu arkadaş bir uygulama üzerinde tanıştık sonra beraber iş kurduk sonra ister gitti battık sonra beraber bir iş yerine girdik çalıştık ama aynı memlekettli değiliz sonra aynı evde yaşadık ama Allah şahidim bir gün bile mahremiyetine bakmadım işte gün ben işe gittim gece bekçisi idim geldim telefon hırsız eve girmiş telefon çalınmış kızın bende kendi telefonumu verdim kullandı Messenger açık kalmıştı biri ile konuşmasına şahit oldum zoruma biraz gitti ondan sonra konuştuğu şahıs beni engellemesini söylemiş o da engelleyince bende gruruma yediremedim intihar ettim
Üzüldüm ya peki neden evlilik yapmadiniz
O bana karşı bir hissi yoktu ki ben sadece kendi kendime gelin güvey olmuşum ya da beni kullandı ama o bir dama gözyaşı dökmemesi için her şeyi yaptım akşam bana yemek verirlerdi iş yerinden ben yemezdim ona götürür o yesin diye hep kendimi aç bırakırdım eve her geldiğimde mutlu olsun diye bir çikolata veyahut az çerez getiridim
O bazen sıkılıyorum dersi sinema ondan sora gezmeye götürdüm yani canımı isteseydi yine verirdim hatta verdim de şimdi dese gel başım dertte koşar giderim yani daha önce yaptığım gibi her şeyi brakir yanında olurum ama yok olmaz dedi bir daha demem Allah büyük
Anladım hayırlısı olsun
Peki bu nisanlandigun kiza karşı bir hissin var mi
Yani hissim yok dedim belki o bana değer verir bana destek olur o daha beni uzaklaştırıldı kendisine
Zaten bu günler son günlerim artık hiç kimse hiçbir şey umrumda değil her şeyden sıkıldım
Ailenle konuşman gerekli
Evin en küçüğü olduğum için her zaman susturuldum
Ne söylesem fayda etmiyor
Anladım üzüldüm biraz
Sağol
Rica ederim umarım yardımcı olmusumdur
Çok uzun oldugundan bir başı bir sonu okudum.
"Çok yalan söylüyor bana." demen yetti.
Salla gitsin böyle birinden yol arkadaşı olmaz.
Bence evlenirseniz anlaşamazsınız. Şimdiden yolları ayırın
Bi ömür böyle geçmez yolun başındayken iyi düşün