Kızlar Bir Adım Öne Burayı ne amaçla kullandığımız önemli ama burdan tanışıp ciddi bir iliski kurulabilme ihtimalini az buluyorum burdan. sizin fikirlerinizi merak ettim. Burdan konuştuğum değer verdigim birinin bana söylediği bir cümleyi gercekten hakketmediğimi anlaması için ikimizinde müsait olduğu bir zamanda buluşma teklifini kabul ettim şu an için değil böyle bir şey yapmam doğru olur mu sadece konuşucaz 🙂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aynı şehirdeysen gayet normal. Millet İnstagram, Twitter, Tinder kullanıp buradan tanışmak saçma diyor. Bu sadece ikiyüzlülüktür. İnsan insandır, iyi mi kötü mü tanıyınca belli olur.
219 Yorumla
Soran+1 yılBurası daah şey gibi ya 🧐
Soran+1 yılHaklısın aslında tanıyınca iyimi kötümü anlaşılıyorda ne gibi olduğunu demicem senin ne işin var o zaman çık dersin bana😒🙈😂
Soran+1 yılİste susuyorum o yüzden 🙈😂
Soran+1 yılAynı şehirde değiliz o gelicem diyor insan korkuyor böyle diyince 🧐
Soran+1 yılO kadar saydırdım ki adama sapıksın kötüsün söylesin böylesin dedim yok bunlar zoruma gidiyor sana öyle olmadığımı göstericem dedi 😅Hayatımda kimse beni böyle tanımıyor kendimden şüphe etmeye basladım dedi 🤐
Soran+1 yılYani inceliğinde degil 😂
Soran+1 yılHaklısın aslında İzmir'den buraya sadece konuşmak için gelecek herkes yapmaz
Soran+1 yılÇok kötüsün ya 😂😅
Soran+1 yılO benim arkadaşım 🧐
Soran+1 yılTm gardaş konuşuyoruz bilmene gerek yok 🙈😅😂
Soran+1 yıl😅
En İyi Cevaplar
Burdan biriyle bırak ilişkiyi arkadaş bile olmaz. Başına iş açılan çok kişi var. Sosyal medyada insanlar o profillerin arkasına saklanıp farklı kimlikler sergiliyor. Asla güvenemiyorsun hele ki KS gibi bir yer zaten çukur. %90 cinsellik çıkar peşinde asla tavsiye etmem. Sanaldan tanıdık, sanaldan arkadaşlık her zaman pişmanlıktır
En fazla iki kadın belki arkadaş olabilir çünkü çıkar ilişkisi yok beklenti yok. Tabii o kızı da hayatına aşırı dahil etmemelisin222 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarla arkadaş olunca ne konuşacaksın?
- +1 yıl
Sosyal çevrendede var zaten kadın arkadaşın.. Sorulmuş. sorunun görüşü bumu. Ciddi düşünürmüsün diye soruyorlar.. İleri zeka
- +1 yıl
@Darbeli_Hilti sen erkekle arkadaş olunca ne konuşuyon canımsın
- +1 yıl
Karı kız konuşuyorum. Sen ne konuşuyorsun?
- +1 yıl
yav he herif burdan biriyle ilişki olmaz diye soruya cevap verip devamında en fazla hemcinsinle arkadaş olursun yazdım örnekleme yaptım. Algın sıfır git kitap oku @Darbeli_Hilti - +1 yıl
yaww hee hee
- +1 yıl
Ergenmisin nesin? Ağzında süt kokuyor.. Daha soruyu anlamamışsın görüş paylaşmısın?
- +1 yıl
Aynen aynen beynimi yaktın pazar, pazar az öte git
Soran+1 yılArkadaşlar yorum gayet güzel tartışmayı keselim 🤐
Sabırlı gözlemci ve uzun bir KS kullanıcısı olursan çoğunu tanırsın
Amacım ilişki olsa sorun olmazdı tanışır ciddi olurdum
Tanışıp siteden ayrılanlar çok oldu00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonuçta sen de burdasın? Sen de kötü oluyorsun o zaman?
