Sevgilim bana faturamı ödeyemedim dedi
Ben faturalı hattan anlamam bu fatura ne anlama geliyor dediği doğru mu beni arayamıyormuş dk yok paket yok kendisi faturalı

Sevgilim bana faturamı ödeyemedim dedi
Ben faturalı hattan anlamam bu fatura ne anlama geliyor dediği doğru mu beni arayamıyormuş dk yok paket yok kendisi faturalı
Cevap
3Cevap
Ohaaa ödeme bak verdiğin parayla kalırsın geride alamazsın
SevgiIim bana faturamı ödeyemedim dedi beni sen ara diyip duruyor faturasına baktım bu çıktı ne demek oluyor
tamam 3 aydır faturasını ödememiş 2 ay daha ödemezse kapanır komple bu çocukla sevgilide olma bence hiç sadık değil borcuna
Vay çulsuz vay kontörünü bile alamıyormu birde aana söylüyor utanmadan
Merak ettim faturalı biri bu fatura ne oluyor ödemiş mi anlamadım
Bana seni arayamıyorum faturamı ödeyemedim dedi
Sevgilin dolandırıcı
O ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle sevgilinizin dürüst olup olmadığından emin olmanız önemli. Faturalı hatlarda ödenmeyen faturalar birikir ve ödenmezse hattın kullanımı kısıtlanabilir. Arama yapamaması, TL ya da paketinin olmadığı anlamına gelmez, çünkü faturalıda genelde kullanım sınırı bellidir. Ama hattı ödenmediği ya da aşımı geçtiği için kısıtlanmış olabilir. Görselde de ödenmeyen fatura toplamları var gibi görünüyor.
Bir önerim, operatörünün müşteri hizmetlerine ulaşmasını ve detaylı bilgi almasını sağlamak. Gerçekten durumunu anlamak için en sağlıklı yöntem bu olur. Eğer numarasını başka bir hatla aramayı denediğinizde erişilemiyorsa, gerçekten hattı kısıtlanmış olabilir. 😊