Sanaldan tanışıp buluşmaya gitmek?

Arkadaşlar merhaba pandemi döneminde herkesin evine hapsolduğu dönemde sanaldan tanıştığım benden (1 şehir uzakta olan) ama buluşamadığım bir kız vardı 4 yıldır tanıyorum kanka, flört, sevgili, düşmanlık dönemlerimiz oldu. Problem şu ki 1,5 yıldır konuşmuyoruz fakat şu da var ki ne kadar şu an bir birimize karşı yaşananlardan dolayı sinirli olsakta hep bir değer veririz birbirimize ama asla konuşmak istemeyiz, aslına bakarsanız ben isterim hatta ileriye götürmek, ciddileşmek fakat evliliğin ne kadar mutlu geçeceğine pek emin değilim o kızla belki de bunu zaman gösterecek bana. Velhasıl evet biz hiç buluşamadık ama gerçekten değer verdiğim bir kız kendisi çalıştığı yeri buldum şansa bala stalklarken buldum benden 1 saat uzaklıkta bir yerde çalışıyor hep içimde ukde kaldı onu görmek ona sarılmak ama bunu yapamadık. Neyse arkadaşlar sadede geleyim ben bu kızın çalıştığı yere gitmeyi düşünüyorum çünkü kız aklımdan çıkmıyor koyuyor o kadar vakit harcamışsın binlerce saatlerini vermişsin düşünmüşsün bu kızı her gece ama 1 kere buluşmak nasip olmamış koyuyor bu bana aklımdan çıkaramayacağım saplantı olurum diye korkuyorum artık buna dur deme vakti geldi iş yerine gitmeyi düşünüyorum beni gördüğü zaman ne tepki verecek bilmiyorum istemese bile en azından gördüm derim bu açığımı kapatırım bir daha da istemezse karşısına çıkmam peki sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında :)? Bu arada dün kıza yazdım 1 yıl sonra ve dün artık yazma dedi neden dedim ve engel attı ( bu kızdan sonra kimler geldi girdi geçti hayatıma fakat unutamıyorum bu şerefsizi hep aklımda)
Sanaldan tanışıp buluşmaya gitmek?