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın 🙈 yiğidi öldür ama hakkını yeme bizde böyle 😅
Cevap sahibi+1 yılSende mi kötüsün 😅😅😅 valla ben koti değilim
Soran+1 yılYanlış çok diyelim biz 🤐
Cevap sahibi+1 yılHımmmm yanlışlarından ders alman önemli olan hala körü körüne yanlışların üzerine gitmemek önemli olan
Soran+1 yılBen yanlışlarımın üzerine üzerine gidiyor um yanlışı yapıp dersimi alsam yoluma o şekilde devam etsem sıkıntı yok 🤐
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim Ne yanlışın var
Soran+1 yılYanlış işte illa bilmeye gerek yok 🤐
Cevap sahibi+1 yılSanal sekiz mi yaptın 😅😅😅
Soran+1 yılYokta , sen sapıkmısın 🧐 doğru düzgün bir iletişim sizinle kuramicakmıyız 🤐
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim 1 flörtüm olmuştu burada hatta buluşmuştuk
05 Yorumla
Soran+1 yılSonuç nasıl dı peki 🙂
- +1 yıl
Beni 2 kez terk etti ama karşılıklı hatalarımız olmuştu. yine de beni seven tek kişiydi o yüzden hala değerli benim için :)
Soran+1 yılBitmesine rağmen arkasından böyle güzel konuşman bence sağlam bir karakter gerekir herkes aynı şeyi yapamaz 🙃
- +1 yıl
Teşekkürler :)
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılİhtimal dahilinde ama siteyi kullananların çoğunun ne için kullandığını unutmama gerek :D
yine de imkansız değil.216 Yorumla
Soran+1 yılNe için kullanıyor herkes sence🙈😂
- +1 yıl
söylememe gerek var mı :D ama herkes değil bak çoğu dedim :D :D
Soran+1 yılPeki sen diye soru sorsam 😂😅
- +1 yıl
KS'de takılmayı seviyorum insanlarla samimice chat yapıyoruz görüş ve yorumlarla
ve burada gerçekten çok saçma ve komik şeylerle karşılaşıyorum :D ve bilgim olan alanlarda insanlara yardım etmeye çalışıyorum genel olarak forum amacıyla kullanıyorum :) benimde konuştuğum 1-2 kişi olmuştu tabi seneler önce.
Erkeklerden başka kızlarda da sapık çok asjkdas
Soran+1 yılTm yani masumum diyon
- +1 yıl
Masumum diyen insan Masum değildir o yüzden demiyorum :D
Soran+1 yılBirşeyde kabul et fururum ya bildiğin he yapıyorsun 🙄
Soran+1 yılHile yapıyorsun
- +1 yıl
Yapmıyorum ya ne hilesi :D :D Masumum dersem kendimi masum göstermeye çalışan birine benzerim ben sana burada ne yaptığımı açıkladım :) senin gözünde nasıl görünüyorsak öyleyim işte :D
Soran+1 yılTatlı bir şekilde yorumlaşıyoruz seviyorum böyle biraz arada dozunu artırıyorum kusura bakmasın artık 😅😂
- +1 yıl
3. tekil şahıs için konuştuğunu hissettim :D bu buluşacağın kişiden mi bahsediyorsun :D
Soran+1 yılHayır senden bahsetim 🙄
Soran+1 yılNiye öyle hisetim😂
- +1 yıl
Kusura bakmasın falan gibi yazınca bana yöneltilmedi sandım :D Evet severim böyle yorumlaşmayı ne kusuru :D :D
Soran+1 yılTamamdır saten anladım yoksa çok uzatmam ben🧐
- +1 yıl
Timaam zorla konuşturmuyoruz ya yoksa djkas :D
+1 yılBenim abim buradan evlendi şimdi görüşmüyoruz sen düşün 😂
113 Yorumla
Soran+1 yılNasıl görüşmuyorsunuz 😅
- +1 yıl
Bildiğin konuşmuyoruz 😂
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Çok uzun meseleler işin içine el kızı girdiğinde böyle oluyor
Soran+1 yılAnladım ama el kızının girmesi ailenle ilskini bizuyorsa sıkıntı onda var el kızında değil 🙂
- +1 yıl
Benim aramı bozmuyor annem babam bana yeter
Soran+1 yılAbinden bahsettim 😂
- +1 yıl
Oda kendisi bilir
- +1 yıl
Yanlış bir şey mi yaptım
- +1 yıl
Konuşurken mesaj gönderemezsin dedi
Soran+1 yılYanlış değilde kurmak istemedigim bir konuşmaya doğru gidecek gibiydi gitmeyi tercih ettim 🙂
- +1 yıl
Estağfurullah ya cinsellik falan değildi amacım yanlış anladın olur mu öyle şey
- +1 yıl
Sadece arkadaşım vardı dedim genelde güzel ölüyor Esra adında olanlar dedim 😌😭
+1 yılGerçek hayatta birin ile buluşamadın mı?
KS.. yu bilemem de ama internetten birin ile buluşmak tehlikeli. Kendisi katil amaçlı buluşmak ister, bu zaman her şeyi düşünmek mecbursun.02 Yorumla
Soran+1 yılBuluştum zarardan başka bir şey görmedim işte bide böyle internet üzerinden düşünemiyorum
- +1 yıl
Düşünme zaten, çık dışarı gezin tozun kafelere otur içecek bir şey ısmarla, bakın etrafına bugün olmazsa yarın tekrarla. Hemde aracın var ise başka şehirlerde gezin tozun. Kızım imkanlar senin elinde. Evde oturupta köz köz yaşlanana kadar birinin seni bulmasını mı bekleyeceksin? Yapma, hiçse biraz çaba göster!
+1 yılBurasının dışarıdan farkı yok. İnsan her yerde insan
10 Yorumla
+1 yılCan sıkıntısı, gelip gevezelik olsun diye yaziyorum. Öyle bir beklentim arayisim yok ki olacağınıda sanmiyorum zira görmeden hissetmeden ilişki olmaz bence
00 YorumlaInstagram Facebook gibi yerlerden tanışmak neyse burası da aynı, neden olmasın? 2 gün sonra evlenmeyecen ya. Tanıyacak ve tanisacaksin sonuçta. O güveni almazsan zaten yol verirsin :)
00 Yorumla
+1 yılkurulabilirdi ama hepsini ureme organlari yonetiyor birde para baska dertleri yok. yasamis biri olarak aman ha adamina dikkat oyuna gelirsin sonunda
10 Yorumla
+1 yılburdan tanıştığın bir kişiyle başka yerden tanıştığın bir kişi arasında ne fark var ki?
sanki KS de takılanlar uzaydan mı gelmiş?00 Yorumla
+1 yılHayır kurulmaz, çünkü burdakilerin niyeti pek hayra alamet değil. Kimseye güvenmemekte fayda var
03 Yorumla
Soran+1 yılOturup konusulacak kadar da mı güvenmeyim sence herkesten herşeyi tabi bekliyorum 🙈
- +1 yıl
Ona da biraz tedbirli olmak gerekiyor, hırlısı var hırsızı var neticede herkes bir maske ile dolaşıyor
Soran+1 yılEre saten tek olmaz tedbirler alınacak 🙈😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden olmasın dışardaki insanlar nasılsa burada öyle bakma biraz daha rahat davrandıklarına her profilin arkasında bi insan vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurdakı erkekler ozguvensız pasıf ınan muhabbet yetenekleri bile yok. Bi de çükleri inanılmaz kucuk erkeklerden sogursun.
14 Yorumla
Soran+1 yılSen çüklerini nerden gördün BM😂
Cevap sahibi+1 yılBaktım cunku konustuklarımınkimr emin ol ınanılmaz ezik pasifler ya ıyy reel daha iyi
Soran+1 yılAnladım sen kontrolleri yapmışsın 🤐
- +1 yıl
Reellerinde kraliyiz takildigin mekani söyle dusurmeye geleyim 😂
Sohbet fikir verme, bilgi edinme ve can sıkıntısından kullanıyorum.
00 YorumlaKızların yorumlarında gezersen o az bulduğun şey de yok olacaktır 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBurayı o amaçla kullanmıyorum kullananlarada şaşıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKurulabileceğini düşünmüyorum. Ki zaten neden burada birisi ile ilişki düşünesin oda ayrı bir konu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bekarken çay içmiştim dışarıda avm de buluşmuştuk neden olmasın. Burası da bir sosyal medya sonuçta.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Burdan hayir gelmez diyenler acaba neden burada 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın 😅
Kameralı ya da yüzyüze görüşme istemiyorsa kötü niyetli olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlişkiyi geç arkadaşlık bile kurulmaz ya s kuramıyoruz diyeyim
00 YorumlaGit ders çalış
114 Yorumla
Soran+1 yıl🙈😂😂
Soran+1 yılRamo olmadı 🤐
Soran+1 yılSen akşam yarasa avla tabi😂
- +1 yıl
Burdan biriyle bırak ilişkiyi arkadaş bile olmaz. Başına iş açılan çok kişi var. Sosyal medyada insanlar o profillerin arkasına saklanıp farklı kimlikler sergiliyor. Asla güvenemiyorsun hele ki KS gibi bir yer zaten çukur. %90 cinsellik çıkar peşinde asla tavsiye etmem. Sanaldan tanıdık, sanaldan arkadaşlık her zaman pişmanlıktır
En fazla iki kadın belki arkadaş olabilir çünkü çıkar ilişkisi yok beklenti yok. Tabii o kızı da hayatına aşırı dahil etmemelisin
Soran+1 yılSen gizlendin demek bak sen 🧐
Soran+1 yılÇünkü sildim burayı tekrar geldim 😑
Soran+1 yılRamo çok haklısın
Soran+1 yılBana bir şey katmaz ama niye hala burdayım 🤐
Soran+1 yılSen niye kopya çekiyorsun yakalandın 🧐😂
Soran+1 yılTm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKuranlar var daha önce denedim bende
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıllık Bi ilişkim oldu hala arkadaşız 3 yıllık arkadaşım var
00 Yorumla
+1 yılzor ama neden olmasın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ciddi ilişki kuranlar var
00 Yorumlaİllaki vardır ama zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılburdakilerden HAYIR gelmez beybi
00 Yorumla Güveniyorsan busey olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 66,2b cevap paylaştı. Hayır Kurulma
00 Yorumla
+1 yılDenedim, çok pişman oldum.
14 Yorumla
Soran+1 yılBuluşma oldumu peki
- +1 yıl
Evet oldu. Kendini seviyorsan yapma böyle bir hata
Soran+1 yılGörüşmek istiyorum fikrim değişmese tanımadığım bilmediğim bir insanın beni o kadar üzdü yakından konusmak birşeylere açıklık getirmek istiyorum
- +1 yıl
boş ver. Gerçekten boşa kürek çekmek bu
+1 yılKurulabilme ihtimali var
10 YorumlaKurulur neden kurulmasın.
00 Yorumlaneden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. Yani olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurulur
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz